ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βαρύ "ποδαρικό" θα μας κάνουν ο Ραφαήλ και η Σοφία, με διπλή ψυχρή επίθεση σε όλη τη χώρα

Ο «Ραφαήλ» θα κάνει το… ποδαρικό και θα τον διαδεχθεί η «Σοφία». Είναι τα δύο διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας που θα πλήξουν τη χώρα τις πρώτες ημέρες του 2019.


Η νέα χρονιά μπαίνει με… άγριο καιρό. Η έντονη κακοκαιρία θα επικρατήσει στις περισσότερες περιοχές της χώρας από την παραμονή αλλά και την Πρωτοχρονιά, καθώς το βαθύ βαρομετρικό χαμηλό «Ραφαήλ» θα σχηματιστεί στο Νότιο Ιόνιο και θα κινηθεί αργά προς τα ανατολικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (31/12/2018), με εξαίρεση την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου όπου τα φαινόμενα θα είναι λίγα και πολύ τοπικού χαρακτήρα, στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές βροχοπτώσεις, οι οποίες κυρίως στα νότια ηπειρωτικά, στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα συνοδεύονται από καταιγίδες.

Χιονοπτώσεις, τοπικά πυκνές, θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά, σε ημιορεινά τμήματα από τη Στερεά Ελλάδα και βορειότερα, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Βόρειας Στερεάς και ενδεχομένως της Ηπείρου με χαμηλό υψόμετρο. Παροδικές χιονοπτώσεις είναι πιθανό να εκδηλωθούν προς το βράδυ και στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ πολύ ενισχυμένοι άνεμοι θα επικρατήσουν προοδευτικά στα πελάγη, από βορειοανατολικές διευθύνσεις, φτάνοντας τα 6-8 μποφόρ.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια