ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 30 -12-2018

Με την Σελήνη στον Ζυγό, αυτή η Κυριακή είναι γλυκιά, συντροφική, καλοπροαίρετη και γεμάτη όμορφες στιγμές! Ο Έρωτας και η ομορφιά είναι στα καλύτερα τους και οι πιο τυχεροί, είναι σαφώς τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα


Κριός
Γενικά
Απεγνωσμένες προσπάθειες, Κριέ, καταβάλει ένα δικό σου άτομο για να έρθει πιο κοντά σου. Η μεταξύ σας απόσταση το τελευταίο διάστημα και τα λάθη που έχει κάνει απέναντι σου, δείχνουν να το βαραίνουν. Είσαι σε φάση που δείχνεις ότι δε συγχωρείς, όμως αυτό δε θα διαρκέσει. Μετά από κάποιο χρόνο συζητήσεων η άρνησή σου μαλακώνει και δίνεις ακόμη μία ευκαιρία, επισημαίνοντάς του ότι συγχωρείς μεν, αλλά δεν ξεχνάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Κριέ, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα κάνοντας άστοχες κινήσεις, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα πηγαίνεις πολύ καλά, οπότε φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα κι άφησε τις υποχρεώσεις για αύριο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που τα πράγματα θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.


Ταύρος
Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα προσπαθήσεις να αναλύσεις κάποια μηνύματα που σου δίνει ένα άτομο από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Εκείνο που δεν μπορείς να καταλάβεις είναι γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο ανάμεσά σας. Η εξυπνάδα σου θα σε βοηθήσει να λύσεις όλο αυτό το μυστήριο και μάλιστα θα είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, επειδή θα έχεις καταλάβει τις προθέσεις που έχουν τρίτα πρόσωπα για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να δείξεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Ταύρε, και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ταύρε, θα αποδειχθούν πολλές, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Καλά κάνεις, όμως πρέπει να περιορίσεις και τα έξοδα.


Δίδυμοι
Γενικά
Χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι ιδιαίτερο σήμερα, Δίδυμε, φαίνεται ότι η μέρα σου θα είναι πολύ θετική. Άτομα του κοινωνικού του περίγυρου θέλουν να σε συμπεριλάβουν στην παρέα τους, γνωρίζοντάς σου πρόσωπα, τα οποία στην πλειοψηφία τους θα σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα αργότερα. Η ευγένειά σου και η καλή σου διάθεση αφήνουν τις βέλτιστες εντυπώσεις και μάλιστα, θ’ ακούσεις θετικά λόγια στο τέλος της ημέρας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα υπάρχει ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου, Δίδυμε. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις αστοχίες στην επικοινωνία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, Δίδυμε, φρόντισε να αφήσεις λίγο στην άκρη τα ζητήματα δουλειάς και να ξεκουραστείς, αφού όλη την εβδομάδα είχες πολλές υποχρεώσεις. Τα έξοδα συνεχίζουν να σε νευριάζουν και προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.


Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα βρίσκεσαι στο ζενίθ της καλής σου ψυχολογίας, κάτι που αντιλαμβάνονται οι γύρω σου, αλλά κι η οικογένειά σου. Θα περάσεις την ημέρα σου με κάποιο άτομο του στενού σου περίγυρου, κάνοντας δραστηριότητες που ευχαριστούν και τους δυο σας. Οι όμορφες στιγμές θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου, αφού γνωρίζεις ότι το τελευταίο διάστημα έχεις κουραστεί πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που θα έχεις, Καρκίνε, θα είναι πολύ μεγάλη κι ο ερωτισμός σου θα έχει ένταση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να νιώθεις τη σιγουριά, ότι θα έρθει πολύ σύντομα η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, έχουν πάρει το δρόμο τους και θα νιώσεις ικανοποίηση. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις ευχάριστες δραστηριότητες, που θα σε αποφορτίσουν από το άγχος. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα, αν σήμερα αποφύγεις τα έξοδα και παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.


Λέων
Γενικά
Σε διακατέχει σήμερα κάποιο άγχος, Λέων μου, το οποίο είναι για πράγματα κυρίως πρακτικά. Δεν χρειάζεται όμως να έχεις αυτή τη διάθεση, αφού στο τέλος καταφέρνεις τα πάντα πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις μία συζήτηση με ένα φιλικό σου άτομο για να αποφορτιστείς κι έτσι να ηρεμήσεις από οποιαδήποτε ανασφάλεια έχει το μυαλό σου. Το βράδυ, θα περάσεις υπέροχες στιγμές με δικά σου άτομα, τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις ανάλαφρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι στα προβλήματά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ανοιχτά θέματα στη δουλειά σου, Λέων, δεν τελειώνουν, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, δικαιούσαι να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση, επειδή έχεις ήδη βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με πρόσθετο στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.


Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, κάποιο αγαπημένο σου άτομο θα σου εκμυστηρευτεί τα σχέδιά του και μάλιστα με μεγάλο ενθουσιασμό. Το ότι έχεις κάποιους ενδοιασμούς, αρχικά θα σε προβληματίσει, μην ξέροντας τι να κάνεις. Η απόφαση που θα πάρεις αργότερα, θα είναι σωστή κι εσύ θα βρεθείς με αίσθηση ικανοποίησης, επειδή πραγματικά θα έχεις δώσει λύση στο άτομο αυτό, το οποίο εκτιμάς και αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα σήμερα πιο κοντά στο σύντροφο σου, Παρθένε, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα και από αύριο ξαναβρίσκεις τους ρυθμούς σου. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν, αφού δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.


Ζυγός
Γενικά
Οι ασχολίες αυτής της ημέρας, Ζυγέ, θα είναι πάρα πολλές και θα καταπιαστείς με αναρίθμητα πράγματα. Είσαι ένα εξαιρετικά δυναμικό άτομο και θέλεις να εστιάζεις σε πολλές καταστάσεις συγχρόνως. Σήμερα, προσπάθησε να βάλεις έναν προγραμματισμό σε κάποια θέματα, τα οποία αυτή τη στιγμή ακόμη εκκρεμούν. Φρόντισε πρώτα να δώσεις σ’ αυτά τις κατάλληλες λύσεις και μετά να ξεκινήσεις τις καινούργιες σου δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι ήρεμος απέναντι στο ταίρι σου, Ζυγέ μου, και πέρνα μαζί του τη μέρα ρομαντικά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, θα πάει αρκετά καλά και θα έχεις πολλές ευκαιρίες. Σήμερα, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις πιο χαλαρά και ήρεμα. Πρέπει να δεις ποιες οικονομικές υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.


Σκορπιός
Γενικά
Έχεις το τελευταίο διάστημα, Σκορπιέ μου, κουραστεί ν’ ακούς από τρίτα άτομα υποσχέσεις, που δε γίνονται πράξεις. Σήμερα, αυτό το σκηνικό σταματά κι αρχίζουν ν’ αλλάζουν μερικά πράγματα. Η αρχή της υλοποίησης ξεκινάει κι αυτό σου δίνει, πέρα από χαρά, και ελπίδες για να προχωρήσεις παρακάτω. Βάζεις σε τάξη τη σκέψη σου και ξεκινάς να κάνεις νέα πλάνα. Μπορείς πια να υλοποιείς τα σχέδιά σου, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Σκορπιέ, να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες ώρες με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σ’ επηρεάζει θετικά, πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αμέτρητες δυνατότητες, Σκορπιέ, και στη δουλειά σου θα καταφέρεις πάρα πολλά. Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από την εβδομάδα που πέρασε. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα, χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις, και θ’ ανταπεξέλθεις σε όλα με πολλή επιτυχία.


Τοξότης
Γενικά
Την τελευταία περίοδο, Τοξότη, έχεις κάνει πάρα πολλές προσπάθειες για να τελειώσεις όλες τις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και είναι σε στασιμότητα για πάρα πολύ καιρό. Έχεις καταφέρει μέχρι τώρα πάρα πολλά πράγματα, ενώ ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, θα σε ευνοήσει, ώστε πρόσθετα θέματα, τα οποία μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν, να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Τοξότη, απαιτεί ήρεμες συζητήσεις στο ταίρι σου, βοηθώντας το να αισθανθεί, ότι ακόμη και στις διαφωνίες σας βρίσκεστε στην ίδια πλευρά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα που είναι Κυριακή, Τοξότη, να σκέφτεσαι τις υποχρεώσεις που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου και παράλληλα να φροντίσεις να τελειώσεις κάποια ανοιχτά θέματα.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, Αιγόκερε, θα σε χαρακτηρίζει η υπερβολή και μάλιστα απέναντι σε υλικά αγαθά. Θέλεις να υπάρχει αφθονία στο χώρο σου, για να περιποιηθείς τα αγαπημένα σου άτομα. Συγκράτησε τον εαυτό σου και μην το παρακάνεις, αφού γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι οι δικοί σου άνθρωποι έτσι κι αλλιώς σ’ εκτιμούν και δε χρειάζεται να τους αποδείξεις την αγάπη σου. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθεις πάρα πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε ταλαιπωρούσαν στη σχέση σου, Αιγόκερε, θ’ αρχίσουν να ξεθυμαίνουν και θα αισθανθείς πιο άνετα. Σήμερα, θα εισπράξεις κατανόηση από το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Αιγόκερε, έχουν πάρει μια πολύ καλή σειρά και θα καταφέρεις ακόμη περισσότερα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται, για να φύγει το άγχος σου. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα έξοδα που κάνεις, αλλιώς θα βρίσκεσαι πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που έχεις ανοικτά.


Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που θα θελήσεις ν’ αρπάξεις για να βρεθείς ένα βήμα μπροστά. Θα φερθείς πάρα πολύ έξυπνα και μόνο οφέλη θα αποκομίσεις. Είσαι διατεθειμένος να μην αφήσεις στην τύχη του το παραμικρό, φερόμενος ώριμα και με μεγάλη προσοχή. Θα καταφέρεις να πάρεις με το μέρος σου άτομα που θα σε στηρίξουν, αφού πραγματικά κερδίζεις την εύνοιά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σήμερα υπάρξουν διαμάχες με το σύντροφό σου, Υδροχόε μου, είναι δική σου ευθύνη το να μην κλιμακωθούν ανεξέλεγκτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις το μυαλό σου από τις ευθύνες που έχεις. Θα μπορέσεις να φέρεις σε ισορροπία τα οικονομικά σου, ενώ θα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Ιχθύες
Γενικά
Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις σήμερα, Ιχθύ, σε σχέση με ένα άτομο του φιλικού σου περίγυρου, θα είναι άμεσες. Έχεις σκοπό να μην αφήσεις τη μέρα σου να πάει χαμένη, γνωρίζοντας ότι ο χρόνος σε πιέζει. Έρχεσαι σε επαφή και με ένα πρόσωπο κύρους, στο οποίο έχεις εμπιστοσύνη, ώστε να σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε κάποια δικά σου θέματα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σ’ ευνοεί και θα σου φέρει αποτελέσματα καλύτερα απ’ όσο περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αν δείξεις υπομονή στις συζητήσεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα παρουσιαστούν καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά σου, Ιχθύ, που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ήρεμα και από αύριο μπορείς να προγραμματίσεις διάφορα θέματα που έχεις. Θα βρεις τρόπους για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια