ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Φαντασμαγορικά υποδέχεται ο κόσμος το 2019

Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την έλευση του 2019 από τα νησιά Σαμόα με τον ουρανό να γεμίζει πυροτεχνήματα και σιγά σιγά οι εορτασμοί θα επεκταθούν σε όλο τον πλανήτη με φαντασμαγορικό τρόπο και σε ορισμένες χώρες υπό την ισχυρή παρουσία της αστυνομίας καθώς υπάρχει ο κίνδυνος επιθέσεων.


«Τα νησιά Σαμόα υποδέχονται το νέο έτος με στυλ» 

Στα νησιά Σαμόα έκανε «ποδαρικό» το 2019 καθώς είναι η χώρα που παραδοσιακά υποδέχεται πρώτη το νέο έτος το οποίο φέτος γιόρτασε με παραδοσιακούς χορούς, πυροτεχνήματα και ζογκλέρ την έλευση του νέου έτους.

Η κυβέρνηση της Σαμόα μοιράστηκε κάποια βίντεο από τα πυροτεχνήματα, μαζί με το μήνυμα: «Τα νησιά Σαμόα υποδέχονται το νέο έτος με στυλ». Μαζί με τα Σαμόα τη νέα χρονιά καλωσόρισε και το Κιριμπάτι.

Όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα η κυβέρνηση της Σαμόα ανέβασε στο Facebook το βίντεο με τους εορτασμούς και με το μήνυμα για τους πολίτες του νησιού, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Αυστραλία

Με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο υποδέχθηκε τη νέα χρονιά η Αυστραλία, καθώς επί 12 λεπτά τα πυροτεχνήματα έκαναν την νύχτα μέρα.

Η μεγαλύτερη πόλη της Αυστραλίας είχε ανακοινώσει για την αποψινή νύχτα την πιο μεγάλη γιορτή πυροτεχνημάτων που γίνεται ποτέ στον κόλπο του Σίδνεϋ. Έτσι, τα μεσάνυχτα ο ουρανός του Σίδνεϋ φωτίστηκε από τα χιλιάδες πυροτεχνήματα που εκτοξεύονταν από την Όπερα και τη γέφυρα του Χάρμπουργκ.


Το εντυπωσιακό σόου απόλαυσαν σχεδόν  ενάμιση εκατομμύριο θεατές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να απολαύσουν το θέαμα



Λίγες ώρες νωρίτερα είχε υποδεχθεί πρώτη το 2019 η Νέα Ζηλανδία, με ένα επίσης φαντασμαγορικό σόου με βεγγαλικά.


Στο Χονγκ Κονγκ

Στο Χονγκ Κονγκ, 300.000 άνθρωποι στις όχθες του λιμανιού της Βικτώριας παρακολούθησαν  τη 10λεπτη επίδειξη πυροτεχνημάτων.




Η Νέα Υόρκη υποδέχεται το 2019 στην Times Square

Η αλλαγή του χρόνου κάτω από την τεράστια μπάλα της φαντασμαγορικής Times Square, στην καρδιά του Μανχάτταν, είναι κάθε χρόνο το παγκόσμιο γεγονός της Πρωτοχρονιάς. Κάθε παραμονή το βράδυ, σχεδόν ένα εκατομμύριο κόσμου – κυρίως τουρίστες – ζουν από κοντά το τεράστιο πάρτι και περίπου ένα δισεκατομμύριο το βλέπουν ζωντανά από την τηλεόραση και το ίντερνετ.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Στινγκ και το συγκρότημα New Kids on the Block θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα για να ψυχαγωγήσουν τους Νεοϋορκέζους και τους τουρίστες.


Στις εικόνες που φτάνουν από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα social media, από τις 8.30 το πρωί, δεκάδες άνθρωποι έχουν «κατασκηνώσει» στην σκάλα απέναντι από την πολύχρωμη, κρυστάλλινη μπάλα, καθώς οι οργανωτές έχουν καλέσει τον κόσμο να πάρει εγκαίρως θέση για την μεγάλη γιορτή, αν και αυτό σημαίνει ότι θα περιμένουν για ώρες μέσα στο τσουχτερό κρύο – οι μετεωρολόγοι προβλέπουν 7 βαθμούς Κελσίουκαι έντονη βροχή για το βράδυ.

Η παράδοση με την πτώση της κρυστάλλινης σφαίρας στη διασταύρωση της Μπρόντγουεϊ με την 7η Λεωφόρο και την 42η Οδό του Μανχάταν ξεκίνησε το 1907. Η μπάλα πέφτει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα την Πρωτοχρονιά στις 11:59 μμ (0459 GMT της 1ης Ιανουαρίου) και παραμένει και μετά τα μεσάνυχτα για να συμβολίζει την έναρξη του νέου έτους.

Πυροτεχνήματα παντού στη Γερμανία

Στη Γερμανία η αλλαγή του χρόνου έρχεται πάντα μετά πυροτεχνημάτων. Σε πόλεις και χωριά, σε κεντρικές πλατείες και γειτονιές το έθιμο των πυροτεχνημάτων τηρείται πιστά κάθε χρόνο. Οι ποσότητες πυροτεχνημάτων που χρησιμοποιούνται είναι τεράστιες. Φέτος πάντως κάποιες μεγάλες πόλεις έχουν απαγορεύσει τα πυροτεχνήματα στο κέντρο τους προς αποφυγή ατυχημάτων.

Στα σύνορα Σουηδίας – Φινλανδίας

Η σουηδική πόλη Χαπαράντα και η φινλανδική Τόρνιο βρίσκονται δίπλα-δίπλα, ωστόσο ανήκουν σε διαφορετικές χρονικές ζώνες. Οι εορτασμοί στη φιλανδική πλευρά γίνονται στην Πλατεία Ελευθερίας, γύρω από την εμβληματική την Αψίδα του Μέλλοντος. Για τους λάτρεις των πρωτοχρονιάτικων εορτασμών η χαρά είναι διπλή. Πρώτα γιορτάζουν την έλευση του νέου έτους στη Φινλαδία κι έπειτα στη Σουηδία.


Πορτογαλικό ρεκόρ γκίνες

Στην Πορτογαλία η παράδοση των πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων είναι μακρά. Η χώρα κατέχει το ρεκόρ γκίνες με τα μεγαλύτερα σόου βεγγαλικών κατά την έλευση του νέου έτους. Ζωντανή μουσική και πάγκοι με πλούσια, εορταστικά εδέσματα προσελκύουν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ντόπιους αλλά και τουρίστες.

«Γιορτή αγάπης» στην αιώνια πόλη

Στη Ρώμη ο νέος χρόνος είθισται να μπαίνει με μεγάλες υπαίθριες συναυλίες. Παράδοση πλέον αποτελεί και το μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «Amore Festival». Φέτος λαμβάνει χώρα μεταξύ 30 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουρίου, με πλήθος καλεσμένων από όλο τον κόσμο.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια