ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σοκαριστικό βίντεο: O τζιχαντιστής της Μελβούρνης καρφώνει με μαχαίρι τον λαιμό του θύματός του!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

Η χθεσινή τρομοκρατική επίθεση στη Μελβούρνη, όπου ένας Σομαλός τζιχαντιστής προσπάθησε να σκοτώσει δεκάδες άτομα ανατινάζοντας το αυτοκίνητό του σε πολυσύχναστο δρόμο και στη συνέχεια εξαπολύοντας επίθεση σε περαστικούς με μαχαίρι, θα μπορούσε να εξελιχθεί σε λουτρό αίματος.




Ευτυχώς, το δολοφονικό σχέδιο του δράστη, του οποίου οι σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος έχουν πλέον επιβεβαιωθεί, δεν πήγε όπως ήθελε. Γι' αυτό εξάλλου και η Μελβούρνη θρηνεί μόνο ένα θύμα σήμερα, με τους δύο άλλους τραυματίες να αναρρώνουν εκτός κινδύνου.

Από εχθές τα διεθνή ΜΜΕ αναπαράγουν βίντεο που τράβηξαν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης, και δείχνουν τις μανιακές προσπάθεις του 30χρονου Χασάν Καλίφ Σάιρ Άλι να σκοτώσει όσο περισσότερα άτομα μπορεί, κραδαίνοντας το μαχαίρι του.

Κανένα βίντεο όμως δεν ήταν τόσο σοκαριστικό όσο εκείνο που μετέδωσε πριν από λίγες ώρες το τοπικό κανάλι Nine News. Κι αυτό γιατί το συγκεκριμένο υλικό αποτυπώνει με πραγματικά συγκλονιστικό τρόπο πόσο ξαφνικά και τραγικά μπορεί να κόψει το νήμα της ζωής ενός αθώου ανθρώπου ένας πορωμένος εξτρεμιστης.


Το βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο 30χρονος Σομαλός αιφνιδιάζει το θύμα του, έναν 24χρονο σεκιουριτά, ο οποίος στεκόταν στην είσοδο του εμπορικού κέντρου όπου εργαζόταν.

Ο Αλί στρίβει από τη γωνία, πέφτει πάνω στον νεαρό άνδρα και τον καρφώνει στο λαιμό με το μαχαίρι του. Ο 24χρονος πιάνει το λαιμό του και τρέχει προς το εσωτερικό του κτιρίου, αφήνοντας πίσω του σταγόνες από αίμα. Ο τρομοκράτης δείχνει να τον κυνηγά και μετά βγαίνουν από την εμβέλεια της κάμερας.

Ο νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Royal Melbourne Hospital μετά τον τραυματισμό του. Εκπρόσωπος της εταιρείας όπου εργάζεται είπε ότι η ανάρρωσή του προχωρά κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο σομαλικής καταγωγής άνδρας που σκότωσε χθες με μαχαίρι έναν άνθρωπο στο κέντρο της Μελβούρνης και τραυμάτισε άλλους δύο προτού δεχθεί τα πυρά της αστυνομίας, ήταν γνωστός στις υπηρεσίες πληροφοριών, οι οποίες ωστόσο θεωρούσαν ότι δεν συνιστά απειλή για την εθνική ασφάλεια, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Αυστραλίας.


«Αν και είχε εξτρεμιστικές απόψεις, η εκτίμηση που είχε γίνει ήταν ότι δεν συνιστούσε απειλή για την εθνική ασφάλεια», δήλωσε σήμερα ο Ίαν Μακάρτνεϊ, αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής 

κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL ΥΛΙΚΑ # ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ DECOUPAGE - ΕΙΔΗ HOBBY Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια