ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

NΔ: Όλα Τα Ονόματα Των Εκλεκτών Στα Νότια

Στην επιτροπή εκλογικού αγώνα για τις αυτοδιοικητικές κάλπες που έχει ορίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετέχουν ο Νικήτας Κακλαμάνης ως επικεφαλής, ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο γραμματέας της Κ.Ο. Κώστας Τσιάρας, ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς.


Ο επικεφαλής του Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος, ο διευθυντής του γραφείου προέδρου Στέλιος Πέτσας, ο συνεργάτης του προέδρου Θανάσης Νέζης, ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης Τάσος Γαϊτάνης, ο δήμαρχος Δάφνης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο πρώην δήμαρχος Λάρισας Κώστας Τζανακούλης.

Στο Παλαιό Φάληρο που οι ενδιαφερόμενοι μετά την αποχώρηση του Διονύση Χατζηδάκη για την κεντρική πολιτική σκηνή, είναι αρκετοί, επικρατέστερος να στηριχθεί είναι ο αντιδήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Στην Καλλιθέα θα στηριχθεί ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος και στη Νέα Σμύρνη την προτίμηση της εκλογικής επιτροπής συγκεντρώνει ο Γιώργος Λαρίσης, πρώην συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη.

Στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης η στήριξη του νυν δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου είναι αποφασισμένη από καιρό.

Στην Ηλιούπολη πιθανώς θα στηριχθεί ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Πουπάκης, με τον Τάσο Ευθυμίου και τον Γιάννη Αναγνώστου να επιδιώκουν το ίδιο.

Στον Άγιο Δημήτριο απέναντι στη Μαρία Ανδρούτσου υποψήφιος θα είναι ο Χρήστος Πρεκετές ο οποίος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να λάβει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Στη Γλυφάδα τη στήριξη παίρνει ο νυν δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.
Στο Βύρωνα, μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες μεταξύ του Χρήστου Γώγου και του Μίλτου Μπαντή.

Υποψήφιος στου Ζωγράφου θα είναι το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Βασίλης Θώδας και στην Καισαριανή πιθανώς θα στηριχθεί ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σωτήρης Ιατρού.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής 

κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια