ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Πρόγνωση καιρού: Βροχές και καταιγίδες και την Πέμπτη – «Προσοχή για πλημμύρες» [βίντεο]

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Ομετεωρολόγος της ΕΡΤ Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες του επόμενου 24ώρου


Άστατος καιρός την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου με βροχές και σποραδικές καταιγίδες σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Όπως αναφέρει η ΕΜΥ ο καιρός θα έχει τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά περιόδους ισχυρές στα δυτικά, τα ανατολικά και τη νότια νησιωτική χώρα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Βελτίωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας από το απόγευμα. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου: Θέλει προσοχή το επόμενο 24ωρο 

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ προειδοποιεί για τις καιρικές συνθήκες του επόμενου 24ώρου, τονίζοντας πως και πάλι θα σημειωθούν σε αρκετές περιοχές τοπικά ισχυρές καταιγίδες, ικανές να προκαλέσουν προβλήματα.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στο βίντεο…


Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 6 μποφόρ και τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις, βαθμιαία βροχές και τις προμεσημβρινές ώρες πιθανή καταιγίδα. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρώτες πρωινές ώρες. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και από τα δυτικά.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 5 με 7 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της δυτικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Πελοποννήσου. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ και από τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 6 με 7 και από το μεσημέρι βαθμιαία δυτικοί τοπικά έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση του καιρού από τη νύχτα.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και στα νότια θα φτάσουν τοπικά τα 8 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια