ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη στον Πειραιά?

Πασίγνωστος επιχειρηματίας του Πειραιά, με καταγωγή εξ Αιγύπτου, είναι ο επιχειρηματίας που απήχθη το πρωί έξω από το σπίτι του στην ακτή Θεμιστοκλέους.


Πρόκειται για τον 50χρονο Νίκο Μαυρίκο, ο οποίος ασχολείτο με τον εφοδιασμό πλοίων, σκαφών αναψυχής και πρεσβειών με ποτά και καπνικά είδη για περισσότερα από 30 χρόνια.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εφοδιασμού Πλοίων και ξάδερφος του 50χρονου επιχειρηματία, Νίκος Μαυρίκος, μίλησε για τις συνθήκες του περιστατικού, τονίζοντας ότι ο επιχειρηματίας δεν έδειχνε να φοβάται κάτι.

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά που απασχολεί από το πρωί τις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, οι απαγωγείς, που ήταν συνολικά τέσσερις στον αριθμό, ανάγκασαν τον 50χρονο να επιβιβαστεί με τη βία σε όχημα μεγάλου κυβισμού και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Ο 50χρονος εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του στην ακτή Θεμιστοκλέους.

Οι απαγωγείς, σύμφωνα με πληροφορίες, έφεραν στα ρούχα τους διακριτικά της ΕΚΑΜ.

Την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε η οικονόμος της οικογένειας του απαχθέντος  ενώ η μητέρα του 50χρονου επιχειρηματία προσπαθεί από το πρωί να επικοινωνήσει μαζί του, αλλά το κινητό του είναι κλειστό.

Ο επιχειρηματίας έχει εταιρεία στην ακτή Ξαβέρη που εφοδιάζει κότερα αλλά και πρεσβείες.

Ο πατέρας του απαχθέντος και ο θείος του είναι Ελληνες εξ Αιγύπτου.

Ο 50χρονος επιχειρηματίας είναι πατέρας τριών παιδιών και, όπως ανέφεραν πρόσωπα από τον κύκλο του, «κυκλοφορούσε χωρίς σωματοφύλακες και ήταν πολύ άνετος καθώς δεν είχε τίποτε να φοβηθεί».

Στο σημείο της απαγωγής βρίσκονταν δύο πολυτελή οχήματα (ένα εκ των οποίων με βουλγαρικές πινακίδες) του 50χρονου αλλά και μια μοτοσυκλέτα  με την οποία κινείτο συχνά μέχρι το γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν το ενδεχόμενο η απαγωγή να έχει οργανωθεί από άτομα που γνώριζαν τον επιχειρηματία ή ορισμένες από τις καθημερινές κινήσεις του. Κι αναμένουν ανά πάσα στιγμή την πρώτη επικοινωνία με την οικογένεια του ομήρου ή άλλα πρόσωπα για να καταγράψουν τις οικονομικές απαιτήσεις των δραστών. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε, τις ημέρες των εορτών ο επιχειρηματίας τις πέρασε στον Παρνασσό.

Το χρονικό της απαγωγής
Ο γνωστός επιχειρηματίας απήχθη στις 9 το πρωί στην Ακτή Θεμιστοκλέους.

Στο περιστατικό υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες, που είδαν τους απαγωγείς να βάζουν με κινηματογραφικό τρόπο τον γνωστό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητο κι έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψαν πως τέσσερα άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και φορώντας μπλούζες  των ΕΚΑΜ, πλησίασαν τον 50χρονο επιχειρηματία, την ώρα που αυτός κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του. Τον άρπαξαν, τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο SUV Volkswagen και εξαφανίστηκαν.

Ο απαχθείς, με τα αρχικά Ν.Μ., θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς, ενώ δραστηριοποιείται και στον χώρο εφοδιασμού πλοίων. Είναι πολύ γνωστός στον Πειραιά καθώς δραστηριοποιείται στο εμπόριο από το 1975 έχοντας την αποκλειστική διάθεση στην αγορά πολλών γνωστών ποτών, ενώ συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες εταιρείες στον χώρο της ακτοπλοΐας.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τις έρευνες, καθώς ο επιχειρηματίας δεν απαντά στις κλήσεις στο κινητό του τηλέφωνο.


Ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι της απαγωγής.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια