ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το Αμερικανικό Μπιλιάρδο Στο Δήμο Αργυρούπολης - Ελληνικού

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης , συνεργάζεται με την Πανελλήνια Ένωση Αμερικανικού Μπιλιάρδου και θα παρουσιάσει το άθλημα στα σχολεία και στους δημότες του Δήμου.


Το πρόγραμμα παρουσίασης αυτού του ενδιαφέροντος αθλήματος, θα υλοποιηθεί από τις 12/11/2018 έως και τις 15/04/2019, στο Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων. Στο χώρο θα φιλοξενηθούν μαθητές γυμνασίου - λυκείου του δήμου, τις καθημερινές, από τις 9πμ έως 10.30πμ. Παράλληλα, πρόσβαση, θα έχουν, τόσο φορείς του Δήμου, όσο και το φίλαθλο κοινό, κάθε Τρίτη 7μμ – 8.30μμ, κατόπιν συνεννόησης.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν και η Ένωση Αμερικανικού Μπιλιάρδου θα διαθέτει όλα τα απαραίτητα υλικά, καθώς και το σχετικό υλικό προώθησης του προγράμματος.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα υπάρχει ηλεκτρονική προβολή του αθλήματος καθώς και η δυνατότητα των παιδιών να εφαρμόσουν στην πράξη την τέχνη του μπιλιάρδου, με τη βοήθεια του Προέδρου της Ένωσης και διεθνών πρωταθλητών, οι οποίοι περιοδικά θα στελεχώσουν το πρόγραμμα..

Σε περίπτωση ομαδικής μεταφοράς μαθητών από κάποιο σχολείο θα υπάρχει συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου μας.

Το Αμερικάνικο μπιλιάρδο είναι ένα πνευματικό άθλημα δεξιοτήτων με ευρεία ανταπόκριση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικίες. Προάγει την αναλυτική σκέψη, την αυτοπειθαρχία, και την ευγενή άμιλλα μέσα από την ενασχόλησή με την τέχνη του.

Η Ελληνική Ένωση Αμερικανικού Μπιλιάρδου, ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αμερικανικού Μπιλιάρδου. Διεξάγει τα επίσημα πρωταθλήματα της χώρας ανά την επικράτεια σε όλες τις κατηγορίες και συγκροτεί τις εθνικές αποστολές στο εξωτερικό. 

Περιλαμβάνει στις τάξεις της διεθνείς πρωταθλητές όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος (νικητής του Mosconi Cup), o Αλέξανδρος Καζάκης (πρωταθλητής Ευρώπης) και ο Νίκος ο Μάλαϊ (νικητής του Kremlin Cup).   

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης επικοινωνώντας με την κα Ζάχου Θεοδώρα, στο τηλέφωνο  2132018700 (εσωτ.420) είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr paideia.zachou@elliniko-argyroupoli.gr; είτε με φαξ 2132018796.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια