Το Περιμένουν Να Συμβεί Τέλη 2018 Με Αρχές 2019 ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

ΕΥΧΕΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Ευχές του Εντεταλμένου Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Γιώργου Αγγελόπουλου της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική»  Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Ελεονώρα Μαρουλή – Σαπουνάκη Ευχές της Δημοτικής Συμβούλου Γλυφάδας κ. Μπέσσυ Αργυράκη Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Στυλιανού Κουρουπάκη του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας»  Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας κ. Δημήτρη Νιτσιόπουλου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας μας» Ευχές του Δημοτικού Συμβούλου Γλυφάδας Μουλακάκη Βασιλείου του Συνδυασμού «Η Γλυφάδας»

ΤΟΠΙΚΑ

Το Περιμένουν Να Συμβεί Τέλη 2018 Με Αρχές 2019

Σύμφωνα με πολλές πηγές, το πρόβλημα του χρέους είναι τόσο μεγάλο που θα οδηγήσει σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση πρωτοφανών διαστάσεων. Υπάρχουν πολλά και αρκετά οικονομικά στοιχεία που δείχνουν ότι η οικονομική κατάρρευση της χρηματιστηριακής αγοράς θα μπορούσε να συμβεί έως τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019.


Το 2017, ο Bill Gross, δήλωσε ότι «το οικονομικό μας σύστημα είναι σαν ένα φορτηγό νιτρογλυκερίνης σε ανώμαλο δρόμο.» Και Epic Economist έγραψε ότι «Ένα παραπάτημα θα μπορούσε να ανατινάξει τα πάντα.» Σύμφωνα με τους Financial Times, «είναι όλο και πιο σαφές ότι η παγκόσμια νομισματική πολιτική έχει πέσει σε μια παγίδα ως συνέπεια του χρέους της δικής της δημιουργίας. Η συνέχιση της τρέχουσας νομισματικής πορείας είναι αναποτελεσματική και όλο και πιο επικίνδυνη. ”
Τον Αύγουστο του 2018 ο Λόρδος Jacob Rothschild, ο πατριάρχης της οικογένειας των σκλάβων και τραπεζίτης Ρότσιλντ, που αναφέρεται στα επίπεδα των «δυνητικά καταστροφικές», όπως τα μεγάλα προβλήματα της παγκόσμιας οικονομίας, του χρέους και προειδοποίησε ότι μπορεί να συνεχίσει να επιδεινώνεται από την άνοδο των επιτοκίων του ενδιαφέροντος και της νομισματικής πολιτικής της 
Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, η οποία έχει εξαντλήσει τη ρευστότητα του δολαρίου παγκοσμίως. Αντιμέτωπη με αυτή την κατάσταση, ο Rothschild συνιστά “να διατηρήσουμε τα έξοδα μας περιορισμένα στις εισηγμένες αξίες και να αναλάβουμε νέες υποχρεώσεις με μεγάλη προσοχή”.

Είναι αρκετά εύκολο να καταλάβουμε πώς όλα αυτά συνέβησαν, όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να μην μπορούν να ξεπεράσουν τις δικές τους προκαταλήψεις και να καταλάβουν ότι η κατάρρευση θα είναι το σφάλμα των κυβερνήσεων και αυτές εξακολουθούν να αναζητούν κυβερνήτες για να λύσουν τα προβλήματά τους. “Προσπαθούν να πάρουν τα χρήματα μάς και να τα μεταφέρουν στις τσέπες της κυβέρνησης. Και στη συνέχεια, παίρνουν τα χρήματα από τις τσέπες της κυβέρνησης και τα μεταφέρουν στα χέρια της ελίτ. Είναι ένα παιχνίδι που συνεχίζεται εδώ και καιρό. 

Είναι καιρός η ανθρωπότητα να ξυπνήσει και να σταματήσει όλα αυτά “, δήλωσε το Epic Economist.
Τον Μάρτιο του 2015 σε μια συγκλονιστική ομιλία του, ο πρώην υπουργός του Καναδά Paul Hellyer προειδοποίησε με ανησυχία ότι το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ένα γιγαντιαίο σύστημα Ponzi και υλοποιείται από το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ, ή όπως ο ίδιος την αποκαλεί: Η 

«Μαφία του Χρήματος. ” Σύμφωνα με τον Hellyer, οι ΗΠΑ πρέπει να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο να σταματήσουν τους ιδιωτικούς τραπεζίτες και το μονοπώλιό τους να εκτυπώνουν ψεύτικα χρήματα και να επιστρέφουν τη δύναμη που ανήκει στους ανθρώπους. 

“Πλούσιοι και φτωχοί, έχουμε μερικούς μήνες, όχι χρόνια, για να αλλάξουμε την πορεία πριν είναι πολύ αργά. Η επιλογή είναι δική μας. Είμαστε αυτοί που προορίζονται να γράψουν τη δική μας ιστορία ».

Υπάρχουν τρόποι προετοιμασίας για μια οικονομική κρίση, αν και μια συνεχής και παγκόσμια κατάρρευση θα μπορούσε να περιπλέξει τα πράγματα για τους καταναλωτές. Υπάρχουν ακόμα τρόποι προετοιμασίας, και ένα ανοιχτό και έξυπνο μυαλό είναι το πρώτο βήμα. Αλλά αν εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση και οι παγκόσμιες ελίτ ανησυχούν για την ευημερία μας, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι σε θέση να προβλέψει την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και, ως εκ τούτου, δεν θα είναι έτοιμη.

ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ

Κυριότερη είδηση

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Live χάρτης με τα κρούσματα κορωνοϊού σε περιοχές της Ελλάδας

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

#Θερινά_Μαθήματα_2020 στο #Φροντιστήριο_ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

klinostrom

Ετικέτες

Blog Archive