ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Γλυφάδα: Γνωστός βιομήχανος ο 74χρονος νεκρός στο τροχαίο

Ένας από τους πιο καταξιωμένους βιομηχάνους στον κλάδο της συσκευασίας και κυτιοποιίας με έντονη φιλανθρωπική δράση, όταν ο 74χρονος οδηγός της ασημί Mercedes που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με άλλα δύο άτομα στο φοβερό τροχαίο που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος της Γλυφάδας.



Ο Σ.Κ. ηγείτο μιας δυναμικής εταιρίας που κατασκευάζει συσκευασίες για αμέτρητα προϊόντα στις τρεις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Κορωπί, Ταύρο και Μοσχάτο, και μετρά σχεδίον έναν αιώνα ιστορίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso».

Το βράδυ του Σαββάτου η εταιρία και οι περίπου 125 εργαζόμενοι έκοβαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε κέντρο της Γλυφάδας σε εύθυμο κλίμα. Ο 74χρονος με τη σύζυγό του μοίραζαν ευχές σε έναν προς έναν τους εργαζόμενους και όλοι ευελπιστούσαν το νέο έτος να είναι ακόμα καλύτερο από το προηγούμενο.


Μετά την εκδήλωση ο 74χρονος μαζί με τη σύζυγό του και την οικιακή βοηθό τους επιβιβάστηκαν στη Mercedes με προορισμό το σπίτι τους στον Άλιμο. Στο ύψος των Αστεριών, άγνωστο για ποιο λόγο, το όχημα συγκρούστηκε με δίκυκλο, το παρέσυρε μαζί με τον οδηγό του για περίπου 100 μέτρα και προσέκρουσε στον βράχο με την επιγραφή «ΓΛΥΦΑΔΑ» που βρίσκεται στη διαχωριστική νησίδα. Ο οδηγός του δικύκλου κυριολεκτικά διαμελίστηκε, η οικιακή βοηθός σκοτώθηκε ακαριαία και ο επιχειρηματίας κατέληξε την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες που επίσης εργάζονται στην επιχείρηση.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια