ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το όνειδος Τσίπρα-Κοτζιά: Η συμφωνία των Πρεσπών προβλέπει να αποκαλούνται τα Σκόπια «Μακεδονία» στον εθνικό τους ύμνο!

Η «συμφωνία των Πρεσπών», στην ουσία η συμφωνία εκχώρησης των ιστορικών και οικονομικών δικαιωμάτων της ελληνικής Μακεδονίας στα Σκόπια, που υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή των ΑΝΕΛ τον περασμένο Ιούνιο και κυρώνεται σήμερα στην Βουλή, όπως αποδεικνύει το κείμενο που κατατέθηκε στο ελληνικό Κοινοβούλιο, η Ελλάδα αποδέχεται την μη  κατάργηση του κορυφαίου αλυτρωτικού συμβόλου των Σκοπίων: Του εθνικού ύμνου τους!


Κατά τρόπο ύπουλο, η κυβέρνηση Τσίπρα και ο Ν.Κοτζιάς που είχε διεξάγει τις σχετικές συνομιλίες, δεν έθιξαν καθόλου το θέμα του εθνικού ύμνου της ψευδομακεδονίας, η οποία βρίθει αλυτρωτικών αναφορών κι έτσι «και με το νόμο» πλέον και με την ελληνική πλήρη αποδοχή, η «Μακεδονία» παραμένει στον εθνικό τους ύμνο!

Τι υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα ο Ν.Κοτζιάς ως αποδεκτό στίχο στον εθνικό τους ύμνο; Ιδού: «Σήμερα στη Μακεδονία γεννιέται ένας νέος ήλιος ελευθερίας, σήμερα ανατέλλει στην Μακεδονία η νέα αρχή» και τελειώνει με τον στίχο: «Μακεδονία ελεύθερη, ζει ελεύθερα»!

Αυτό το «πράγμα», σήμερα με τις ψήφους των 145 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των οκτώ αποστατών ή απλά ανεκδιήγητων, όπως ο τραγικός Σ.Θειδωράκης, ο οποίος αποσκοπεί και σε συνεργασίαμε τη...ΝΔ (Θανάσης Θεοχαρόπουλος​, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Δανέλλης, Σπύρος Λυκούδης, Κατερίνα Παπακώστα, Έλενα Κουντουρά, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) και με την «σφραγίδα» της ελληνικής Βουλής, πλέον νομιμοποιείται, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις σκοπιανές διεκδικήσεις και τις συμμαχίες που θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο.

Συνολικά στους στίχους του σκοπιανού εθνικού ύμνου η «Μακεδονία» ως χώρα, αναφέρεται τέσσερις φορές και αυτό το αποθέχθηκε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (με την ανοχή, επαναλαμβάνουμε των ΑΝΕΛ, οι οποίοι έπρεπε να είχαν παραιτηθεί ΠΡΙΝ την υπογραφή των Πρεσπών)! 
Λεπτομέρεια; Οχι, βέβαια! Ο εθνικός ύμνος για το κάθε κράτος είναι ο «χάρτης» της ύπαρξής του. Ένας ύμνος γίνεται εθνικός ύμνος με συνταγματική πρόβλεψη. Γιατί δεν προέβλεψαν αυτό για τον σκοπιανό εθνικό ύμνοοι του ΣΥΡΙΖΑ; Για να κρατήσουν ζωντανές τις σκοπιανές διεκδικήσεις και τον ονομα «Μακεδονία»!





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια