ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

«Η μαφία του χρυσού»: Οι «συνεργάτες» του Ριχάρδου σε Αστυνομία και ΕΥΠ - Νέες αποκαλύψεις για τον «βασιλιά»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα της «μαφίας του χρυσού» στο οποίο εμπλέκεται και ο γνωστός σε όλους Ριχάρδος Μυλωνάς.


Εμπλοκή και άλλων εν ενεργεία αστυνομικών στη “μαφία του χρυσού”, τις διαδρομές των εκατομμυρίων του “μαύρου χρήματος” , τις επενδύσεις που ετοίμαζαν οι αρχηγοί των δύο μεγάλων οργανώσεων αλλά και το μέγεθος της τοκογλυφίας στην οποία επιδιδόταν η μία από τις δύο ομάδες, ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στην πολύκροτη υπόθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εγκέφαλος του ενός κυκλώματος την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη επιχείρηση παρακολούθησης του από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμαρουσίου, παζάρευε να αγοράσει μεγάλο ξενοδοχείο επί της οδού Καραγιώργη Σερβίας στο κέντρο της Αθήνας ενώ ο γαμπρός του, μέλος και αυτός του κυκλώματος ήταν ένα βήμα πριν αποκτήσει πανάκριβη βίλα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Οι αστυνομικοί για μήνες παρακολουθούσαν κάθε κίνηση των μελών της μαφίας του χρυσού. 
Την ίδια ώρα νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη δράση της μαφίας του χρυσού με πρωταγωνιστή τον γνωστό τηλε-ενεχυροδανειστή Δημήτρη Ριχάρδο Μυλωνά, αποκαλύπτονται μέσα από τη δικογραφία όπως  αναφέρει το protothema.gr.

Έτσι, εκτός από το γεγονός ότι στη συμμορία μετείχε απόστρατος αξιωματικός με προϋπηρεσία στην ΕΥΠ που είχε αναλάβει θέματα ασφαλείας στην εγκληματική οργάνωση, εν ενεργεία αστυνομικός που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Επισήμων της ΕΛ.ΑΣ, οι αξιωματικοί ψάχνουν και άλλος επίορκους συναδέλφους του που στρατολογήθηκαν στα κυκλώματα και από υπερασπιστές του νόμου έγιναν παραβάτες. 

Επιπλέον ψάχνουν αν εκτός από τον πασίγνωστο κοσμηματοπώλη που έφτιαξε εταιρεία με τον “χοντρό” (σ.σ έτσι ήταν το κωδικό όνομα του Δημητρίου Ριχάρδου Μυλωνά) και ετοίμαζαν σούπερ λουξ κατάστημα μέσα στον νέο Αστέρα Βουλιαγμένης υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που ενδεχόμενως και εν αγνοία τους ετοίμαζαν big business με τον Ριχάρδο ποντάροντας στη μεγάλη ρευστότητα του τηλεοπτικού “βασιλιά του χρυσού”. 

Η εγκληματική οργάνωση προκειμένου να ξεπλένει το βρώμικο χρήμα όπως επισημαίνεται στο διαβιβαστικό “ αγόραζε συστηματικά κερδισμένα δελτία τυχερών παιγνίων από πρακτορείο ΟΠΑΠ επί της οδού Πειραιώς, κατόπιν σχετικής μεσολάβησης έτερου μέλους της οργάνωσης.

Μάλιστα, έστελνε τον αδερφό μέλους της οργάνωσης για να τα παραλάβει τα οποία προφανώς κατέθετε στην εφορία για να νομιμοποιεί τα παράνομα έσοδα του”.
Λίγο παρακάτω αναφερόμενοι στον Δημήτριο Ριχάρδο Μυλωνά οι συντάκτες του διαβιβαστικού επισημαίνουν ότι “Η νομιμοποίηση των προερχόμενων από τη δραστηριότητα της εγκληματικής οργάνωσης εσόδων, εμφάνιζε αυτά ως έσοδα της επιχείρησης “Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος” και στη συνέχεια τα επένδυε σε απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, όπως σκάφος και μέσω αυτών αποκόμιζε περαιτέρω περιουσιακά οφέλη τα οποία πλέον παρουσίαζε ως νόμιμα.

Περαιτέρω για να υποστηρίξει ακόμη περισσότερο το προφίλ του ως υγιούς επιχειρηματία, προέβαινε σε αγαθοεργίες, φροντίζοντας αυτές να λάβουν δημοσιότητα. 
Ενδεικτικά αναφέρεται η επίσκεψη του στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018 και η αγορά κοσμημάτων από την Paris Hilton για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Τέλος διήγε πολυτελή βίο έχοντας βίλα με πισίνα στην Ανάβυσσο, θαλαμηγό, πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Mercedes, Jeep, ταξίδια και έντονη νυχτερινή ζωή”. 


pronews.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια