ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τριπλή ανακοπή καρδιάς υπέστη ο άτυχος φίλαθλος του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Κυριακής (11/11) ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού έτρεξε πιο πολύ κι απ’ τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Η καρδιά του χτύπησε ακόμη πιο δυνατά. Έδωσε διπλή “μάχη” στο χορτάρι και την εξέδρα.




Έπεσε πάνω στον Σωκράτη Διούδη, μαζί με το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού, για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, την ώρα που οι ποδοσφαιριστές είχαν παγώσει. Κρατούσε το κεφάλι του άτυχου ποδοσφαιριστή, μέχρι να του τοποθετηθεί ο ειδικός νάρθηκας. Παρείχε κάθε δυνατή βοήθεια. Εκεί δεν υπήρχε κόκκινο και πράσινο. Εκεί μιλά η ιατρική γνώση, η επιστήμη. Και όταν ο Διούδης μεταφέρθηκε με ασφάλεια στο ασθενοφόρο για να πάρει το δρόμο προς το νοσοκομείο, ξεκίνησε η δεύτερη και πιο μεγάλη μάχη για τον γιατρό του Ολυμπιακού.
Δύο ανανήψεις, τρεις ανακοπές

Ξαφνικά δεκάδες χέρια σηκώθηκαν από τα επίσημα. Πρόσωπα με την αγωνία ζωγραφισμένη, κάποια σε απόγνωση. Ένας φίλος του Ολυμπιακού κατέρρευσε μπροστά τους. Ο γιατρός του Ολυμπιακού και ο φυσιοθεραπευτής της ομαδας Νίκος Λυκουρέσης σηκώνονται στα χέρια φίλων της ομάδας για να φτάσουν κοντά στον άνθρωπο που έχασε τις αισθήσεις του. Ήταν προφανές από την κλινική του εικόνα πως είχε πάθει ανακοπή. Αμέσως μπήκε μπροστά η διαδικασία ανάνηψης.

Ο Χρήστος Θέος και οι συνεργάτες του, παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις ανάμεσα στον κόσμο που έχει παραλύσει από την αγωνία. Η πρώτη προσπάθεια επαναφοράς δείχνει ότι πάει να στεφθεί με επιτυχία. Δυστυχώς, ακολουθεί δεύτερη ανακοπή. Νέα ανάνηψη, νέα αγωνία, τα νευρά στο όριο. 

Άνθρωποι κάνουν το σταυρό τους, εύχονται να πάνε όλα καλά.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, όμως, η τρίτη ανακοπή είναι και μοιραία για τον 55χρονο Γιάννη Δημάρχου. Η καρδιά του τον πρόδωσε, όχι μία, αλλά τρεις φορές, μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών! 

Εκεί ο Χρήστος Θέος, όπως και η ιατρική επιστήμη, δεν είχαν άλλες απαντήσεις. Τα χέρια σηκώθηκαν ψηλά. Δεν υπήρχε πλέον κανένα περιθώριο.

Πηγή: Sport24.gr




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής 

κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια