Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευή 04 -01-2019 ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Παρασκευή 04 -01-2019

Τα νέα είναι ευχάριστα σήμερα! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνουν εκπλήξεις ευχάριστες, μέσα από επαφές με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού και τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρουεκπληρώνουν τα συναισθηματικά τους όνειρα με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα!Κριός
Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και μάλιστα απρόσμενα! Τύχη, ευχάριστες επαφές, νέα, ειδήσεις και μετακινήσεις, θα σου προσφέρουν πολλά και ξαφνικά χαμόγελα, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εκπληρώνει φιλοδοξίες και βελτιώνει την κοινωνική σου εικόνα! Είσαι συμπαθητικός, αξιοθαύμαστος και εμπνέεις σεβασμό! Κάπως έτσι, εκπληρώνονται όλοι σου οι στόχοι και ξαναχαμογελάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένα μήνυμα ξαφνικό, φέρνει τα πάνω-κάτω στην ερωτική σου ζωή και εσύ πετάς από την χαρά σου! Μην πεις όχι σε ραντεβού ή γνωριμία σήμερα! Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφος σου ετοιμαζει μία ρομαντική έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν γεγονότα που θα σου προσφέρουν ικανοποίηση και σιγουριά! Προσοχή στα έξοδα σήμερα και στις ανούσιες αγορές!

Ταύρος
Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα, θα έχεις ξαφνικές χαρές που θα σε μεταμορφώσουν και θα σου δώσουν ψυχική και συναισθηματική ανανέωση και ηρεμία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει αποκαλύψεις που σε ευνοούν ιδιαίτερα! Επίσης, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, βελτιώνει τον φιλικό τομέα, αφού εμπλουτίζεται με συναίσθημα και όμορφες στιγμές και επιπλέον, εκπληρώνει ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Πολλοί οι σύμμαχοι σου και η βοήθεια από τρίτους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είναι μία πολύ καλή μέρα για νέες γνωριμίες και ανανέωση για τους ελεύθερους και ερωτισμό, καυτές στιγμές και πάθος, για τους δεσμευμένους! Σήμερα εκπληρώνεις μία βαθιά σου επιθυμία, απλά επιστρατεύοντας την γοητεία σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματική εύνοια θα έχεις σήμερα, λόγω της διορατικότητας σου αλλά και της οξυδέρκειας σου! Οικονομικές λύσεις και κέρδη, θα έχεις!

Δίδυμοι
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, ευχάριστες στιγμές σε περιμένουν σήμερα όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις συμφωνίες και τις συνεργασίες σου και μάλιστα, εκεί που δεν το περιμένεις! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη σου απρόσμενα! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, φέρνει συναισθηματική και ψυχική ικανοποίηση, όπως και ισχυρή διορατικότητα, εξυπνάδα και διαίσθηση! Οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και εσύ πετυχαίνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ρομαντικές και απόλυτα παθιασμένες στιγμές σε περιμένουν σήμερα! Άρπαξε την ευκαιρία για μία νέα σχέση ή για ενδυνάμωση της ήδη υπάρχουσας, με πάθος, ρομαντισμό ή μια απρόσμενη έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα έχεις επιτυχημένες συμφωνίες και συνεργασίες και οικονομικά, θα έχεις ανέλπιστα κέρδη! Εκμεταλλεύσου την τύχη σου σήμερα!

Καρκίνος
Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, φίλε Καρκίνε, να οργανώσεις σωστά την καθημερινότητα σου, να τακτοποιήσεις κάθε υποχρέωση, εκκρεμότητα και λεπτομέρεια και να απολαύσεις απρόσμενα χαρμόσυνα γεγονότα στην ζωή σου, που θα φέρει το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Επιπλέον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ηρεμεί και φέρνει ισορροπία σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και συμφωνίες! Θέματα νομικά ευνοούνται ιδιαίτερα την σημερινή ημέρα, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου την !

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική σου ζωή χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα, κατανόηση, γνωριμίες και ξαφνικά ευχάριστα νέα ή μηνύματα! Ο Έρωτας σήμερα θα σου δώσει ένα από τα δώρα του και μάλιστα απρόσμενα! Μην χάσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα έχεις απόλυτη επαγγελματική εύνοια και καταφέρνεις να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και να αναγνωρισθείς! Σπαταλάς πολλά χρήματα, προκειμένου να ευχαριστήσεις τους άλλους και το μετανιώνεις!

Λέων
Γενικά
Αγαπητό Λιοντάρι, όλα μπορούν να συμβούν σήμερα και να βελτιώσουν κατά πολύ την ζωή σου, με ένα ξαφνικό μήνυμα, τηλεφώνημα, είδηση ή μία απρόσμενη συνάντηση! Το σίγουρο είναι πως το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα σε κάνει να περάσεις όμορφα σήμερα, χωρίς καν να το περιμένεις! Ταυτόχρονα το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε ομορφαίνει και σε βοηθά να τελειώσεις γρήγορα και εύκολα υποχρεώσεις και δουλειές, ώστε μετά, να το γλεντήσεις! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξομολογήσεις, απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, ξαφνική χαρά και τύχη, καλοπέραση, λάμψη, κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές, ορίζουν την απόλυτη ερωτική επιτυχία για σένα σήμερα, είτε είσαι σε σχέση, είτε όχι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα ένα επαγγελματικό όνειρο πραγματοποιείται! Μην χάσεις καμία ευκαιρία που θα σου δοθεί! Στον οικονομικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ότι κι αν επιδιώξεις!

Παρθένος
Γενικά
Φίλε Παρθένε, η έκπληξη και το απρόσμενο, είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για σένα! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, φέρνει καλά νέα για την οικογένεια, ξαφνικές λύσεις σε θέματα σπιτιού, καλοπέραση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και βελτίωση στις συγγενικές σχέσεις! Μην ξεχνάς όμως και το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα που ευνοεί και τις κοινωνικές σου σχέσεις, επαφές και εξόδους και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις όμορφα, είτε κάτσεις σπίτι, είτε βγεις έξω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ερωτικό σου παρελθόν, σου χτυπάει την πόρτα απρόσμενα και ξαφνικά! Έρχονται εξομολογήσεις και… πισωγυρίσματα! Αν ωστόσο δεν σε ενδιαφέρει το παρελθόν, μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα ή όμορφες συζητήσεις, με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις για τα επαγγελματικά σου σήμερα, αφού οι σχέσεις οι επαγγελματικές ενδυναμώνονται και βελτιώνονται απρόσμενα! Οικονομικά ίσως υπάρξουν απώλειες, αφού θα υπάρξουν απότομα έξοδα!

Ζυγός
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, ξαφνικά ευχάριστα νέα και ειδήσεις θα φέρει το σημερινό Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Έντονη κοινωνική ζωή θα έχεις, κέφι αλλά και ταλέντο στην επικοινωνία! Απολαμβάνεις ευχάριστες μετακινήσεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Μία χαρμόσυνη έκπληξη θα έρθει, που έχει να κάνει με αδέρφια ή γείτονες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα επιπλέον, θα σε κάνει καλοπροαίρετο, αλλά και με αυξημένη αυτοπεποίθηση! Ξέρεις να εκτιμάς αυτά που έχεις, αλλά και αυτά που σου προσφέρουν οι άλλοι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα φέρνει ερωτικές επικοινωνίες και ανέλπιστα ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα! Αισθησιασμός, αφοσίωση και σταθερότητα , είναι επίσης τα χαρακτηριστικά της ημέρας για τα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τομέας της καριέρας, λόγω σωστών αποφάσεων και συμφωνιών, θα σου φέρει και οικονομικά κέρδη! Έξτρα πηγές εσόδων έρχονται!

Σκορπιός
Γενικά
Η σημερινή ημέρα είναι για σένα ανέλπιστα καλή, αγαπητέ Σκορπιέ! Λόγω κάποιων ξαφνικών χαρμόσυνων γεγονότων και συγκυριών, νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση, σιγουριά για τον εαυτό σου και επιτέλους ήρεμος, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Από την άλλη το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, πραγματοποιεί όνειρα και στόχους κάθε είδους, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου εξομαλύνονται και βελτιώνονται σημαντικά! Είσαι ευγενικός και δεκτικός, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός από τους άλλους! Μία απολαυστικότατη ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από συζητήσεις με τον σύντροφο, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση και σιγουριά για την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, μία ρομαντική γνωριμία είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν προσέξεις αυτά τα έξοδα που κάνεις, προκειμένου να ευχαριστήσεις τους άλλους, θα έχεις σίγουρα εύνοια σήμερα! Στην εργασία, προσοχή μόνο στην αφηρημάδα!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα είναι μία μέρα έκπληξη για σένα Τοξότη! Ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα, ανέλπιστη χαρά, θετικές συγκυρίες, συμπτώσεις και ευχάριστες ωφέλιμες ανατροπές και αλλαγές, κάθε είδους θα σου φέρουν ξανά το χαμόγελο στα χείλη! Οι ιδέες σου υλοποιούνται, περνάς υπέροχα και προκαλείς τον θαυμασμό των γύρων σου με την ξεχωριστή και διαφορετική προσωπικότητα σου, χάρη στο Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα θα φέρει παρασκηνιακές ενέργειες για επίτευξη στόχων και αυξημένη διαίσθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έρχονται ερωτικές θετικές αλλαγές, ερωτικές εκπλήξεις αλλά και μυστικοί τρυφεροί έρωτες, που θα σε συναρπάζουν! Ο ρομαντισμός στο έπακρο σήμερα, αν έχεις βρει το άλλο σου μισό ήδη, αλλά και εξομολογήσεις θα υπάρξουν, για σένα που είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, η διαίσθηση, είναι ο καλύτερος σύμβουλος σου! Κάτι ξαφνικό καλό έρχεται και σε ανανεώνει, επαγγελματικά ή οικονομικά!

Αιγόκερως
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, ο Ερμής με τον Ουρανό σχηματίζουν Τρίγωνο σήμερα και η χαρά η ξαφνική, θα έρθει μέσα από μυστικές επικοινωνίες και επαφές! Οι ιδέες που έχεις, εφαρμόζονται παρασκηνιακά και σου φέρνουν εύνοια και επιτυχία στους στόχους και τους σκοπούς σου! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, διορθώνει με τον καλύτερο τρόπο μία προβληματική φιλική σχέση και επιπλέον σε φέρνει πιο κοντά σε ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου, με συμμάχους σου, τους φίλους σου και τις πολύτιμες συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός έρωτας σου ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις και δεν διστάζεις να ρισκάρεις, προκειμένου να περάσεις όμορφα! Αν πάλι θες μία νέα γνωριμία, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διορθώνεις συναδελφικές σχέσεις, μαθαίνεις κάτι μυστικό που σε ωφελεί και σταδιακά, πλησιάζεις τους στόχους σου! Οικονομικά έχεις αρκετή εύνοια, ιδίως λόγω σωστής διαχείρισης!

Υδροχόος
Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα ανανεώνεσαι πλήρως! Πρώτον, με το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα έχεις τα πιο αισιόδοξα νέα, που ούτε καν φαντάζεσαι! Μία μετακίνηση ή ένα ταξιδάκι σήμερα, θα σου δώσει μεγάλη χαρά και καλό θα ήταν να μην κάτσεις λεπτό σπίτι και να μην αρνηθείς καμία πρόταση για έξοδο! Δεύτερον, το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, σε βοηθά να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία νέα γνωριμία, μία τυχαία συνάντηση, ένα ξαφνικό μήνυμα ή τηλεφώνημα, σου αλλάζει την ζωή και νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος ερωτικά! Αν είσαι ήδη σε σχέση, απολαμβάνεις τρυφερή και αγαπησιάρικη επικοινωνία με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις σήμερα να εκπληρώσεις ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Μία συμφωνία, θα σε χαροποιήσει. Οικονομικά, προσοχή στα έξοδα που μπορεί να μετανιώσεις!

Ιχθύες
Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος σου στόχος με το Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα! Επιπλέον, έρχεσαι πιο κοντά με φίλους συναισθηματικά, αλλά και ουσιαστικά και έμπρακτα! Μία συγκυρία ή ένα ξαφνικό γεγονός, θα ωφελήσει κατά πολύ την κοινωνική σου εικόνα, διορθώνοντας παλαιά σου λάθη και δίνοντας σου επιτέλους την δυνατότητα για πρόοδο και γενική επιτυχία! Το Τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, θα φέρει ουσιαστικές και ανέλπιστες ευκαιρίες κάθε είδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά, ετοιμάσου για νέες τρυφερές γνωριμίες, ευχάριστα αγαπησιάρικα μηνύματα και χαρμόσυνα νέα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου ετοιμάζει μία χαρούμενη, αλλά και ουσιαστική έκπληξη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, θα υπάρξουν συμφωνίες και συζητήσεις που ευνοούν τους στόχους σου και σε οδηγούν στην επιτυχία! Προσοχή μόνο σε σπατάλες και λάθος διαχείριση οικονομικών εκκρεμοτήτων σήμερα! Απέφυγε να δώσεις ή να πάρεις δανεικά!

oroskopos.grΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τέλη Σεπτεμβρίου η καταβολή των αυξημένων συντάξεων χηρείας – Τι θα γίνει με τα αναδρομικά

Τη διαβεβαίωση ότι οι αυξημένες συντάξεις χηρείας θα καταβληθούν στο τέλος Σεπτεμβρίου έδωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για θέματα ...

Cine Άλιμος: Πρόγραμμα κινηματογράφου καλοκαίρι 2019

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ: Ιωνικές Γιορτές 2019: 2 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Συνολικές προβολές σελίδας

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive