Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σάββατο 05 -01-2019 ~ ΑΤΤΙΚΟΣ ΣΦΥΓΜΟΣ

Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ

kliomed athens car service DIGI HACK

ΤΟΠΙΚΑ

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Σάββατο 05 -01-2019

Ο Ερμής από σήμερα στον Αιγόκερω και οι επικοινωνίες μας σοβαρεύουν! Ωστόσο, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, απολαμβάνουν συναίσθημα στον Έρωτα, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Η μέρα σήμερα προστάζει σοβαρότητα και λακωνικότητα, Κριέ! Από την μία η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη και ικανότητα για μεταμόρφωση και ουσιαστική αλλαγή. Θα καταφέρεις να φτιάξεις την διάθεση σου και να πάρεις αποφάσεις, ώστε να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε τοξικό, μέχρι τώρα σε πλήγωνε. Η διορατικότητα σου, θα «ξεχωρίσει» σήμερα τους φίλους από τους εχθρούς! Επίσης με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, στρέφεις το ενδιαφέρον σου, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα ερωτική ημέρα η σημερινή, αφού αναμένονται καυτές παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και διαπιστώνεις πως νιώθει για σένα, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ιδανική μέρα για οικονομικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού θα βγεις κερδισμένος σε ότι κι αν επιδιώξεις! Στον τομέα της καριέρας, θα έρθουν συμφωνίες και συζητήσεις, που αφορούν την επαγγελματική πρόοδο σου!

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο Ζώδιο του Αιγόκερω, φίλε Ταύρε και σε ανανεώνει κοινωνικά, επικοινωνιακά, γεμίζοντας σε αισιοδοξία, διάθεση για αλλαγή και χαρά! Από σήμερα, έρχονται χαρμόσυνα νέα και ευκαιρίες για μετακινήσεις ή ταξίδια! Το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα επίσης, εξομαλύνει διαπροσωπικές σχέσεις, σε βοηθά να ξεπεράσεις την αρνητικότητα του παρελθόντος και σε γεμίζει γαλήνη και ηρεμία! Είσαι δίκαιος και ιδιαίτερα αγαπητός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, γιορτάζουν σήμερα! Οι ελεύθεροι θα έχουν γνωριμία ή ένα χαρμόσυνο μήνυμα και οι δεσμευμένοι, εύνοια στην συντροφική ζωή ή ένα ταξίδι με τον σύντροφο! Επιτέλους, χαμογελάς ξανά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σου συνεργασίες πάνε όλο και καλύτερα, με αποκορύφωμα την σημερινή ημέρα! Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις τόσα πολλά για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Σε αγαπούν και χωρίς… χατίρια!

Δίδυμοι
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, από σήμερα ο Ερμής στον Αιγόκερω, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στις ψυχικές σου ανάγκες, αλλά και στις προθέσεις των γύρων σου για σένα! Με διαίσθηση και διορατικότητα, θα διαπιστώσεις τι χρειάζεται η ψυχή σου, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι οι φίλοι και οι σύμμαχοι σου, ποιοι είναι αληθινοί και ποιοι ψεύτικοι! Από την άλλη, το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, σε ομορφαίνει και σου δίνει την δυνατότητα, να προχωρήσεις δυναμικά και αποφασιστικά, στην έναρξη υγιεινής διατροφής ή δίαιτας για απώλεια κιλών ή ενδυνάμωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όχι ιδιαίτερα ρομαντική και τρυφερή ημέρα για τα ερωτικά σου, ωστόσο κάποιες επικοινωνίες ή επαφές, γίνονται πιο παθιάρικες και πονηρές, από όσο περίμενες! Ανταποκρίνεσαι απόλυτα στο ερωτικό αυτό κάλεσμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά σήμερα, θα νιώσεις απόλυτη ικανοποίηση, αφού θα αναγνωρισθεί η αξία σου και θα καταφέρεις να διορθώσεις ή ξεπεράσεις, παλαιά σου λάθη! Οικονομικά, μην είσαι τόσο «σφιχτός»… Είναι καλό να ξοδεύεις καμιά φορά και για απολαύσεις!

Καρκίνος
Γενικά
Μία νέα εποχή ξεκινά για σένα Καρκίνε, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω! Οι συνεργασίες, αλλά και γενικά οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται λόγω των δικών σου εκφραστικών ταλέντων! Είναι καλό τώρα να μειώσεις τον εγωισμό και την συνήθεια σου να λες την τελευταία λέξη, πάντα! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, καταφέρνεις να διορθώσεις την φήμη σου, να διασκεδάσεις και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο, όπως και την δημιουργικότητα σου, αλλά και την γονιμότητα σου, αν θες επέκταση οικογένειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις καλύτερες μέρες στα ερωτικά σου η σημερινή! Ξεπερνάς οτιδήποτε αρνητικό και απολαμβάνεις πάθος, ρομαντισμό, λάμψη, κατακτήσεις, αλλά και συντροφικότητα! Ένας κρυφός θαυμαστής αποκαλύπτεται σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα αποδεικνύεις ότι είσαι ο πιο ισορροπημένος συνεργάτης, στον χώρο της εργασίας σου και όλοι σε θαυμάζουν και σε ανταμείβουν λεκτικά ή πρακτικά! Τύχη σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις σήμερα, αλλά και τάση για επιπόλαιες σπατάλες!

Λέων
Γενικά
Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα θα βγάλει το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου! Από την μία το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου και κατ’ επέκταση τις δράσεις σου, για το καλό του σπιτιού και της οικογένειας! Διορθώνονται παλαιά προβλήματα και οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται! Επιπλέον, με την σημερινή είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, σταματάς να είσαι επιπόλαιος και επικεντρώνεσαι σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Η ιδανικότερη ημέρα σήμερα για να αρχίσεις γυμναστήριο ή διατροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήσυχα και ήρεμα, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις σήμερα τα αισθηματικά σου. Ωστόσο, ενδέχεται να σε απασχολήσει ένας έρωτας από το παρελθόν, όμως πριν πάρεις απόφαση για επανασύνδεση, συμβουλέψου και την λογική σου, εκτός από την καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, ένα οικονομικό πρόβλημα, θα λυθεί με την βοήθεια της οικογένειας σου! Επαγγελματικά δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται με κάθε τρόπο!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, φίλε Παρθένε, το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, θα σου δώσει τις σωστές επικοινωνιακές λύσεις, ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα και πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσεις μπροστά! Οι κοινωνικές σου σχέσεις ενδυναμώνονται και είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος. Θετικές οι εξελίξεις με έναν γείτονα ή ένα συγγενή! Επιπλέον, από σήμερα με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, γίνεται σίγουρα πιο αγαπητός και βελτιώνεις την φήμη σου, επίσης μέσα από την κοινωνική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ερωτικές επικοινωνίες σήμερα, θα είναι τόσες πολλές που δεν θα προλαβαίνεις να φορτίσεις το κινητό σου! Έρχονται ερωτικά μηνύματα, νέα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και για τους πιο τυχερούς του Ζωδίου, ερωτικές εξομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις αγορές σήμερα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις αργότερα! Είναι σαφώς καλύτερη η αυριανή μέρα! Επαγγελματικά, επικεντρώνεσαι περισσότερο στις συναδελφικές σου σχέσεις, παρά στην απόδοση σου!

Ζυγός
Γενικά
Από σήμερα, φίλε Ζυγέ, με τον Ερμή στον Αιγόκερω, επικεντρώνεσαι σε εργασία και οικογένεια! Σοβαρεύεσαι και οφείλεις να εμπλουτίσεις τα εκφραστικά σου μέσα και τις επικοινωνίες σου, με ηρεμία, εντιμότητα και ωριμότητα. Με την Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, αποφασίζεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, να ηρεμήσεις και απολαύσεις τις μικρές χαρές τις ζωής! Νιώθεις ξανά αυτοπεποίθηση και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε τις ζήλιες, αφού μπορείς να είσαι σίγουρος για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου. Αισθησιασμός και ερωτική σιγουριά, χαρακτηρίζουν τα ερωτικά σου, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μην έχεις τόσο αργούς ρυθμούς, γιατί αργότερα θα πνιγείς από τις εκκρεμότητες! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων!

Σκορπιός
Γενικά
Μία μέρα ιδανική για να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, αγαπητέ Σκορπιέ! Η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, εκτός του ότι σε ομορφαίνει και λάμπεις, σε βοηθά να κλείσεις πληγές, να ξεπεράσεις τοξικές επιρροές και να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον, υλοποιώντας τες από σήμερα! Ιδίως, με την είσοδο του Ερμή στον Αιγόκερω, εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου λόγια και την πειθώ σου, με αποτέλεσμα να πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, εξομάλυνση σχέσεων, ερωτική γενική εύνοια και βελτίωση στη σχέση με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Σκέψου πολύ σοβαρά, πριν δεχτείς πρόταση από το ερωτικό σου παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα βρίσκεται η λύση για ένα οικονομικό πρόβλημα που σε απασχολούσε! Επίσης σήμερα θα μπουν οι βάσεις για μία επαγγελματική συμφωνία, που θες να πετύχεις!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, με τον Ερμή να περνά στον Αιγόκερω, θα νιώσεις ότι θες να ηρεμήσεις, να μιλάς λιγότερο και να συναναστρέφεσαι μόνο με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη! Επιπλέον, η Αφροδίτη σε Τρίγωνο με τον Χείρωνα, σε απαλλάσσει από φοβίες, άγχη, άσχημα συναισθήματα και αρνητικές αναμνήσεις! Ανανεώνεσαι ψυχικά αλλά και συναισθηματικά και επιστρατεύεις διαίσθηση και ένστικτο, για κάθε σου απόφαση! Ένα μυστικό σου, διαφυλάσσεται με επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, αλλά καλό θα ήταν, να μην παρασυρθείς, αν δεν συμβουλευτείς πρώτα την λογική σου! Αν έχεις ήδη σχέση, μία συζήτηση με τον σύντροφο, σου δίνει και πάλι συναισθηματική σιγουριά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ίσως κάνεις κάποια λάθη, λόγω αφηρημάδας! Μην χάσεις καμία δυνατότητα σήμερα, για οικονομική άνοδο! Ευνοείσαι πολύ και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές!

Αιγόκερως
Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, από σήμερα παίρνεις τον αέρα σου και επικοινωνείς αυθόρμητα, βρίσκοντας και πάλι τον παλιό καλό εαυτό σου! Ο Ερμής περνά στο δικό σου ζώδιο και πλέον έχεις εύνοια σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Σήμερα ειδικά, με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, είσαι ιδιαίτερα προσιτός επικοινωνιακά, κοινωνικός και καλοπροαίρετος, γεγονός που θα εμπλουτίσει και θα ενδυναμώσει τις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Λειτουργείς για το κοινό καλό, αλλά ταυτόχρονα εκπληρώνεις και ένα σου μεγάλο όνειρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, σε βλέπει ερωτικά! Αν οι συνθήκες και το συναίσθημα σου, στο επιτρέπουν, προχώρησε το και ίσως σας βγάλει σε κάτι πολύ καλό και όμορφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά θα έχεις πολλές ευκαιρίες που οφείλεις να τις αρπάξεις! Η μέρα σε προειδοποιεί πως δεν πρέπει να κάτσεις με σταυρωμένα τα χέρια, σε επάγγελμα και χρήμα, αλλά να κυνηγήσεις τις ευκαιρίες!

Υδροχόος
Γενικά
Η σημερινή ημέρα, φίλε Υδροχόε, αποτελεί την έναρξη μίας περιόδου, εσωτερικής ανασκόπησης, συναισθηματικής συνείδησης αλλά και δράσης για την διαφύλαξη των μυστικών σου! Ο Ερμής μπαίνει στον Αιγόκερω και ενδυναμώνει τον εσωτερικό σου κόσμο, το όραμα σου, αλλά και το ένστικτο σου! Με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, διορθώνεις κάποιες προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις και βελτιώνεις την κοινωνική σου εικόνα, προς αυτές! Άκου την διαίσθηση σου πριν από κάθε σου δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, θα είναι ελάχιστες, αλλά λίγη ηρεμία την χρειαζόσουν! Ωστόσο νοσταλγία ή απωθημένα, πιθανόν να σε παρασύρουν σε έναν γοητευτικό, κρυφό έρωτα, αν κάτι τέτοιο σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ιδανική ημέρα για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου! Άνοδος, πρόοδος, αναγνώριση και φυσικά οικονομική ανταμοιβή θα έχεις, αρκεί να κινηθείς ώριμα!

Ιχθύες

Γενικά
Από σήμερα Ιχθύ, θα αρχίσεις να νιώθεις πιο κεφάτος, κοινωνικός και έτοιμος για αλλαγές! Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και ενισχύει κοινωνική ζωή και φιλίες! Έρχεσαι πιο κοντά στους φίλους σου, είσαι σαφώς πιο προσιτός και επιπλέον, έχεις τις κατάλληλες ιδέες για να δρομολογήσεις έναν σου στόχο, στην επιτυχία! Έξτρα βοήθεια σε στόχους, θα έχεις σήμερα με το Τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα, αφού ξεπερνάς προβλήματα και μέσω της επικοινωνιακής οδού, βρίσκεις λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων θα έχεις! Μην πεις όχι σε μία πρόταση για ραντεβού σήμερα ή σε μία έξοδο με φίλους! Θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις ερωτικές σου εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ανεμελιά σου και η υπεραισιοδοξία σου, σε παρασύρουν σε αλόγιστα έξοδα, αλλά και σε επαγγελματικά λάθη! Μείνε ώριμος και σοβαρός, αν δεν θες μετά να μετανιώνεις!

oroskopos.grΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης
ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ
Share:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Translate

ΡΟΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ & ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Προς συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ την άνοιξη;

«Στα δύο» η ΝΔ για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, με το Μαξίμου, φυσικά να είναι υπέρ της άποψης που εξέφρασε η Ολγα Κεφαλογιάννη σ...

Η αγορά σας περιμένει να σας εξυπηρέτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊΤΕ ΣΩΣΤΑ & ΠΡΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΞΥΠΝΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ klinostrom

Ετικέτες

Α

Flag Counter

Blog Archive