ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πλήθος κόσμου στην ομιλία Δένδια στη Γλυφάδα – Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του (Βίντεο )

Την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες κοινοβουλευτικές εκλογές, έπειτα από συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην εκλογική  περιφέρεια του Νότιου Τομέα Αθηνών (μετά την κατάτμηση της Β΄ Αθηνών), ανακοίνωσε Νίκος Δένδιας, στην ομιλία του, στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Διασχολικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας.




Στην ομιλία του Νίκου Δένδια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Αθανάσιος Καββαδάς, Γιώργος Καρασμάνης, Αθανάσιος Μπούρας, Γιώργος Στύλιος, Γιάννης Τραγάκης, οι πρώην Υπουργοί, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και Γιάννης Παπαθανασίου, η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων και πρώην Ευρωβουλευτής, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο πρώην Βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο πρώην Γενικός Διευθυντής και πρώην Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας Μενέλαος Δασκαλάκης, ο πρώην Γραμματέας Οργανωτικού, Βασίλης Σπανάκης, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Πάλλη και άλλα στελέχη του κόμματος.   Παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Μιχάλης Σταυριανουδάκης,  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων της Νότιας Αθήνας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής κ.ά. 


Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε τα εξής :  «Η συγκλονιστική σας παρουσία σήμερα εδώ στη Γλυφάδα, αποτελεί ηχηρό μήνυμα για την μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, είτε αυτές γίνουν σε δύο, σε τέσσερις  ή σε έξι μήνες. Αποδεικνύει περίτρανα  ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη αυτοδύναμη Κυβέρνηση».


Σχετικά με την επιλογή της υποψηφιότητάς του για τον Νότιο Τομέα της πρωτεύουσας, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε: «Ήρθα σήμερα εδώ για να μοιραστώ μαζί σας ένα καλό νέο. Το καλό νέο είναι, ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δέχθηκε με μεγάλη χαρά την επιθυμία μου να είμαι υποψήφιος εδώ στα Νότια της Αθήνας. Να είμαι υποψήφιος στη μεγαλύτερη, την πιο  αναπτυσσόμενη περιφέρεια της χώρας. Την  περιφέρεια του ενός και πλέον εκατομμυρίου κατοίκων. Την περιφέρεια που αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση στις εκλογές που έρχονται».

Ο κ. Δένδιας πρόσθεσε για την επιλογή του Νότιου Τομέα:  «Εδώ υπάρχει η μεγάλη αναπτυξιακή πρόκληση, που μπορεί να αλλάζει τη ζωή των πολιτών. Να γίνει παράδειγμα για όλη τη χώρα. Η μεγάλη πρόκληση της ανάπτυξης του Παραλιακού μετώπου και του Ελληνικού. Η μεγάλη πρόκληση της ανάδειξης και προστασίας του ορεινού όγκου του Υμηττού».



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε σκληρή στην πολιτική της κυβέρνησης, για την οποία ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Είναι η χειρότερη κυβέρνηση από συστάσεως του νεοελληνικού κράτους. Έχουν αποτύχει σε όλα. Στη Δημόσια Ασφάλεια, στο Μεταναστευτικό, στην Παιδεία, στην Υγεία, στη Δημόσια Διοίκηση, στην Εξωτερική Πολιτική, στην Προστασία του Περιβάλλοντος, στην Πολιτική Προστασία».

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δένδιας για την κατάσταση η οποία επικρατεί στη Δημόσια Ασφάλεια.  «Η εγκληματικότητα καλπάζει, τα κέντρα των πόλεων, το κέντρο της Αθήνας, μετατράπηκαν σε κάστρα ανομίας, έρμαιο των μπαχαλάκηδων και των αποφυλακισμένων με το νόμο Παρασκευόπουλου. Φτάσαμε στο σημείο αντιεξουσιαστές να κάνουν έλεγχο σε αστυνομικούς!  Και φθάσαμε επίσης στο σημείο αντιεξουσιαστές να τραυματίζουν αστυνομικούς μέσα στα δικαστήρια χωρίς να συλλαμβάνονται! Ξεμύτισαν πάλι τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής και οι μαφίες της νύχτας «καθαρίζουν»  τους  λογαριασμούς τους στους δρόμους» επισήμανε.
Σχετικά με την οικονομική πολιτική, σχολίασε Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας:  «Έναν στόχο μόνο πετυχαίνει η Κυβέρνηση: Το πρωτογενές πλεόνασμα. Το προϊόν της ληστρικής φορο-επιδρομής στην τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου, κυρίως όποιου ανήκει στα μεσαία και λαϊκά στρώματα, όποιου τολμάει να έχει ένα σπίτι, όποιου διανοείται να έχει ένα εξοχικό. Στους φόρους και τις ασφαλιστικές εισφορές καταλήγει σήμερα ο κόπος και η αποταμίευση του Έλληνα, για να τον μοιράζει ο κ. Τσίπρας με επιδόματα, για να αποφύγει την εκλογική συντριβή».

Ο κ. Δένδιας σχολίασε και την πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ να επιρρίπτει τις ευθύνες για όλα τα κακώς κείμενα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης. «Η Νέα Δημοκρατία δεν κυβέρνησε βέβαια 40 χρόνια. Οι του ΣΥΡΙΖΑ όμως, έχουν καταφέρει σε λιγότερα από τέσσερα χρόνια να υιοθετήσουν, όλες τις χειρότερες πρακτικές, όλα τα στραβά κι όλα τα ανάποδα της μεταπολίτευσης. Έχουν υιοθετήσει όλο το λαϊκίστικο,  όλο το αντιδραστικό κομμάτι του ΠΑΣΟΚ.  Και έχουν πάει ακόμα πιο πέρα. Δεν ανέχονται την κριτική. Δεν σέβονται τους κανόνες λειτουργίας της δημοκρατίας.  Επιχειρούν να ελέγξουν το κράτος, τη δικαιοσύνη, τους θεσμούς. Το έχουν ομολογήσει» επισήμανε.

Για το ίδιο θέμα διερωτήθηκε:  «Για ποιο «ηθικό πλεονέκτημα» μιλάνε, αυτοί που -αφού πρώτα υποθήκευσαν το σύνολο της κρατικής περιουσίας για 99 χρόνια-, μεταβιβάζουν με αδιαφανείς διαδικασίες ακίνητα του Δημοσίου στην ΕΤΑΔ, για να πωληθούν με διαδικασίες εξπρές έναντι πινακίου φακής σε συγκεκριμένα συμφέροντα; Πως διανοούνται  να μας κουνάνε το δάκτυλο, αυτοί που έγιναν οι πιο πιστοί υπηρέτες της νέας διαπλοκής; Με ποιο ηθικό ανάστημα μιλούν, αυτοί που οι Υπουργοί τους αλληλοκαταγγέλονται στο Υπουργικό Συμβούλιο,  για υπεξαίρεση δημοσίων κονδυλίων και χρηματισμό, και μετά αλληλομηνύονται; Και ο πρωθυπουργός «σφυρίζει κλέφτικα» ενώ οι άλλοι υπουργοί δηλώνουν αιφνίδια κώφωση;».

Πρόσθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας: «Ούτως ή άλλως η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν ήρθε να απαντήσει στα προβλήματα. Υπήρξε το αποτέλεσμα της εξαπάτησης της κοινωνίας με τα ψέματα, τα χειρότερα, τα πιο μεγάλα ψέματα που ακούστηκαν ποτέ, και συνεχίζουν απτόητοι.  Το τελευταίο παραμύθι είναι η πρόσληψη 35.000 νέων υπαλλήλων,  στη θητεία, βέβαια, της επόμενης κυβέρνησης! Νομίζουν ότι η κοινωνία τρώει κουτόχορτο».

«Δεν θα ακολουθήσουμε στον κατήφορο των ύβρεων. Δεν θα ακολουθήσουμε τον οχετό των απειλών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν θα γίνουμε γαλάζιο αντίγραφο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχηγός μας είναι βαθιά φιλελεύθερος, το κόμμα μας είναι ένα μεγάλο λαϊκό Κόμμα. Πιστεύουμε στην ανάγκη να σταθούμε δίπλα στους αδύναμους.  Γι' αυτό νομοθετήσαμε το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» ανέφερε ακόμη ο κ. Δένδιας σχετικά με την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα της τρομοκρατίας.  «Εμείς δεν αγκαλιάζουμε τους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη, όταν βγαίνουν με άδειες από τις φυλακές.  Αγκαλιάζουμε τη μάνα του Θάνου Αξαρλιάν, όταν κάνει το μνημόσυνο του αδικοχαμένου παιδιού της» τόνισε και συμπλήρωσε:  «Κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη,  του πολιτικού του μεσαίου χώρου, του κήρυκα της συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων. Αυτοί είμαστε εμείς».

«Είμαστε το κόμμα του 40 συν, όχι του 30 μείον. Το κόμμα που θέλει να εκφράσει τις ελπίδες όλων των Ελλήνων. Και σας λέω ξεκάθαρα:  Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι Καραμανλικοί, Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι Μητσοτακικοί. Στη Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι μαζί. Με πρώτο τον Κώστα Καραμανλή, είμαστε στοιχισμένοι στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, να εμποδίσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει την πατρίδα μας  την πρώτη τριτοκοσμική χώρα της Ευρώπης, τη Βενεζουέλα της Ευρωπαϊκής Ένωσης»συμπλήρωσε ο Κοινοβουλευτικός της Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Δένδιας:  «Απευθύνομαι στον καθένα και στην καθεμία από εσάς με μεγάλο σεβασμό. Και θέλω να σας παρακαλέσω απ’ την καρδιά μου να μας εμπιστευθείτε. Να εμπιστευθείτε τη Νέα Δημοκρατία. Να με εμπιστευθείτε. Να με εμπιστευθείτε για να παλέψω για τις ελπίδες σας. Να με εμπιστευθείτε για να παλέψω για τα δικαιώματά σας. Να με εμπιστευθείτε για να παλέψω για τις προσδοκίες σας. Να με εμπιστευθείτε να παλέψω για τα όνειρά σας.  Να με εμπιστευθείτε να παλέψουμε μαζί για το μέλλον, για το κοινό μας μέλλον, για το μέλλον των παιδιών μας, για το μέλλον της Νότιας Αθήνας, για το μέλλον της πατρίδας μας, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους».




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής 

κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια