ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 24 -12-2018


Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και μάλλον είμαστε όλοι σε νευρικότητα για τις ετοιμασίες! Μπορεί το Τρίγωνο Σελήνης-Άρη να μας δώσει δύναμη και θέληση, αλλά το Τετράγωνο Σελήνης Ουρανού, θα φέρει ξεσπάσματα, εντάσεις, γκάφες και ανατροπές! Προσοχή οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου λοιπόν! 



Κριός
Γενικά
Οι στόχοι σου, Κριέ, φαίνεται να οριστικοποιούνται σε σχέση με το παρελθόν κι αυτό σε κάνει να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος. Η ευτυχία που διαγράφεται αργά, αλλά σταθερά, αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό σου. Οι γύρω σου εισπράττουν σήμερα την καλή σου διάθεση και αποζητούν τη συντροφιά σου. Άλλο ένα στοιχείο που σου δίνει χαρά, είναι η αγάπη που θα εισπράξεις από τους φίλους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο, για να φύγουν οι ανασφάλειες από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα και οι συνεργασίες ευνοούνται, ενώ μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Μην παρασύρεσαι σε άσκοπες αγορές. Σε κάποια πρόταση που ίσως δεχτείς, πριν απαντήσεις, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα απομακρυνθείς λίγο από τους στόχους σου, επειδή θα κάνεις μία μικρή παύση λόγω των ημερών. Ασχολείσαι με αγαπημένα σου άτομα και περνάς μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή και παρασύρει τους γύρω σου, από τη μία να χαρούν και από την άλλη να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διαφορετικά θα υπάρξουν λογομαχίες και εντάσεις. Εσένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ένα πράγμα συμβουλεύω: Μη μείνεις σε ησυχία αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να πετύχεις πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, και ειδικά κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις για καινούργια ξεκινήματα. Μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον. Να είσαι προσεκτικός απέναντι σε απρόοπτα έξοδα που θα έρθουν.

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα, Δίδυμέ μου, μετά από συζήτηση με άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου και την ειλικρινή κριτική του, διαπιστώνεις πως έχεις κάνει κάποιες λάθος κινήσεις. Λαμβάνεις σοβαρά υπ’ όψιν σου τα λεγόμενά του και, παρόλο που οι μέρες δεν είναι για τέτοιες αποφάσεις, υποσυνείδητα αρχίζεις να ετοιμάζεις πλάνα, που θα υλοποιήσεις αργότερα και θα σου φέρουν επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Δίδυμε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όποια προβλήματα ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να κινούνται σαφώς καλύτερα. Οι ευκαιρίες μπροστά σου είναι πάρα πολλές, ώστε τελικά ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Να πραγματοποιηθούν τα απλά σχέδιά σου θέλεις σήμερα, Καρκίνε, και τίποτε άλλο. Η ανάγκη σου είναι να περάσεις τη μέρα όσο πιο όμορφα γίνεται, στη θαλπωρή του σπιτιού σου και με την οικογένειά σου. Τη φροντίδα και την αγάπη σου θα εισπράξουν οι δικοί σου άνθρωποι, ενώ η κούραση δε σ’ ενοχλεί, όταν τους βλέπεις να είναι τόσο χαρούμενοι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, Καρκίνε, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου ξεπερνάς όλες τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα γνωρίσεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Με τον οικονομικό προγραμματισμό και τις ενέργειές σου, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Λέων
Γενικά
Μικρές παρεμβολές τρίτων ατόμων, Λέων, θα σου αλλάξουν λίγο το πρόγραμμα της ημέρας. Προστίθενται άτομα στην παρέα σου κι αυτό σε βγάζει από τους υπολογισμούς σου. Το μικρό άγχος της αλλαγής είναι ασήμαντο, καθώς σήμερα θα περάσεις όμορφα και στο τέλος θα νιώσεις ικανοποιημένος. Απόλαυσέ το, αφού βίωσες πολλή κούραση τις προηγούμενες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε κάνει σήμερα πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα συμφωνήσεις ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία. Μήπως όμως πρέπει λίγο να το ξανασκεφτείς;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνεις, Λέων, και μην καταπιάνεσαι ταυτόχρονα με πάρα πολλά, διαφορετικά θα πάρεις λάθος αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Καλό είναι σήμερα να μην κάνεις οικονομικά ανοίγματα και ειδικά να μην υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια.

Παρθένος
Γενικά
Τα πολλά εγκωμιαστικά λόγια που θ’ ακούσεις σήμερα, Παρθένε, θα σε κάνουν να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου και για όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Δε σου έχει ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια στην προσπάθεια να περάσουν καλά οι γύρω σου και αυτό πηγάζει από την αγάπη και το σεβασμό που νιώθεις γι’ αυτούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Παρθένε μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η κινητικότητα σου, θα σε βοηθήσει να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις, αλλά, πριν απαντήσεις, πρέπει να προσέξεις, καθώς κρύβουν παγίδες που δύσκολα θ’ αντιληφθείς. Μπορείς να τακτοποιήσεις άλλα σχετικά θέματα που σε αφορούν.

Ζυγός
Γενικά
Η απαστράπτουσα εμφάνισή σου, Ζυγέ, θα κάνει εντύπωση σήμερα κι αυτό θα ανεβάσει ακόμη πιο πολύ την καλή σου διάθεση. Θέλεις να χαρείς την ημέρα και τη μοιράζεσαι με αγαπημένα σου άτομα. Οι έξοδοί σου θα έχουν πολλές εναλλαγές κι αυτό σου δημιουργεί ιδιαίτερη ικανοποίηση. Θα περάσεις υπέροχα με τα αγαπημένα σου άτομα, ακριβώς όπως θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, Ζυγέ, δεν σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε πρόγραμμα στις κινήσεις σου, για να περάσεις όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ μου, θα σ’ εκνευρίσουν έντονα. Προσπάθησε να βάλεις σε σωστό πρόγραμμα τις κινήσεις σου, για ν’ αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Έχεις κάνει πολλά έξοδα, που τώρα θα κληθείς να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να είσαι πιο προσεκτικός στο εξής.

Σκορπιός
Γενικά
Αισθάνεσαι, Σκορπιέ, ότι πρέπει να δώσεις όλη τη βαρύτητά σου για να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες, ώστε να τελειώσεις γρηγορότερα και να απολαύσεις τις ερχόμενες γιορτινές ημέρες. Θα τα καταφέρεις, αρκεί να βάλεις προτεραιότητες και να έχεις σταθερό προγραμματισμό. Από το απόγευμα και μετά, οι τόνοι της ημέρας χαμηλώνουν και ανυπομονείς να βρεθείς κοντά σε αγαπημένα σου άτομα, διασκεδάζοντας και περνώντας το βράδυ υπέροχα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη, που τώρα είναι στο ζώδιό σου, θα σου κάνει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς σήμερα να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματά σου στον επαγγελματικό τομέα. Είναι σίγουρο ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πια μπορείς να κάνεις ευκολότερα τους προγραμματισμούς σου.

Τοξότης
Γενικά
Ο δυναμισμός του χαρακτήρα σου, Τοξότη, αλλά και οι επιθυμίες σου, θα κάνουν τους άλλους να μην αντισταθούν και να υποκύψουν σ’ αυτά που θα τους πεις. Άλλωστε, δε θέλουν να ακούσουν αρνητικά πράγματα από τρίτα πρόσωπα. Θα διοργανώσεις τις επόμενες ημέρες πάρα πολύ καλά κι έτσι όπως θέλεις εσύ. Απόλαυσέ το, αφού ψυχικά το έχεις ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, φρόντισε σήμερα να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές, έστω και αν δεν τις περίμενες. Γενικά μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι εξελίξεις θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα προβληματιστείς έντονα σε σχέση με τα οικονομικά σου. Θέλεις να κάνεις πάρα πολλά, αλλά τα πράγματα ακόμη δε βρίσκονται στο δρόμο που θέλεις.


Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, έχεις την ανάγκη τα αγαπημένα σου άτομα να βρίσκονται στο χώρο σου, προσφέροντάς σου γαλήνη, την οποία έχεις πάρα πολύ ανάγκη. Παραμερίζεις, λοιπόν, την κούραση, αλλά και τα… έξοδα, ετοιμάζοντάς τους μία αξέχαστη βραδιά. Πέρα όμως από την ευχαρίστηση που θα νιώσεις, καλό είναι να βρεις και λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, κάτι που χρειάζεσαι πραγματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να είσαι προσεκτικός στις συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην παρασύρεσαι από τρίτα πρόσωπα στο να κλείσεις κάποια συμφωνία, που μπορεί να μη σε συμφέρει.

Υδροχόος
Γενικά
Την ενέργειά σου, Υδροχόε, μαζί με το γούστο σου, θα θελήσει κάποιο άτομο σήμερα να του δανείσεις, ακολουθώντας το σε αγορές της τελευταίας στιγμής. Εσύ δείχνεις να απολαμβάνεις αυτό όλο, αλλά στη συνέχεια σου βγαίνει μία μικρή κούραση. Προσπάθησε ν’ αφήσεις στην άκρη όλα τα αρνητικά, αφού αυτή είναι μια μέρα χαράς και θα περάσεις όμορφα. Το βράδυ, θα βρεθείς με δικά σου άτομα, με τρόπο που ταιριάζει σε μια γιορτινή περίσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός απέναντι σ’ αυτά που λες και κάνεις, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τις κινήσεις σου, Υδροχόε μου, επειδή από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Στα οικονομικά, έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα ν’ αρχίσεις σιγά - σιγά να τακτοποιείς.

Ιχθύες
Γενικά
Είναι τόσο μεγάλη η ένταση και η κούραση των τελευταίων ημερών, Ιχθύ μου, που το μόνο που θα θελήσεις να κάνεις σήμερα, είναι να μείνεις στο σπίτι, με πολύ δικά σου άτομα, χαλαρώνοντας και περνώντας όμορφα. Κατανοώντας την ανάγκη σου αυτή, οι δικοί σου αναλαμβάνουν να περάσετε ήσυχα, χωρίς να σε επιβαρύνουν με ευθύνες, και φυσικά εσύ απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί τους. Άλλωστε, είσαι από τα ζώδια τα οποία δε ζητούν και πάρα πολλά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, Ιχθύ μου, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και ν’ αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Οφείλεις να ετοιμάσεις πλήρη προγραμματισμό και ν’ αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια