ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Κυριακή 27 -01-2019

Η κόντρα της Σελήνης στο Σκορπιό, με τον Ερμή στον Υδροχόο, μάλλον μας παρασύρει σε συμπεριφορές «Άλλα θέλω και άλλα λέω»Επικοινωνιακά προβλήματα και δυσκολία έκφρασης συναισθημάτων, θα έχουν κυρίως τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου!



Κριός
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, για κάποιο λόγο σε χαρακτηρίζουν εσωστρέφεια, μυστικοπάθεια, απαισιοδοξία και ίσως δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ενώ συνήθως τα λες «έξω από τα δόντια», σήμερα αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα και εποικοδομητικά για σένα, αφού μαθαίνεις ένα ή περισσότερα μυστικά που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις διαφορετικά κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι διφορούμενα σήμερα! Από την μια έχεις αυξημένη γοητεία, γονιμότητα και λίμπιντο, από την άλλη όμως, ίσως ορισμένες φορές χαλάς την αισθησιακή αυτή ατμόσφαιρα, λόγω ξεσπασμάτων που στηρίζονται στο αίσθημα της ζήλιας! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με πλάγιους τρόπους και αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ερωτεύσιμο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξει ενδιαφέρον και ενασχόληση με κληρονομιές ή με τα οικονομικά του συντρόφου! Επαγγελματικά δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές ή εξελίξεις!

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με διαπροσωπικές σχέσεις, γάμο, συνεργασίες και συντροφικότητα! Θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών και επικοινωνιών! Το αν θα πάνε καλά ή όχι, οι σχέσεις σου με τους άλλους ανθρώπους, θα εξαρτηθεί καθαρά από την δική σου συμπεριφορά, αφού πρέπει να αποβάλλεις εγωισμό και ισχυρογνωμοσύνη και να γίνεις πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός, από ό,τι συνήθως!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα και στην βελτίωση αυτού! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ορισμένες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στα «θέλω» του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει αρμονία, ισότητα και ισορροπία μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να αφιερωθείς στην ανάγκη σου για ουσιαστική αγάπη και βάζεις τέλος σε εφήμερους έρωτες, αφού πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, επιδιώκεις καλύτερες συναδελφικές σχέσεις και το καταφέρνεις! Οικονομικά, δεν ενδείκνυται η μέρα για αποφάσεις και τελεσίδικες συμφωνίες!

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις, αλλά παράλληλα είσαι ικανός να βρεις και επιπλέον χρόνο, ώστε να περιποιηθείς και εσύ τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου! Νιώθεις πολύ χρήσιμος και απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό του άλλου! Επίσης, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ασχοληθείς με υποθέσεις που έχουν να κάνουν με σωστή διατροφή, γυμναστική ή κατοικίδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορεί να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, ωστόσο αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου έστω λίγες στιγμές, για να κακομάθεις τον σύντροφο και αυτός να ανταποδώσει αργά ή γρήγορα τις φροντίδες και τις περιποιήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και οι καλοί σου τρόποι, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις, μέσα στην ημέρα, που θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μικροπροβλήματα στον χώρο της δουλειάς, δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν τόσο πολύ! Όλα καλά θα πάνε! Ελάχιστα τα έξοδα σήμερα, αλλά πολλά τα… έσοδα!

Καρκίνος
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, είναι ευρέως γνωστό πως είσαι ένας άνθρωπο με ψυχή μικρού παιδιού, αλλά σήμερα ο ενθουσιασμός σου και η παιδικότητα σου, θα είναι πιο γοητευτικά και ακαταμάχητα από ποτέ! Αποφεύγοντας έπαρση και υπερβολές, απόλαυσε τις χαρές της ζωής, συναναστροφές με παιδιά, επιτυχίες λόγω καλής φήμης και δημιουργικότητας, διασκέδασε, καλοπέρνα και γενικά «ρίξ’το έξω»! Ήρθε η ώρα για λίγη ψυχαγωγία, χαρά, λάμψη και ανεμελιά! Εκμεταλλεύσου την σημερινή σου τύχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές σήμερα και ναι, μπορείς εύκολα να κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος μπορεί σε κακομαθαίνει και να σε φλερτάρει όπως τον πρώτο καιρό ξανά, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις! Φρόντισε λοιπόν να δίνεις ότι σου δίνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, προσπαθείς με όλες σου τις δυνάμεις να ξεχωρίσεις και ναι, το πετυχαίνεις! Εύνοια θα υπάρξει σήμερα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς όμως να το παρακάνεις σε ρίσκο!

Λέων
Γενικά
Οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού και ακινήτων, θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου, αγαπητό Λιοντάρι! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία και ανανέωσε τον χώρο του σπιτιού σου ή επιδίωξε βελτίωση και εξομάλυνση των συγγενικών σου σχέσεων. Σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα από συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νοσταλγία και αναμνήσεις είναι το κύριο συναίσθημα στα ερωτικά σου ζητήματα σήμερα! Συγκεκριμένα, αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος και αν είσαι δεσμευμένος, θα νοσταλγήσεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο, τις οποίες σκέψεις πιθανόν να του τις ομολογήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, νιώθεις κάπως αγχωμένος, όμως είσαι τόσο ικανός, που τελικά ανταπεξέρχεσαι στις υποχρεώσεις σου! Τα οικονομικά του σπιτιού και της οικογένειας, πιθανόν να σε απασχολήσουν λίγο παραπάνω σήμερα!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και ίσως… πολυλογία, φίλε Παρθένε! Είσαι σίγουρα κοινωνικός, δημοφιλής, εύστροφος και πετυχαίνεις να είσαι εσύ το κέντρο του ενδιαφέροντος στις κοινωνικές σου δραστηριότητες! Σε συζητήσεις, θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο και οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου ταλέντα! Τυχόν προβληματικές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, σήμερα διορθώνονται, αρκεί να το επιδιώξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα και έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, επιδίωξε επικοινωνία με το άτομο που θες και με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους και πολλοί στόχοι, μπορούν να εκπληρωθούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά διορθώνεις σχέσεις με συναδέλφους, οι οποίοι σε θαυμάζουν για τις αξιοθαύμαστες και αποτελεσματικές σου ιδέες! Μην ξοδεύεις αλόγιστα απλά για να γίνεις πιο συμπαθής και δημοφιλής!

Ζυγός
Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η λέξη κλειδί για σένα, σήμερα είναι ασφάλεια! Κι όταν μιλάμε για ασφάλεια, εννοούμε συναισθηματικά αλλά και υλική! Βάζεις τέλος λοιπόν, στην ανασφάλεια και το φόβο για τα κεκτημένα σου και για τις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Το μόνο που πρέπει ίσως να περιορίσεις, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, αλλά και υπερβολική επιμονή στις απόψεις σου, όταν συζητάς με κάποιον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Πρόσεχε πολύ και μην ξεπερνάς τα όρια! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομο σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν υπάρχουν σήμερα ιδιαίτερες εξελίξεις, οικονομικά όμως, θα έχεις έξτρα έσοδα και εύνοια!

Σκορπιός
Γενικά
Μπορεί συνήθως να είσαι κλειστός και επιφυλακτικός φίλε Σκορπιέ, όμως σήμερα με την Σελήνη στον δικό σου ζώδιο, έχεις μια πρωτοφανή παρορμητικότητα στην έκφραση των συναισθημάτων και των «θέλω» σου, που τους εντυπωσιάζεις όλους! Αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου και «ελευθερώνεις» τον έξυπνο, δημιουργικό, λαμπερό, φιλόδοξο, ζεστό και κοινωνικό εαυτό σου! Αν περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό και απαίτηση, μπορείς να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην δίνεις λάθος εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα το απομακρύνεις, αν είσαι ελεύθερος και προσπαθείς να προωθήσεις μία κατάσταση! Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά ταυτόχρονα υπομονετικός και ολιγαρκής! Αν είσαι ήδη σε σχέση ή γάμο, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο και συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά, αφού αναμένονται καυτές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, σε δουλειά και χρήμα, που ενδεχομένως να μετανιώσεις αργότερα!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, αλλάζεις πρόσωπο! Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος και ρομαντικός και ίσως κάποιες στιγμές να έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και την έντονη κοινωνική ζωή. Έχεις λοιπόν, την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου, να σκεφτείς και να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις και σχέσεις. Αν επιθυμείς να ανακαλύψεις κάτι παρασκηνιακό ή κρυφό, που πιστεύεις ότι πρέπει να το ξέρεις, σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να δραστηριοποιηθείς! Τέλος, έχεις την ανάγκη να βοηθήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό είναι αξιοθαύμαστο, αφού το κάνεις ανιδιοτελώς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός, παρασκηνιακός ή ακόμα και απαγορευμένος έρωτας, θα σε απασχολήσει σήμερα και ίσως παρασυρθείς σε λάθη, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις που θα σε βλάψουν. Απέφυγε ψέματα και εξαπατήσεις στον έρωτα, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες! Διαφύλαξε με νύχια και με δόντια τα μυστικά της συναισθηματικής σου ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της δουλειάς, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχασιάρης και πιθανόν να οδηγηθείς σε λάθη, αν δεν συγκεντρωθείς! Οικονομικά, έρχονται ευκαιρίες για βελτίωση! Επιτέλους, έχεις εύνοια!

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στους φιλικούς σου κύκλους, αλλά και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ιδίως για τον φιλικό τομέα, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ενεργά και ευνοϊκά, την σημερινή ημέρα! Ένας φίλος σε βοηθά με συμβουλές, αλλά και με πράξεις, ώστε να δρομολογήσεις και να υλοποιήσεις, ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου ή στόχο σου, τώρα! Είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και φιλικός, γεγονός που ευνοεί και νέες γνωριμίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και ραντεβού για σένα που είσαι ελεύθερος! Επιπλέον το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά και απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, αλλά και μπόλικο φλερτ… διαδικτυακό ! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, όχι απλά πετυχαίνεις ανανέωση της σχέσης σου, αλλά επιπλέον εκπληρώνεις έναν στόχο, που καιρό προσπαθούσες με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, βελτιωμένες φανερά θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις! Οικονομικά, θα μετανιώσεις για κάποια περιττά έξοδα που έκανες σήμερα!

Υδροχόος
Γενικά
Σήμερα παραδόξως, σε ενδιαφέρει αρκετά περισσότερο από ό, τι συνήθως η γνώμη των άλλων και θα κάνεις τα πάντα να διατηρήσεις «καλό όνομα» στην κοινωνία , αποφεύγοντας σκάνδαλα, παράλογες συμπεριφορές, υπερβολές και λάθη κάθε είδους! Θες επιτυχία και να εκπληρώσεις φιλοδοξίες άμεσα, πράγμα που είναι απόλυτα εφικτό σήμερα, λόγω της οξυδέρκειας σου αλλά και της ώριμης αντιμετώπισης σου! Οικογενειακά, τα πράγματα διορθώνονται, χάρη στην δική σου σωστή προσέγγιση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σοβαρές και ουσιαστικές οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα! Μπορεί η μέρα να μην ενδείκνυται για πάθη, φλερτ και ρομαντισμό, ωστόσο αν επιδιώκεις σταθερότητα και σιγουριά, είναι η στιγμή που πρέπει να την διεκδικήσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μπορείς τώρα να αποκτήσεις το «πάνω χέρι» σε μια σχέση, χωρίς όμως αρχηγικές και δογματικές τάσεις! Το καταφέρνεις εύκολα, απλά με την ισχυρή σου γοητεία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, μην φοβάσαι τίποτα! Ξέρεις να δουλεύει σκληρά και σωστά και θα πετύχεις αυτό που θες! Οικονομικά είσαι προσηλωμένος περισσότερο σε εκκρεμότητες που πρέπει σήμερα οπωσδήποτε να διευθετηθούν!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, αλλάζει η διάθεση σου και ανανεώνεσαι! Έρχονται ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις την ζωή με άλλο «μάτι»! Ναι, χαμογελάς και αισιοδοξείς ξανά, εκπληρώνεις στόχους, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και αλλάζεις φιλοσοφία! Πες ναι σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε προτάσεις εξόδου, βόλτας, εκδρομής ή και ταξιδιού! Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και μην αφήσεις στιγμή να πάει χαμένη! Μια ημέρα γεμάτη εμπειρίες μόλις έφτασε, για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο επικοινωνιακός τομέας, είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική χαρά σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα ανανεώσει την ερωτική σου ζωή και θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις έναν μεγάλο ερωτικό στόχο, που εδώ και καιρό διεκδικούσες! Προσοχή μόνο, αν έχεις ήδη σχέση, στην τάση σου για ανεξαρτησία και φυγή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, με την βοήθεια κάποιων τρίτων προσώπων, θα βρεις λύσεις στα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου θέματα!

oroskopos.gr/



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια