ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προειδοποίηση για πολικό ψύχος-Πού θα χιονίσει

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία έρχεται μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, ενώ οι βοριάδες θα είναι ισχυροί και παράλληλα θα ευνοηθούν και οι χιονοπτώσεις οι οποίες το βράδυ της Τετάρτης θα ενταθούν ιδιαίτερα κυρίως στην κεντρική Ελλάδα, με αποτέλεσμα να χιονίσει στα περισσότερα ορεινά τμήματα της χώρας.



Εξαιτίας των ισχυρών βοριάδων που θα φτάνουν και τα 9 μποφόρ προκαλώντας προβλήματα και στις θάλασσες, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα. Ενδεικτικά στα βόρεια η μέγιστη θα φτάσει τους 4 με 8 βαθμούς Κελσίου και στα κεντρικά του 5 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Όσον αφορά την Παρασκευή και το Σάββατο οι βοριάδες θα εξασθενήσουν, αλλά η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου

Ο έμπειρος μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στην ΕΡΤ ότι την Τετάρτη «το πάνω χέρι θα πάρουν οι βοριάδες», ενώ πρόσθεσε πως το πολικό ψύχος θα καταφέρει την Πέμπτη -κυρίως- να εισέλθει και στον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας. Αυτό θα προκαλέσει χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, αλλά και σε ημιορεινές από τα 400-600 μέτρα και άνω.

«Θα εισβάλει ο βοριάς και θα είναι παγερός» επεσήμανε ο Σάκης Αρναούτογλου και πρόσθεσε ότι: «Οι πολύ ενισχυμένοι και ψυχροί βοριάδες θα έρχονται από τη Μαύρη Θάλασσα. Γενικά θα είναι χειμωνιάτικες μέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή».


Δείτε την πρόγνωση:


europost.gr/



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια