ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στην φυλακή ο «μοναχός Κλεομένης»! 18 μήνες και πρόστιμο 7.500 ευρώ – Ο ρασοφόρος που έφτυνε, κλωτσούσε και έβριζε το μνημείο μαρτύρων του ολοκαυτώματος και τους Εβραίους.

Άσχημοι μπελάδες για τον «Πάτερ Κλεομένη». Με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον ρασοφόρο αυτοαποκαλούμενο «μοναχό» Κλεομένη για τις πράξεις του στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017.
.



Ο γνωστός «μοναχός» κατά των ΑΤΜ και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά. Ο ρασοφόρος έφτυνε, κλωτσούσε και έβριζε το μνημείο και τους Εβραίους.

«Έβριζε συνέχεια και προέτρεπε τους άλλους να κάνουν το ίδιο» είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ένας μάρτυρας προσθέτοντας πως «τον αναγνώρισα πως ήταν αυτός γιατί πρόσφατα είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τον Πειραιά».

Για το περιστατικό κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας κ. Μωυσής Μαγρίζος που μεταξύ άλλων είπε ότι: «τα είδαμε όλα από την κάμερα που έχουμε αλλά και μετά στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος» και αναρωτήθηκε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενώ τα κάνουν, μετά τα διαφημίζουν κιόλας».

Εξήγησε στην πρόεδρο του δικαστηρίου αλλά και στην εισαγγελέα της έδρας τη σπουδαιότητα του μνημείου.

Από την πλευρά της η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει πως ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, αποδοκιμάζοντας τις παράνομες αυτές πράξεις.


Τον ρασοφόρο συνόδευαν στις πράξεις του τρία άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα ντυμένη καλόγρια. Ο αυτοαποκαλούμενος «μοχανός» καταδικάστηκε ερήμην.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια