ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευή 28 -12-2018

Μια Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, έρωτα, καυτές στιγμές και μοιραία πάθη, μόλις ήρθε! Τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου, απολαμβάνουν απόλυτη εύνοια στον Έρωτα και επιπλέον, με γεμάτο πορτοφόλι! Αφήνουμε την γοητεία μας να λειτουργήσει υπέρ των επιθυμιών μας και τον στόχων μας! 



Κριός
Γενικά
Το χρονικό διάστημα της απραξίας που έχεις περάσει, Κριέ μου, αρχίζει λίγο να σε πιέζει. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου συγκεκριμένες. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα είναι αρκετές, αρκεί να ξέρεις να αξιολογήσεις από ποια πρέπει να ξεκινήσεις. Η μέρα θα σε βρει με αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, για πράγματα που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και προχωράς κατευθείαν μπροστά, αποφασισμένος να τελειώσεις με καταστάσεις του παρελθόντος που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου την παραμικρή καθυστέρηση, επειδή οραματίζεσαι ότι θ’ ανοίξουν για σένα κι άλλοι δρόμοι, στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθείς. Θα διεκπεραιώσεις αρκετές από αυτές τις εκκρεμότητες και ό,τι απομείνει, θα δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, να συζητήσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα Δίδυμε, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για κάποιες δυσκολίες που έχεις μέχρι σήμερα περάσει και θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι διεξοδικά τι πρέπει να κάνεις και πως να ενεργήσεις απέναντι σε καταστάσεις που ακόμη υπάρχουν. Είσαι ένα πολύ δυναμικό άτομο και μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα, οπότε σήμερα το μυαλό σου θα βρει τις κατάλληλες ιδέες που θα σε βγάλουν από οποιοδήποτε αδιέξοδο σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμε, και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, για να πας πάρα πολύ καλά. Θα νιώσεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θ’ ασχοληθείς με κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος κι ειδικά τα προβλήματα που έχουν, θέλοντας να τα λύσεις. Θα το κάνεις με ιδιαίτερη χαρά επειδή επιδιώκεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μην είναι στεναχωρημένα και να μην έχουν τον παραμικρό προβληματισμό. Μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου δώσει αρκετές λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές, που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, γενικά δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Λέων
Γενικά
Έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, κι ακόμη μεγαλύτερο πείσμα, για να πετύχεις πράγματα τα οποία μέχρι τώρα βρίσκονται σε στασιμότητα. Θέλεις να τελειώνεις με αυτά και, όσο αντιλαμβάνεσαι ότι η χρονιά φτάνει στο τέλος της, προσπαθείς ν’ αφήσεις πίσω όσα σε αγχώνουν. Αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις εις πέρας όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Λέων. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς όμως να επαναπαυτείς. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα τα οικονομικά σου θα καλυτερεύουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, δε θα είναι πάρα πολύ καλή η διάθεσή σου, ώστε να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην πιέζεσαι όμως ψυχολογικά, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και τις επόμενες ημέρες θα λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει αυτή την περίοδο. Μία συζήτηση για τα συγκεκριμένα θέματα με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου κάνει πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου, θέλοντας η μελλοντική πορεία της σχέσης σας να γίνει πιο ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν διενέξεις ανάμεσα σε συνεργάτες σου, Παρθένε μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

Ζυγός
Γενικά
Είσαι ένα άτομο ανοιχτό σε νέες ιδέες, Ζυγέ, και σήμερα θα σου κάνουν προτάσεις, στις οποίες θα φανείς αρκετά δεκτικός. Φρόντισε όμως να μη δεσμευτείς σε κάτι, επειδή ήδη ασχολείσαι με πάρα πολλά θέματα, για κάποια εκ των οποίων ακόμη δεν έχουν φανεί επαρκείς λύσεις. Τελείωσε με τις εκκρεμότητες που αυτή τη στιγμή έχεις και μετά μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις σ’ αυτά που λες, Ζυγέ μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μαζί του, φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η μέρα είναι ακατάλληλη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε πρώτα ν’ αποφύγεις τα έξοδα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

Σκορπιός
Γενικά
Είσαι ένα πάρα πολύ αγαπητό στον περίγυρό του άτομο, Σκορπιέ, επειδή αυτά που προσφέρεις είναι εποικοδομητικά για τους άλλους. Σήμερα όμως, τα πράγματα θα κινηθούν αντίστροφα, καθώς ένα άτομο κύρους θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί εδώ για μεγάλο διάστημα. Η μέρα σου θα τελειώσει με ικανοποίηση γι’ αυτά που θα έχεις πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Σκορπιέ, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, Σκορπιέ, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που θα φέρουν στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

Τοξότης
Γενικά
Ο Άρης βρίσκεται ακόμη στους Ιχθείς, Τοξότη μου, και σε κάνει να έχεις εκνευρισμό. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένα σου άτομα, που μπορεί να μη φταίνε σε κάτι. Ακόμη καλύτερα, κάποια ένταση που ίσως σήμερα προκληθεί στον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να διακοπεί από σένα, αν φανείς ψύχραιμος κόντρα στο πλανητικό σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου, Τοξότη, να φανείς ήρεμος και προπάντων μην μη νιώσει πως απομακρύνεσαι, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταθέσεις κάποια δύσκολα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Τοξότη, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά - σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και αισθάνεσαι πιο άνετα, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να μη δώσεις αναβολές και να καλύψεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Θέλεις, Αιγόκερε, να πάρεις πάρα πολλές αποφάσεις για το μέλλον σου και το πως να διαμορφώσεις τη ζωή σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Σήμερα όμως, δε θα ήταν καλή ιδέα ν’ αρχίσεις τέτοιου είδους προγράμματα. Προτιμότερο θα ήταν να διεκπεραιώσεις υποθέσεις οι οποίες εκκρεμούν από το παρελθόν, ώστε να τελειώνεις με θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις σε άλλους τομείς, Αιγόκερε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Υδροχόος
Γενικά
Δεν είσαι διατεθειμένος, Υδροχόε, να καταστρέψεις ό,τι έχεις δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό σήμερα παίρνεις δραστικές αποφάσεις, ώστε να βάλεις φρένο σε κακόβουλες κινήσεις ατόμων που θέλουν να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Η συζήτηση που θα κάνεις με πρόσωπο του κοινωνικού σου περίγυρου θα είναι αρκετά εποικοδομητική και ξεκάθαρη, θέτοντας τα όριά σου, τα οποία δεν είσαι διατεθειμένος ν’ αφήσεις κάποιον να υπερβεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου, Υδροχόε μου, κι απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που ίσως έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα για τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα είναι μεγάλη. Μπορείς σήμερα να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα τα δεις να καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα, αλλά κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Ιχθύες
Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου, Ιχθύ μου, μπορεί κάποια στιγμή σήμερα να σε καταβάλλουν ψυχικά. Είσαι όμως άτομο που ξέρει καλά, ότι όταν αναγνωρίζει το πρόβλημα, θα βρει και τη λύση του. Κάποια δύσκολα θέματα που έχουν συσσωρευτεί δεν προέρχονται από δικό σου λάθος, αλλά από καθυστερήσεις τρίτων, που δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Φρόντισε να βάλεις αρκετό προγραμματισμό στις κινήσεις όλων και στο τέλος θα πετύχεις όλα αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε απασχολούν κάποιες απορίες για την πρόσφατη στάση του συντρόφου σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μην έχεις συμπεριφορά που να δείχνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις υψηλές αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και ν’ αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια