ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 29 -01-2019

Μπορεί να είμαστε… μεσοβδόμαδα, αλλά αυτή η Τρίτη, φέρνει αισιοδοξία, κέφι, κοινωνικότητα, γνωριμίες, επαφές και διάθεση για αλλαγή και περιπέτειαΣελήνη και Αφροδίτη στον ζωηρό Τοξότη!



Κριός
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Κριέ, η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, θα είναι ανοιχτές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Έχεις μεγάλη ευφυΐα και είσαι κάθε στιγμή έτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής! Καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και ανάγκες, σε φυσική δράση και πράξεις, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα, την εκπλήρωση των στόχων σου! Το μόνο ίσως μελανό σημείο της ημέρας, είναι η μεγάλη σου βιασύνη και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε «γκάφες» σε επαφές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου, δεδομένου να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα, ώστε να αποφύγεις έκρυθμες και ανεπιθύμητες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια και ανεμελιά, ίσως σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και όχι ουσιαστικού ή σταθερού χαρακτήρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή ο επαγγελματικός τομέας, γιατί πολύ πιθανόν να σε αποπροσανατολίσουν σήμερα η ανεμελιά και η επιπολαιότητα σου! Οικονομικά, θα αναγκαστείς να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα!

Ταύρος
Γενικά
Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Ταύρε, ανάγκη για συναισθηματική εκβάθυνση, αλλά και αρκετή εσωτερική ένταση! Απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Ωστόσο έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι σου γίνεται και ποιους ανθρώπους χρειάζεσαι τελικά δίπλα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητεία σου και η σεξουαλική σου ενέργεια είναι πολύ ισχυρές σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που στην κυριολεξία, θα λιώνουν για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος όμως, πέρα από την σεξουαλική εύνοια, προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας, χωρίς καν να σου δοθεί ουσιαστικό δικαίωμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μπορείς να επιδείξεις ικανότητες, δύναμη, έλεγχο και τα δημιουργικά σου ταλέντα! Οικονομικά θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να το επιδιώξεις!


Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες δύσκολες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η όμορφη εμφάνιση και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και το «είναι» του άλλου. Δεν μπορείς να δεχθείς κάποιον ή κάτι που χαλάει την αισθητική σου και πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη ερωτική επιτυχία. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρμονία και ισορροπία θα υπάρξουν στον επαγγελματικό, αλλά και τον οικονομικό τομέα! Κατάλληλη ημέρα για νέες συνεργασίες ή οικονομικές συμφωνίες!

Καρκίνος
Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την «ρουτίνα» σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Οι άλλοι θα επιδιώξουν σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού τους αρέσει ιδιαίτερα να επικοινωνούν με σένα, να ακούν τις συμβουλές σου και τις σωστές απόψεις σου, παρόλο που ενίοτε μπορεί να είσαι ντροπαλός ή επιφυλακτικός. Μία χρήσιμη πληροφορία, θα εξυπηρετήσει έναν στόχο σου σήμερα, τον οποίο πιθανόν να τον πετύχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα κοιτάξεις το δέντρο και όχι το δάσος! Μπορεί να μη δώσεις σημασία σε μεγάλα και ουσιαστικά πράγματα, αλλά να σταθείς σχολαστικά και επίμονα στις λεπτομέρειές τους, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως αν κάνεις σήμερα μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο, ότι είναι ανοργάνωτος και υπερβολικά χαλαρός για τα γούστα σου, διότι του χαλάς χωρίς λόγο την διάθεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το κλειδί για να καταφέρεις αυτό που θες στον εργασιακό χώρο, είναι η σκληρή δουλειά, αλλά και η σημερινή σου ικανότητα να υποχωρείς όταν πρέπει και να προσαρμόζεσαι σε διαφορετικές συνθήκες που θα προκύψουν! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από αυτές που ήδη αναμένεις!

Λέων
Γενικά
Αγαπητό Λιοντάρι, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Επιπλέον τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου, γεγονός που πάντα σε χαροποιούσε! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αν είσαι γονέας, είναι η ιδανική ημέρα η σημερινή, για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά σου! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να περιορίσεις σήμερα, είναι η τάση σου για υπερβολική επίδειξη, έπαρση και δραματικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου ζητήματα, θα έχουν επιτυχία και σήμερα χρωματίζονται από συναίσθημα, επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και λάμψη! Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό όμως, θα εμφανιστούν και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι! Προσοχή όμως! Η ερωτική τύχη είναι γεγονός, όμως πολλές από τις ερωτικές σου απαιτήσεις, υπαγορεύονται από μία έντονη ανάμειξη του «εγώ» σου, χωρίς να υπολογίζεις τα «θέλω» του άλλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια γεγονότα στον εργασιακό τομέα, παρέχουν μεγάλο κίνητρο για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά θέλει λίγη προσοχή η γενναιοδωρία σου, διότι κάποιοι μπορεί να σε εκμεταλλευτούν και να σε χρησιμοποιήσουν!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα, θα σε πιάσει ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου, φίλε Παρθένε! Έχεις βάλει σκοπό να αναγνωρίσεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να αφήσεις μία και καλή, πίσω στο παρελθόν, κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Αρνήσου λοιπόν την παθητική τάση και δράσε ενεργά, ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Ιδανική ημέρα για αλλαγή διακόσμησης σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες και ανισότητες στον δεσμό σου! Χωρίς εντάσεις και γκρίνια, πιάσε τον σύντροφο σου και κάντε μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το στενό σου περιβάλλον και να μην σου αλλάζουν άποψη, οι γνώμες των τρίτων για το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα οι δυνατότητες ή οι αδυναμίες σου, θα εκδηλωθούν στον επαγγελματικό τομέα και αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και επαγγελματίας! Οικονομικά υπάρχει μέσα σου η ανησυχία, πως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού, αφού σήμερα θα προκύψουν νέες υποχρεώσεις!

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Οι άλλοι θα είναι πολύ ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν την σημερινή ημέρα, βασίζονται σε κυρίως στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην προσαρμοστικότητα των άλλων με τις ξεχωριστές ιδέες σου. Να θυμάσαι ωστόσο, ότι δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις έναν στόχο! Η επιτυχία, ακόμα κι αν έρθει με αργούς και ήρεμους ρυθμούς, δεν παύει να είναι επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καταφέρνεις σήμερα και ταυτίζεσαι με οτιδήποτε πιστεύει, υποστηρίζει ή αισθάνεται ο σύντροφος! Μπορεί να είναι δύσκολο να σε καταλάβει μερικές φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να του «περάσεις» κάποια πράγματα και να τον πείσεις για αυτά, μέσα από συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέσα από εκεί, θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της εργασίας, καταφέρνεις και λες αυτά που θα ήθελαν οι άλλοι να ακούσουν, γεγονός που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Θα κάνεις παραπάνω έξοδα απ’όσα πρέπει σήμερα, μόνο και μόνο, για να καταφέρεις να δείχνεις ευχάριστος, συμπαθητικός και εύθυμος!

Σκορπιός
Γενικά
Η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα γίνεις σίγουρα δέκτης ουσιαστικής στοργής των άλλων και η αντίδρασή σου σε αυτό, θα είναι η συνειδητή ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και η αυτοεκτίμηση! Μετά από έντονη προσωπική σου προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει! Επίσης σήμερα θα δώσεις αρκετή έμφαση στα κεκτημένα σου και στις υλικές σου κτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου, ωστόσο θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε ανοιχτή ανάπτυξη των συναισθημάτων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα ο σύντροφος θα προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα , να επαναφέρει τους καλούς τρόπους στην μεταξύ σας σχέση και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες. Εσύ ωστόσο δεν ξεπερνάς εγωισμούς, ζήλιες και κτητικότητα, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες του να πέσουν στο κενό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, συνειδητοποιείς πως τόσο καιρό συνεργαζόσουν με άτομα που λανθασμένα τα είχες εμπιστευτεί και σε πρόδωσαν ή δεν κράτησαν τις υποσχέσεις τους. Η εκτίμηση των υλικών αγαθών και των χρημάτων σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σε καθετί. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα πετύχει σίγουρα! Προσοχή μόνο την σημερινή ημέρα, στην αυξημένη σου βιασύνη ή το παρορμητικό πάθος σου, τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έλξη σου προς τους άλλους, είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης και έτσι, τα αισθήματα σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς! Ωστόσο, αυτός ο παρορμητισμός σου, ακόμα κι αν είναι καθαρός και έντιμος, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και εντάσεις! Κράτα λοιπόν αυτήν την έντιμη και άμεση στάση και δράση σου, χωρίς όμως να προσβάλλεις ή να φέρνεις σε δύσκολη θέση το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάρε πρωτοβουλία, μόνο αν είσαι σίγουρος για την αντίδραση του! Μην ρισκάρεις και μην προκαλείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά λαμβάνεις δράση και έχει άπειρες δυνατότητες για επιτυχία σήμερα, μια που είσαι γεμάτος ενέργεια και δύναμη! Οικονομικά υπάρχει μια παροντική άτυχη τάση για έξοδα που δεν περιμένεις.

Αιγόκερως
Γενικά
Σήμερα εντείνεται η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου, φίλε Αιγόκερε! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον! Η μεγάλη φαντασία σου, η διαίσθηση σου και ο ιδεαλισμός σου, θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν και θα κατευθύνουν άμεσα και αποτελεσματικά τις πράξεις σου και τις δράσεις σου, τις επόμενες ημέρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, και ιδίως ότι αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο ή το άτομο που σε ενδιαφέρει, βελτίωσε κάποια πράγματα μεν , πιθανόν ο άλλος όμως να καταχράστηκε την καλοσύνη σου. Μην επιτρέπεις στην υπερβολική ελαστικότητά σου, να προσαρμόζεσαι σε καταστάσεις και σχέσεις που δεν σου κάνουν καλό ή σε πληγώνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή σου τάση για μυστικοπάθεια και ίντριγκες, πολύ πιθανόν να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Σήμερα επίσης, καλό θα ήταν να προστατεύεις λίγο περισσότερο την τσάντα και το πορτοφόλι σου!

Υδροχόος
Γενικά
Ετοιμάσου σήμερα φίλε Υδροχόε για απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω μίας πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού σου φίλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αλλάζεις πλεύση στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιον και σήμερα, ξαφνικά, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, ταυτόχρονα! Αν ωστόσο είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και αρνείσαι ή δεν καταδέχεσαι την κριτική του άλλου! Αφού ξέρεις καλά την έννοια της ισότητας σε μία σχέση, καλό θα ήταν κιόλας να την τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, καταφέρνεις και επικοινωνείς με συνεργάτες και συναδέλφους, παίρνοντας υπόψη σου και τις απόψεις τους, αλλά και όλους τους παράγοντες που συνδέονται μαζί τους και αυτό θα σε ευνοήσει! Οικονομικά, πιθανόν να ξοδέψεις χρήματα για μία φιλική σου επαφή.

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας περιορισμούς σε όσους είχαν «σηκώσει κεφάλι» τελευταία και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά θέματα! Έχεις εσύ το «πάνω χέρι» στις συγγενικές σου σχέσεις, ωστόσο όλοι σε ευγνωμονούν στο τέλος, για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα θέματα αγάπης, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Εκφράζεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και με τυπικότητα! Αυτό σε ευνοεί αν είσαι ελεύθερος, αφού φαίνεται να είσαι εσύ το «καλό παιδί», αλλά αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να μην περιορίζεις τόσο πολύ την έκφραση των συναισθημάτων σου, γιατί ο σύντροφος θα δει μπροστά του ένα άτομο τελείως διαφορετικό από αυτό που μέχρι τώρα, γνωρίζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ενώ είσαι γενικά δεκτικός σε όσους έχουν την ανάγκη σου, σήμερα μάλλον το παρακάνεις με το πνεύμα… αποταμίευσης και δεν φέρεσαι τόσο γενναιόδωρα! Επαγγελματικά έχεις την φιλοδοξία να φτάσεις ψηλά και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να το πετύχεις, είναι πολλές!

oroskopos.gr



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια