ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 28 -01-2019


Ώρα να εκμεταλλευτούμε την διορατικότητα μας και να… διαβάσουμε προθέσεις, να μιλήσουμε και να κατανοήσουμε την γλώσσα του σώματος, αλλά και πείσουμε τους άλλους για αυτά που θέλουμε από αυτούς! Σύμμαχος μας, η Σελήνη στο Σκορπιό!



Κριός
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, θα καταφέρεις επιτέλους να πάρεις εσύ στα χέρια σου, τον έλεγχο των καταστάσεων, σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε απασχολούν και θα πετύχεις πολύ πιο εύκολα στόχους και σχέδια! Είσαι απόλυτα ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και αυτό θα σε κάνει να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες. Αν χρωστάς μία συγγνώμη σε κάποιον, σήμερα είναι η ευκαιρία να «ρίξεις» τον εγωισμό σου και να επιδιώξεις μία επανένωση ή συζήτηση, αφού θα δεις ότι θα βγει υπέρ σου και θα καταφέρεις να έχεις εσύ το «πάνω χέρι», λόγω της πειθούς και της διορατικότητας σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η ερωτική σου ζωή, θα είναι αδιαμφισβήτητα η προτεραιότητά σου. Η δουλειά, οι φίλοι, οι υποχρεώσεις και οι συγγενείς, έρχονται σίγουρα σε δεύτερη μοίρα! Απολαμβάνεις ερωτισμό, σεξουαλικότητα και πάθος σε αφθονία. Το σεξ όμως και οι καυτές στιγμές που θα ζήσεις σήμερα, πρέπει να στηρίζονται κυρίως στο συναίσθημα και όχι απλά σε μία εφήμερη απόλαυση! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να διαφυλάξεις τα μυστικά σου από τον σύντροφο, αλλά όχι ο σύντροφος τα δικά του, από σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, πέρα από την σημερινή εύνοια, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις ακόμα και για παλαιά προβλήματα! Επαγγελματικά, βρίσκεις έμμεσους τρόπους για να σε τεστάρεις συνεργάτες και συναδέλφους, ανακαλύπτοντας κάτι που θα σε ωφελήσει!

Ταύρος
Γενικά
Επιτέλους, φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα δώσει τέλος στην μοναξιά, αφού πολλοί άνθρωποι στέκονται δίπλα σου και επιδιώκουν να σε έχουν στο περιβάλλον τους! Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τον χρόνο σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές, με ανθρώπους που αγαπάς! Οι δύσκολες καταστάσεις, λαμβάνουν τέλος και οι λύσεις έρχονται κυρίως από τρίτα άτομα! Ευγένεια και φιλική ανταπόκριση είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά, των διαπροσωπικών σου σχέσεων την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η ερωτική σου ζωή θα βρει τις απαραίτητες ισορροπίες, ώστε να προχωρήσεις ανενόχλητος στους ερωτικούς σου στόχους, κατακτώντας τους! Ως σύντροφος είσαι ένας πολύ καλός ακροατής, γεγονός που θα βοηθήσει πολύ, στην ομαλή πορεία της σχέσης σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που σε ηρεμεί, σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και έχει μια αύρα αρμονίας και αισθητικής, η οποία κερδίζει αμέσως το ενδιαφέρον και την προσοχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα βελτιωμένες θα είναι οι συναδελφικές σου σχέσεις, στις οποίες κυριαρχούν η αρμονία και η σωστή επικοινωνία! Πες ναι, σε νέες συνεργασίες σήμερα! Τελευταία, στην διαχείριση των οικονομικών σου, δεν χωράει η λογική, κι σήμερα ήρθε η μέρα, που θα νιώσεις δοκιμασία και τις συνέπειες των πράξεων σου!

Δίδυμοι
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε η πρακτικότητα και η λογική σου σήμερα, είναι τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου και να πετύχεις ακόμα περισσότερους από τους στόχους της ημέρας! Καταφέρνεις να επικοινωνήσεις με αποτέλεσμα και όφελος για σένα και επιπλέον οι άλλοι σε ευγνωμονούν λεκτικά, αλλά και έμπρακτα, για την βοήθεια που τους προσφέρεις! Ένα ακόμα θετικό σημείο σήμερα, είναι η εύνοια για αλλαγές στην εμφάνιση σου, απαλλαγή από κακές συνήθειες και επιδίωξη ξεκούρασης σωματικής, αλλά και ψυχικής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αλήθεια είναι, πως η σημερινή ημέρα, δεν αποτελεί και τη πιο παθιασμένη και συναισθηματική, όσον αφορά τα ερωτικά σου, ωστόσο δεν παύει να είναι σαφώς εποικοδομητική! Αν είσαι ήδη με κάποιον, μέσα από συζήτηση, γλυκαίνετε την καθημερινότητα σας και βρίσκεται έμπρακτες λύσεις, στα κοινά σας προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις ότι δεν ξεμυαλίζεσαι πια εύκολα, από επιφανειακά προτερήματα, αλλά από πιο ουσιαστικά! Η αλλαγή σου αυτή, θα σου φέρει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία στην πόρτα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το επάγγελμα είναι ιδιαίτερα βασικό για σένα σήμερα και σίγουρα η απόδοσή σου βελτιώνεται, γεγονός που αναγνωρίζεται, ακριβώς όπως επιθυμείς! Οικονομικά, ίσως πρέπει να γίνεις λίγο πιο γενναιόδωρος, γιατί κινδυνεύεις να κακοχαρακτηριστείς!

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε αποφασίζεις να δράσεις άμεσα και αποτελεσματικά! Δεν χάνεις ευκαιρία και παίρνεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι άψογα σε κάθε περίσταση! Τα γεγονότα της ημέρας, θα φέρουν ενθουσιασμό, χαρά, καλοπέραση, συναισθηματική ζεστή ατμόσφαιρα και επιπλέον, θα σε βοηθήσουν, ώστε να τραβήξεις όλα τα βλέμματα του θαυμασμού, πάνω σου! Ξέρεις πως και πότε να γοητεύσεις τα πλήθη και με τον τρόπο αυτό, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Η τύχη είναι με το μέρος σου, σε κάθε σου κίνηση ή δράση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σίγουρα θα είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας για σένα! Μπορεί να είσαι λίγο πιο δραματικός και απαιτητικός απ’ό,τι συνήθως, ωστόσο έρχονται γεγονότα και καταστάσεις, γεμάτες πάθος, συναίσθημα, ρομαντισμό, θεαματικότητα και μεγαλείο! Οι ελεύθεροι χορταίνουν κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνουν δώρα, εξομολογήσεις θαυμασμού και ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφο τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οποιαδήποτε επαγγελματική κίνηση και δράση, στέφεται από επιτυχία, αλλά και στυλ! Ωστόσο απαιτείς για την αναγνώριση και τον έπαινο, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στις επαγγελματικές σου σχέσεις! Δοκίμασε σήμερα τα τυχερά παιχνίδια, με σύνεση ωστόσο και καθόλου ρίσκο!

Λέων
Γενικά
Σήμερα, φίλε Λέοντα, εντείνονται τα συναισθήματα σου, τα ένστικτα και η διαίσθηση σου. Η «έκτη αίσθηση» σου λοιπόν, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πολλές από τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν και παράλληλα θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις και λύσεις, για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Επιπλέον, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης, για ο,τιδήποτε θέμα σε απασχολούσε μέχρι τώρα! Εμπλούτισε με συναίσθημα και αγάπη, προβληματικές συγγενικές σχέσεις και μην συνεχίζεις την τεταμένη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες σήμερα, θα σου ξυπνήσουν αναμνήσεις, νοσταλγία και μία περίεργη προσκόλληση, σχετικά με ένα άτομο του παρελθόντος! Καλό θα ήταν να μην πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και κάνεις το πρώτο βήμα! Αν σου «δώσει πάτημα» ο άλλος, τότε να αρπάξεις την ευκαιρία και να επιδιώξεις επανασύνδεση! Αν είσαι ήδη με κάποιον, προτιμήστε την θαλπωρή του σπιτιού, βλέποντας μία ταινία ή σειρά, αγκαλιά και ήρεμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις ταλέντο σήμερα στην δημιουργία ενός ζεστού και ευχάριστου επαγγελματικού περιβάλλοντος και πετυχαίνεις στόχους, μέσα από τις αρκετά βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, κάποια έξοδα που αφορούν την οικογένεια, πιθανόν να σε πελαγώσουν και να σου προκαλέσουν ανασφάλεια!

Παρθένος
Γενικά
Η εκπλήρωση των στόχων και η διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, είναι αρκετά εύκολη υπόθεση σήμερα, αγαπητέ Παρθένε! Οι αντιδράσεις σου στις καταστάσεις και τις περιστάσεις, είναι εξαιρετικά γρήγορες, ευφυείς και αποτελεσματικές. Επιπλέον ο σαφής και ευθύς τρόπος που επικοινωνείς, θα φέρει πολλές ευκαιρίες, ώστε να βελτιώσεις σημαντικά την κοινωνική σου ζωή, αλλά και την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες! Σήμερα, θα πρέπει να προσέξεις μόνο δύο πράγματα. Την τάση σου για κουτσομπολιό και την νευρική οδήγηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου θέλουν περισσότερη υπευθυνότητα και συναίσθημα από μέρους σου, ιδίως αν είσαι ήδη δεσμευμένος. Σήμερα ίσως να δεχτείς κάποια παράπονα από τον σύντροφο, κυρίως λόγω της τάσης σου να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά για εκείνον και ιδίως σε αυτά που σου λέει! Μιλάς περισσότερο από όσο πρέπει και δεν δέχεσαι να τον ακούσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις γνωριμίες και φλερτ, ωστόσο η εύνοια αυτή, είναι περισσότερο επιφανειακή, παρά ουσιαστική!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οφείλεις να κάνεις μια συνειδητή προσπάθεια να έρθεις πιο κοντά στους συναδέλφους σου και στους συνεργάτες σου, να ακούσεις σοβαρά και προσεκτικά αυτά έχουν να πούνε και να βρείτε λύσεις από κοινού. Σε τρομοκρατούν σήμερα κάποια ξαφνικά μικρο-έξοδα, ωστόσο τακτοποιούνται τα πάντα κατά την διάρκεια της μέρας και ανακουφίζεσαι!

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα νιώσεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά και επιτακτική ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν βρίσκονται, όμως οι καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ότι συνήθως, γι’αυτό δεν χρειάζεται να βιάζεσαι και να πιέζεις καταστάσεις! Στις επαφές σου και στις επικοινωνίες σου, είναι καλό να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Η επιμονή σου να επιβάλλεις την γνώμη σου, μπορεί να παρεξηγηθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα για σένα, θα εκφράσει με κάθε τρόπο την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Ωστόσο, αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να σου αποδείξει την αφοσίωση του σε σένα! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να είσαι πιο ντροπαλός στο φλερτ, από ότι συνήθως, όμως αυτό θα είναι και το μυστικό της γοητείας σου σήμερα, αφού θα σου προσφέρει απίστευτη γλυκύτητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε να βρεις νέες ιδέες και να ανανεωθείς στον τομέα της καριέρας, αφού η προσκόλληση σου σε παλιά τεχνάσματα, δεν θα σου φέρει λύσεις. Οικονομικά, κάθε κίνηση, απόφαση και δράση σου, στέφεται από επιτυχία!

Σκορπιός
Γενικά
Με την Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο Σκορπιέ, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της ταχύτατης και άμεσης δράσης σου! Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό φαίνεται! Καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές, γεγονός που θα φέρει αρκετούς στόχους σου, εκπληρωμένους στα πόδια σου! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η συμπεριφορά σου και η αντίδραση σου, σε τυχόν διαφωνίες, διότι έχεις την τάση να απαντάς με εγωιστικό τρόπο μέσα στα νεύρα σου, να μην υπολογίζεις τις απόψεις και τα «θέλω» των άλλων, φτάνοντας αρκετές φορές στο σημείο να τους στεναχωρείς ή να τους απωθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα η επιτυχία στον έρωτα βρίσκεται στο κυνήγι και στο… σεξ! Κυνήγησε αυτό που θες και θα καταφέρεις να το πετύχεις σίγουρα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος! Ξέρεις πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της πολιορκίας σήμερα και φυσικά θα είσαι ο νικητής, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Επιπλέον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να μην δημιουργείς και να μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Επίσης, καλύτερα την σημερινή ημέρα, να μην πάρεις απόφαση και να μην κάνεις κίνηση για σημαντικές αγορές, αφού το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις τις επόμενες ημέρες!

Τοξότης
Γενικά
Καλό θα ήταν σήμερα, φίλε Τοξότη, να μην μπεις στην διαδικασία κοινωνικοποίησης ή σημαντικής συζήτησης με τους άλλους, αφού δεν μπορείς να εκφράσεις με ευκολία σκέψεις και απόψεις και πιθανόν οι γύρω σου, να παρεξηγούν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι ιδανική για ενδοσκόπηση, λήψη αποφάσεων αλλά και παρατήρησης κυρίως των γεγονότων και των καταστάσεων, παρά συμμετοχής σου σε αυτά! Χρησιμοποίησε την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά στο περιβάλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ελεύθερος, είναι πολύ εύκολο να υποκύψεις σήμερα στην κολακεία, στη γοητεία και σε μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε δυσκολέψει να αναγνωρίσεις ποια γνωριμία, έχει πραγματική αξία και δεν θα σε απογοητεύσει αργότερα. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την αίσθηση, πως δεν αρκείσαι σε έναν έρωτα, με αποτέλεσμα να «ψάχνεσαι» για κάτι παράλληλο! Προσοχή στις αποκαλύψεις λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα, να δώσεις λογικές εξηγήσεις για τυχόν παραλήψεις σου ή λάθη στο επάγγελμα και όχι να βρίσκεις δικαιολογίες που δεν πείθουν. Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, η υπεκφυγή, δεν θα σε βοηθήσει. Αντιθέτως θα σου φέρει περισσότερα προβλήματα!

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα φίλε Αιγόκερε λάμπεις από εξυπνάδα και ισχυρή γοητεία στον τρόπο που επικοινωνείς, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές από τις καταστάσεις που βιώνεις, αλλάζουν σήμερα και βελτιώνονται εμφανώς! Με την βοήθεια των φίλων σου κυρίως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο! Το απρόβλεπτο, θετικού ή αρνητικού χαρακτήρα, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, αρκετές φορές μέσα στην διάρκεια της ημέρας, γι’αυτό φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και ετοιμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το συναίσθημα σήμερα, φιλτράρεται και δεν βγαίνει άμεσα και φανερά στην επιφάνεια. Για τους ελεύθερους λοιπόν, το φλερτ ίσως εκδηλωθεί μέσα από μία φιλική συμπεριφορά ή παρεΐστικη ατμόσφαιρα και όχι μέσα από άμεση προσέγγιση. Αν είσαι δεσμευμένος και πιστεύεις ότι ο σύντροφός σου πρέπει να σου δώσει περισσότερη ελευθερία, θα χρειαστεί να το διεκδικήσεις ήρεμα, χωρίς συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η συνεργασία σημαίνει πολλά περισσότερα σήμερα για σένα, αφού είναι ο παράγοντας που θα σε οδηγήσει στην ικανοποίηση και την επιτυχία, στον τομέα τις καριέρας! Στις οικονομικές σου συναλλαγές, απέφυγε γρήγορη δράση και άμεσες αυθόρμητες αποφάσεις.

Υδροχόος
Γενικά
Ξέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Υδροχόε! Αντιδράς στις καταστάσεις αλλά και στους γύρω σου, ήρεμα, υπομονετικά, ώριμα αλλά και ορισμένες στιγμές ψυχρά και απόμακρα! Ωστόσο αυτή σου η στάση, θα φέρει κοντά σου, μόνο αληθινούς ανθρώπους που όντως θέλουν το καλό σου! Επιπλέον, κάνεις αισθητή τη παρουσία σου, προκαλώντας τον θαυμασμό και τον σεβασμό, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Ένα οικογενειακό πρόβλημα, λύνεται σήμερα, λόγω της λογικής και συνετής σου αντιμετώπισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για γκρίνια, αλλά και παράλογες απαιτήσεις, θα φέρει προβλήματα και πιθανόν ψυχρότητα μεταξύ εσένα και τον σύντροφο. Απέφυγε συντηρητικές, δογματικές και ίσως προσβλητικές συμπεριφορές απέναντι του! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις σήμερα να αναζητήσεις μια σταθερή, ουσιαστική και στέρεα σχέση! Η δυνατότητα αυτή μπορεί να σου δοθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχαίνεις σήμερα στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν το επαγγελματικό σου μέλλον και την μετέπειτα πρόοδο σου! Οικονομικά, μην προσπαθείς να στηριχτείς πάνω στους άλλους, προκειμένου να προωθήσεις δικούς σου σκοπούς, γιατί ενδεχομένως να προκαλέσεις κακές εντυπώσεις!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, φίλε Ιχθύ, διακατέχεσαι από μία ανάγκη και διάθεση για περιπέτεια, για ελευθερία, για κοινωνικότητα και εξερεύνηση! Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις σε επαφές και επικοινωνίες, την τάση σου για προκλητικά αστεία και κυνισμό, αφού κάποιοι μπορεί να προσβληθούν. Παρ’όλ’αυτά, πρόκειται για μία ημέρα, γεμάτη επικοινωνίες, μηνύματα, γνωριμίες, τύχη, κίνηση και μετακίνηση, επαφές και συναντήσεις! Ένα καλό νέο έρχεται, το οποίο θα αυξήσει και πάλι την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα είναι διφορούμενα! Από την μία ο σύντροφος δείχνει να απολαμβάνει την ευδιάθετη συμπεριφορά σου και την συναισθηματική σου γενναιοδωρία, αλλά από την άλλη η τάση σου για φυγή, λόγω ανικανοποίητου, τον προβληματίζει και προκαλεί τις αντιδράσεις του! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τον ενθουσιασμό σου σε νέες γνωριμίες και φλερτ, γιατί ίσως προσγειωθείς απότομα στο τέλος της ημέρας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, οφείλονται κυρίως στην δυσκολία σου να γεφυρώσεις την υλική πραγματικότητα με τους στόχους σου! Εργασιακά, αισθάνεσαι λιγότερο άγχος, αφού μέσα από επαγγελματικές επαφές, διαπιστώνεις πως ένας μεγάλος στόχος σου, πραγματοποιείται!

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια