Άγιος Δημήτριος: Προαναγγελία σύμπραξης Ανδρούτσου και Κουτσοβασίλη ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

Άγιος Δημήτριος: Προαναγγελία σύμπραξης Ανδρούτσου και Κουτσοβασίλη

«Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία συναντήσεων για ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας των δημοκρατικών δυνάμεων προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις συναινέσεων και συγκλίσεων»αναφέρει σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης ΜΕΤΕΧΩ» που στις 3 Οκτωβρίου είχε αποφασίσει την κάθοδο της παράταξης, στις εκλογές, με επικεφαλής τον Βασίλη Κουτσοβασίλη.


Απόφαση για την στήριξη του Βασίλη Κουτσοβασίλη, είχε πάρει και ο ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος θέλουν για δήμαρχο τη Μαρία Ανδρούτσου την οποία θεωρούν επιτυχημένη και αποτελεσματική και μάλιστα είχαν προτείνει να κατέβει επικεφαλής κοινού ψηφοδελτίου, στο οποίο θα συμμετέχουν και μέλη του συνδυασμού «ΜΕΤΕΧΩ» ώστε να εξασφαλιστεί η νίκη από την πρώτη Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δημότισσες/τες του Αγίου Δημητρίου, η Δημοτική Κίνηση «ΜΕΤΕΧΩ» ιδρύθηκε το 2010 απο δημότες που προέρχονται κυρίως από τον ευρύτερο χώρο της αριστεράς , μια ιστορική συλλογικότητα που μετέχει μέσα και έξω από τα θεσμικά κοινωνικά και οικολογικά δρώμενα του Δήμου .

Είμαστε παρόντες  όλα αυτά τα χρόνια

Α. Στην τοπική κοινωνία :
 • Συμμετέχοντας στην ανοιχτή συνέλευση για την διεκδίκηση του ασυρμάτου σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις   μέχρι την οριστική παραχώρηση του.,  στο δίκτυο για την διάσωση του ρέματος Πικροδάφνης καθώς και  σε κάθε δράση και εκδήλωσή του, στο δίκτυο αλληλεγγύης ΠΡΑΞΗ στην στήριξη των οικονομικά αδύνατων συμπολιτών μας.
 • Ενημερώνοντας για κοινωνικά και πολιτικά θέματα πχ Μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικούδιαπλάτυνση λεωφ.Αγ.Δημητρίου, πλειστηριασμούς, διαχείριση στερεών αποβλήτων, στήριξη μητροπολιτικού ιατρείου Ελληνικού κλπ
 • Με εκδηλώσεις ενημέρωσης  : Διαχείριση απορριμμάτων, νόμος ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ1 κλπ
Β. Στο δημοτικό Συμβούλιο και στις επιτροπές που συμμετείχαμε   και σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής μας Συνέλευσης :
 • Στηρίζοντας θετικές δράσεις (Κοινωνικές δομές και δομές πρόνοιας, πάρκο Ασυρμάτου, συντήρηση σχολείων , μελέτη κολυμβητηρίου, αγορά οικοπέδων για πράσινο, στήριξη ευάλωτων ομάδων, εκδηλώσεις για την υγεία και τον πολιτισμό, κλπ)
 • Προτείνοντας ( Τεχνικό πρόγραμμα έργα ανά έτος και ανά διαμέρισμα ,  Δημοτικά Τέλη .
 • Προτείνοντας ένταξη στην κατηγορία Γ , βιώσιμων επιχειρήσεων  αλλά και μείωση ή απαλλαγή ευπαθών ομάδων και  νέων επιχειρήσεων της κοινωνικής οικονομίας,  Τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων κλπ)  και διαφωνώντας σε θέματα αντίθετα με το πρόγραμμά μας και τις αντιλήψεις μας.
Οι επερχόμενες εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε ένα ριζικά διαφορετικό πλαίσιο με τον νόμο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ1 και με εκλογικό σύστημα την  απλή αναλογική. Καθιερώνεται η πλήρης  ισοτιμία στην ψήφο των δημοτών, θεσμοθετούνται νέοι όροι κυβερνησιμότητας των Δήμων και  απαιτείται  συν ευθύνη και συναίνεση  στη λήψη των δημοτικών αποφάσεων.
Στις νέες αυτές συνθήκες η παράταξή  μας αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλίες επικοινωνίας με παρατάξεις και φορείς,  προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις συναινέσεων, συγκλίσεων και κοινής καθόδου στις εκλογές.
Στόχος μας είναι το δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει στην νέα δημοτική περίοδο , εφαρμόζοντας το νέο θεσμικό πλαίσιο με ευθύνη, σύνεση και διαφάνεια να υλοποιήσει  ένα προωθημένο κοινωνικά και οικολογικά κοινό πρόγραμμα.

Αναλαμβάνουμε  πρωτοβουλία συναντήσεων για ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας των δημοκρατικών δυνάμεων προκειμένου να εξετασθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις συναινέσεων και συγκλίσεων.

Για να  αποκλειστούν βαθιά συντηρητικές και ακροδεξιές ομάδες, που σηκώνουν κεφάλι στο Δήμο μας που στοχεύουν σε πολιτικές κοινωνικού ρατσισμού ξενοφοβίας και κοινωνικής και πολιτιστικής συντήρησης .

Για να επιτύχει ο Δήμος, να απογειώσει τις προσπάθειές του στη νέα περίοδο με  προωθημένο , κοινωνικά αποδεκτό και περιβαλλοντικά ευαίσθητο κοινό πρόγραμμα παραμένοντας προοδευτικός και κοινωνικά ευαίσθητος .

ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ # ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ RENT A CAR ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τέλη Σεπτεμβρίου η καταβολή των αυξημένων συντάξεων χηρείας – Τι θα γίνει με τα αναδρομικά

Τη διαβεβαίωση ότι οι αυξημένες συντάξεις χηρείας θα καταβληθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα ...

Cine Άλιμος: Πρόγραμμα κινηματογράφου καλοκαίρι 2019

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ιωνικές Γιορτές 2019: 2 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive