ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκτός ελέγχου ο πόλεμος της νύχτας: «Γάζωσαν» αυτοκίνητο με καλάσνικοφ

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η εγκληματικότητα στην Αθήνα και δη ο πόλεμος της νύχτας. Μετά την ενέδρα στο κέντρο του Πειραιά όπου τραυμάτισαν σοβαρά έναν από τους λεγόμενους «νονούς» και τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα, ήρθε τα ξημερώματα ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό. Αγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στους Αμπελόκηπους σε δύο Αλβανούς και τους «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ.




Ο ένας εκ των δύο, που κατάφεραν να γλιτώσουν, είναι ιδιοκτήτης μπαρ στην οδό Λιοσίων και η Αστυνομία στρέφει τις έρευνές της προς την κατεύθυνση του πολέμου για την επικράτηση στη νύχτα της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περί τις 04.50 τα ξημερώματα δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ εναντίον δύο ατόμων αλβανικής καταγωγής που βρίσκονταν στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους. Οι σφαίρες πέτυχαν το όχημα, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν σε δευτερόλεπτα με τη μηχανή τους και παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν εντοπίστηκαν. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στόχος τους δεν ήταν να δολοφονήσουν τα θύματά τους αλλά να στείλουν μήνυμα εκφοβισμού. Τις έρευνες ανέλαβε το Τμήμα Εκβιαστών κάτι που δείχνει ότι εκεί εστιάζει το ενδιαφέρον της η ΕΛΑΣ. Ομως, προκαλεί έντονη ανησυχία στις αρχές αυτή η έκρηξη της παραβατικότητας καθώς μην ξεχνάμε ότι τον Ιούνιο δολοφόνησαν εν ψυχρώ μια γυναίκα στο Μαρούσι που εμπλεκόταν με ανθρώπους της νύχτας καθώς κι έναν ακόμη άνδρα ενώ την Πρωτομαγιά είχε δολοφονηθεί στην Παλλήνη πρώην αστυνομικός με εταιρεία σεκιούριτι.


tanea.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής 

κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια