ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόγραμμα Επίσκεψης Ολυμπιονικών Στα Δημοτικά Σχολεία Του Δήμου Μας


Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και ο Σύλλογος Ολυμπιονικών υπέγραψαν στις 8/11/2018 σύμφωνο συνεργασίας.


Η Συνεργασία αυτή αφορά μεταξύ άλλων στην υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων με στόχο την προώθηση των αρχών και των αξιών του Αθλητισμού και του Ολυμπισμού, τη διάδοση του Ολυμπιακού ιδεώδους και του ευ αγωνίζεσθε.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας και σύμφωνα με την υπ'αριθ. 322/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η  Διεύθυνση Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού δια του Τμήματος Αθλητισμού  υλοποιεί  πρόγραμμα επίσκεψης τεσσάρων Ελλήνων Ολυμπιονικών, σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, προκειμένου οι μαθητές να γνωρίσουν από κοντά τους Ολυμπιονίκες και να συζητήσουν για το Ολυμπιακό ιδεώδες.

Το πρόγραμμα αυτό πραγματοποιείται, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και το Σύλλογο Διδασκόντων κάθε σχολείου, σύμφωνα με την αρ.πρωτ.:138959/Δ5/27-8-2018 «΄Έγκριση άδειας εισόδου των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης για το σχολικό έτος 2018-2019».

Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι τον Μάιο του 2019, με το εξής δίωρο (10:00-12:00) περιεχόμενο:

α) Γνωριμία με τους Ολυμπιονίκες και την αθλητική διαδρομή τους, προώθηση του Ολυμπιακού Ιδεώδους και ανάδειξη της Εθνικής Αθλητικής και Ολυμπιακής κληρονομιάς.


β) Γνωριμία και επίδειξη των Ολυμπιακών αθλημάτων, που θα εκπροσωπούν οι εκάστοτε Ολυμπιονίκες .


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια