ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκεύη 01 – 02 -2019

Καλό μήνα σε όλους! Ο μήνας της έναρξης του Τριωδίου και του Άγιου του έρωτα, του Άγιου Βαλεντίνου είναι εδώ! Μπορεί να μην ξεκινά ο Φλεβάρης και με τον πιο ανέμελο τρόπο, αφού ακόμα κι αν είναι Παρασκευή, η Σελήνη στον Αιγόκερω, μας ρίχνει με τα μούτρα σε δουλειά και οικογενειακές υποχρεώσεις!



Κριός
Γενικά
Σήμερα, φίλε Κριέ θα αναγκαστείς, κυρίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων να είσαι απόμακρος από συναισθηματική άποψη και επιφυλακτικά εκφραστικός. Τα γεγονότα, θα σε κάνουν να βλέπεις τα πάντα τετράγωνα, σε “κουτάκια” και ρεαλιστικά! Απέναντι στην ψυχρή συμπεριφορά των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, πιθανόν να γίνεις λίγο παραπάνω είρωνας, σνομπ και σκληρός, πράγμα που πολύ πιθανόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις και άσχημες εντυπώσεις για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι σίγουρα η κατάλληλη μέρα για σταθεροποίηση και σιγουριά στην ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις ένα μεγάλο βήμα και αν είσαι ελεύθερος έχεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις και θαυμαστές! Ωστόσο, ακόμα κι αν δεθείς με κάποιον, λίγο παραπάνω σήμερα, έχεις την τάση να αισθάνεσαι ανώτερος και είσαι απόμακρος συναισθηματικά, γεγονός που θα απογοητεύσει το άλλο άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θες να έχεις το πάνω χέρι και αυτό ίσως προκαλέσει αντιπάθειες από συναδέλφους! Όπως και να έχει, δράσεις και ενέργειες σου που αφορούν επάγγελμα και χρήμα, θα έχουν επιτυχία!

Ταύρος
Γενικά
Μπορεί να είναι απλά ένα 24ωρο φίλε Ταύρε, αλλά ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, καλοπέραση και πολλές επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις , μπαίνεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους, κάνεις νέες γνωριμίες και επικοινωνείς ασταμάτητα! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, λόγια, συναντήσεις και μετακινήσεις, επαναφέρουν την χαρά και την αισιοδοξία στην ζωή σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς και εκμεταλλεύσου την τύχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να το γλεντήσεις και καλά θα κάνεις! Στις ερωτικές σου σχέσεις, δεν βάζεις πια προτεραιότητα την δέσμευση επί μακρόν, εκτός αν πρόκειται για έρωτα από απόσταση, διαφορετικά επιλέγεις το εφήμερο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, η κτητικότητα και η ζήλια του συντρόφου σου, σε φτάνει στα όρια σου! Συγκράτησε τα νεύρα σου, είναι κρίμα να χαλάσεις την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, εξαιτίας ενός ανούσιου τσακωμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα δεν δέχεσαι και δεν αντέχεις κανενός είδους ευθύνη, γεγονός που θα φέρει αρκετά επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά προβλήματα!

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα όλος ο κόσμος, σε κάθε τομέα της ζωής σου, δουλειά, οικογένεια, έρωτα, φίλοι και κοινωνική ζωή, για κάποιο λόγο, ξυπνούν την καχυποψία σου και την κτητικότητα σου! Προσπαθείς να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση, να κινείς εσύ τα νήματα και ενίοτε να χειραγωγείς καταστάσεις και πρόσωπα, γεγονός που θα γυρίσει εναντίον σου! Απέφυγε εκρήξεις θυμού και νεύρων, ιδίως επειδή νιώθεις ότι κάποιοι πρέπει να τιμωρηθούν! Κάνε μία νέα αρχή σε προβληματικές σχέσεις και μην τραβάς το σκοινί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα συνδέεται άρρηκτα με το συναίσθημα και το σεξ. Αν έχεις σχέση, πιθανόν σε διακατέχει μια έντονη ανασφάλεια που μεταφράζεται σε ζηλότυπη συμπεριφορά, απέναντι στο σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος και έχεις ήδη επενδύσει σε κάποιο πρόσωπο συναισθηματικά, πιθανόν σήμερα να έχεις κάποιες αδικαιολόγητες έμμονες ιδέες! Ο τομέας που σίγουρα θα διαπρέψεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, είναι αυτός της κρεβατοκάμαρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, ξεπερνάς δυσκολίες, κάνεις μία νέα αρχή και καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ακόμα και σε μεγάλα προβλήματα! Οικονομικές συναλλαγές και ενέργειες σήμερα, θα έχουν σίγουρα επιτυχία.

Καρκίνος
Γενικά
Μία ημέρα φίλε Καρκίνε, που θα ξεχάσεις τι πάει να πει μοναξιά! Είσαι ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και φυσικά γοητευτικός. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις αποφεύγεις να πάρεις μέρος σε τσακωμούς, δεν γκρινιάζεις πια και καταφέρνεις να φέρεις την αρμονία και την ισορροπία! Η αλήθεια είναι, πως σήμερα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ'την αποδοχή των άλλων τόσο πολύ, που ξεχνάς να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στα βαθύτερα και ουσιαστικότερα συναισθήματα! Μην κολλάς στην επιφάνεια λοιπόν και χάνεις το συναίσθημα! Έτσι κι αλλιώς... αρέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία για μία νέα σχέση αν είσαι ελεύθερος ή αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, αν είσαι δεσμευμένος! Η τύχη σε βοηθά για ουσιαστική συντροφικότητα και για πλούσιες ρομαντικές στιγμές! Προσοχή όμως αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί να τύχει μία μεγάλη ευκαιρία για νέα σχέση και εσύ να προσκολλάς σε εξωτερικά και επιφανειακά χαρίσματα, όχι τόσο στα ουσιώδη και βασικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, σε εμποδίζει στην απόδοση σου, η τάση σου για ανεμελιά και ψυχαγωγία! Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα λάθη, αλλά και στα έξοδα!

Λέων
Γενικά
Σήμερα αποφασίζεις να σκεφτείς σοβαρά και πολύ, για την εξέλιξη της ζωής σου, φίλε Λέοντα! Δεν σε ενδιαφέρει το περιτύλιγμα στην συμπεριφορά των άλλων, αλλά η ουσία και το βάθος! Αρνείσαι τις περιπέτειες και τις διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για ιατρικές εξετάσεις, διακοπή κακής ή βλαβερής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής ή γυμναστηρίου! Την σημερινή ημέρα, καταφέρνεις και τακτοποιείς κάθε λεπτομέρεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι σήμερα πιο επιλεκτικός, παρά τις πολλές κατακτήσεις σου! Για να δώσεις συναίσθημα πρέπει να έχει προηγηθεί “δοκιμασία” και “τεστάρισμα” του άλλου, για να διαπιστώσεις αν όντως ταιριάζετε και σου αξίζει! Αν είσαι ήδη με κάποιον, ο ρεαλισμός σου, δεν σου επιτρέπει να παρασυρθείς σε πάθη και υπερβολικά συναισθήματα, γεγονός που ίσως προκαλέσει ψυχρότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, χρησιμοποιείς τους ορθούς τρόπους για την ανέλιξη σου και αυτό αναγνωρίζεται! Μία οικονομική λύση έρχεται και σε βγάζει από το άγχος που είχες τον τελευταίο καιρό.

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, νιώθεις χαρούμενος και κεφάτος! Παραδόξως, δίνεις όλο σου τον εαυτό, το “είναι” σου και τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και δοτικότητα και οι άλλοι λατρεύουν τον νέο εαυτό σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Εκφράζεις την αγάπη σου με κάθε τρόπο, αλλά επιπλέον δέχεσαι και εσύ εκδηλώσεις συναισθηματικές με δώρα, επαίνους και λόγια θαυμασμού! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σημαντική δραστηριότητα σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις θεατρινισμούς και μεγάλες υποσχέσεις, απλά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφο, γιατί αυτό θα τον κάνει να αμφιβάλλει για το πότε και αν είσαι αληθινός. Να εξακολουθείς να δίνεις ό,τι έχεις, χωρίς να λες μεγάλα λόγια και να δημιουργείς προσδοκίες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες και πολλές κατακτήσεις! Η αυτοπεποίθηση σου, είναι και πάλι εδώ!.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, γίνεσαι θύμα της δοτικότητας σου! Καλό είναι να βοηθάς τους άλλους, αλλά όχι να γίνεσαι και αντικείμενο εκμετάλλευσης! Μην αγχώνεσαι για παρελθοντικά οικονομικά προβλήματα! Η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνιούνται!

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ είσαι απίστευτα γλυκός, συναισθηματικός και τρυφερός με τους άλλους! Όμως και οι άλλοι σου προσφέρουν απλόχερα την συμπάθεια και την αγάπη τους! Την σημερινή ημέρα θα ασχοληθείς και θα αντλείς δύναμη από την αγάπη της οικογένειας σου και των θετικών γεγονότων που αναμένονται μέσα στο σπίτι! Καλό βέβαια θα ήταν, να μην είσαι τόσο αποπνικτικά προστατευτικός με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ώστε να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τείνεις να προσκολλάσαι σε ένα άτομο και δεν το βάζεις κάτω, ακόμα κι αν δεν ξέρεις σίγουρα κατά πόσο είναι διαθέσιμος για σένα ή αν έχει αισθήματα! Ιδίως αν αυτό το πρόσωπο, είναι ένας παλιός έρωτας, σκέψου πολύ πριν κάνεις κίνηση προσέγγισης! Αν είσαι ήδη με κάποιον, είσαι πολύ προστατευτικός και διοχετεύεις τα συναισθήματα σου, σε περιποιήσεις και φροντίδα για τον σύντροφο! Συνέχισε έτσι και θα δεις ότι θα στο ανταποδώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν αρκετές αναποδιές στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα, γι’αυτό σκέψου πριν από κάθε κίνηση! Γενικά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για ευθιξία, μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις!

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ θα νιώσεις πολύ δημοφιλής και αγαπητός! Μέσα από κοινωνικές σχέσεις και επαφές, οι άλλοι θα θελήσουν να σου εκφράσουν τα αισθήματα τους και τις σκέψεις τους με κάθε μέσο και τρόπο! Η ευθεία και άμεση επικοινωνία και συζήτηση, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις τα σχέδια σου σήμερα και να τα υλοποιήσεις! Σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και συγγενείς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Μην πεις όχι σε προτάσεις για έξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν έχεις σχέση, ίσως φαίνεσαι ψυχρός και υπερβολικά εγκεφαλικός στον σύντροφο, ο οποίος θα σχηματίσει την εντύπωση, ότι αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για τρυφερότητα! Επίσης, ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος, ο πολύς και έντονος συναισθηματισμός σε απωθεί και η υπερβολική ευαισθησία σε τρομάζουν. Οπότε σήμερα, προτιμάς φλερτ, κυρίως διαδικτυακό και νέες γνωριμίες, απλά για το… «παιχνίδι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι γεμάτος ιδέες και ενέργεια και ζητάς το ίδιο απ'τους συνεργάτες και τους συντρόφους σου. Ενδεχομένως να ρισκάρεις οικονομικά και να υπάρξουν κάποιες μικρές απώλειες!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα είσαι αποφασισμένος, φίλε Τοξότη, να φέρεις όλες τις καταστάσεις «με τα νερά» σου και θα τα καταφέρεις! Θες να νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου! Το θέμα είναι, πως κάποιες στιγμές, ίσως γίνεις δεσποτικός με τους άλλους και να θες να τους ελέγχεις πεισματικά! Επειδή δεν σε έχουν συνηθίσει έτσι όμως, θα τους κακοφανεί και ίσως κάποιοι απομακρυνθούν! Φρόντισε, λοιπόν να κρατήσεις την καλοπροαίρετη και χαρούμενη προσωπικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θες σταθερότητα συναισθηματικά, περισσότερο από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, θα «βγάλεις» μία αισθησιακή, ερωτική αλλά και κτητική διάθεση στη σχέση σου! Μην προσπαθείς να χειραγωγείς συναισθηματικά τον σύντροφο, αλλά απολαύστε μαζί τρυφερές και αισθησιακές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς σήμερα να δοκιμάζεσαι σε σχέσεις από δω κι από κει και έτσι έρχεται η ευκαιρία για μία σχέση νέα, που θα σε κάνει να νιώσεις ασφαλής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, μπορεί να έχεις αρκετό άγχος και καθυστερήσεις, ωστόσο οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ακόμα κι αργά! Οικονομικά, θα έρθουν με κάποιο τρόπο, έξτρα έσοδα!

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε με την Σελήνη στο Ζώδιο σου, η μέρα θα έχει δύο πρόσωπα! Ένα θετικό για σένα και ένα αρνητικό! Στα θετικά της ημέρα, είναι σίγουρα η λάμψη σου και η ικανότητα σου να τραβάς όλα τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου! Στα αρνητικά, ανήκει η τάση σου να είσαι ατομιστής, εγωιστής και υπερβολικά παραπονιάρης, συμπεριφορά που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και εντάσεις στις κοινωνικές και διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, επίσης θα υπάρξουν μεταπτώσεις! Ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα και γρήγορα με μία νέα γνωριμία, αλλά τελικά διαπιστώνεις ότι δεν είναι και ότι καλύτερο και έτσι, σου τελειώνει εξίσου εύκολα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, περιόρισε την τάση σου να είσαι ορμητικός, υπερβολικά παθιασμένος ή συναισθηματικός, εκτός αν χρησιμοποιήσεις αυτά σου τα χαρακτηριστικά, μόνο στην… κρεβατοκάμαρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα είσαι αρκετά ανταγωνιστικός και με αυτοπεποίθηση, δυστυχώς όμως, κάποιες φορές θα είσαι και επιθετικός! Οικονομικά ενεργείς απερίσκεπτα και δεν αναλύεις πριν ξοδέψεις επιπόλαια, οπότε καλύτερα όχι αγορές σήμερα!

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε θα νιώσεις αρκετά ευάλωτος και ασταθής συναισθηματικά! Καλό θα ήταν λοιπόν, να επενδύσεις σε μία εσωτερική ψυχική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση και υλοποίηση σχεδίων. Η ημέρα θα σε βοηθήσει, να ανακαλύψεις κάτι μυστικό, κάτι κρυφό, το οποίο θα εξυπηρετήσει άψογα κάποιους σκοπούς σου, αργότερα! Πες όχι στην συναισθηματική ανασφάλεια και ναι στην ψυχική ενδυνάμωση! Η σημερινή ημέρα, ανήκει στον εαυτό σου και μόνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα φερθείς μάλλον άστατα, αλλά και ουτοπικά στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία, να ερωτευτείς και να δοθείς μέσα σε λίγα λεπτά, να ενθουσιαστείς τρελά και να υποσχεθείς τα πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρα να μετανιώσεις τα πάντα! Αν έχεις σχέση, μην θυματοποιείς τον εαυτό σου, προκειμένου να ευχαριστήσεις τον σύντροφο και μην μπλέκεις σε απαγορευμένες ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, νιώθεις ότι δεν έχεις ενέργεια, αλλά ουσιαστικά το πρόβλημα είναι η έλλειψη συγκέντρωσης! Πρόσεχε πολύ! Οικονομικά, εκεί που δεν το περιμένεις, η τύχη σου χαμογελά!

Ιχθύες
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα ανήκει στους φιλικούς σου κύκλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Είσαι επικοινωνιακός και πολύ συμπαθής και αυτό σε βοηθά να εξομαλύνεις διαπροσωπικές σχέσεις και να σου έχουν ξανά εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους! Υπάρχει πιθανότητα, να ασχοληθείς με το κοινό καλό σήμερα, με φιλανθρωπία ή με φιλοζωικές δραστηριότητες! Θες να βοηθήσεις έμπρακτα, αλλά και με ιδέες! Για το λόγο αυτό, όλοι σήμερα σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είσαι έμφυτα ευγενικός, ρομαντικός και γλυκός και θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές! Πολύ πιθανόν μάλιστα, αυτό το ενδιαφέρον να εκδηλωθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της φαινομενικής ψυχρότητας που επιδεικνύεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία εκδηλώνεσαι προοδευτικά και σοκάρεις θετικά τους πάντες με τις υπέροχες ιδέες σου! Μην ξοδεύεις χρήματα μόνο για τους άλλους! Υπάρχεις κι εσύ!

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια