ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κρίσεις: Βόμβες μεγατόνων στις έκτακτες κρίσεις: “Χατζάρα” στο Στρατό Ξηράς και στο Πολεμικό Ναυτικό!

Η νύχτα των κρυστάλλων είναι η αποψινή (σ.σ. Δευτέρα 28.01.2019) για αντιστράτηγους και αντιναυάρχους. Το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων έριξε... χατζάρα σε Στρατό Ξηράς και Πολεμικό Ναυτικό.


Οι τρεις στους τέσσερις αντιναύαρχους αποστρατεύονται και το ΣΑΓΕ έδειξε την έξοδο από το Στρατό Ξηράς σε ακόμη δυο καταδρομείς. Έντονο πολιτικό άρωμα στις έκτακτες κρίσεις των ανωτάτων και νέος γύρος σφοδρός αντιδράσεων μετά τις αποφάσεις του τελευταίου ΚΥΣΕΑ.

Τα αποτελέσματα από τις κρίσεις

Ολοκληρώθηκε μετά από περίπου μιάμιση ώρα, η συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγού Γενικών Επιτελείων.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το onalert.gr, αναφέρουν ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι στο στάδιο των υπογραφών από την πολιτική ηγεσία και θα πάρουν το δρόμο για τον Εθνικό Τυπογραφείο προκειμένου να πάρουν ΦΕΚ. Το πρώτο μέρος αφορά στην πλήρωση των κενών ή στην αποστρατεία από τις κατηγορίες των αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων.

Πηγές ενημέρωσης σημείωναν προς το OnAlert ότι οι αλλαγές που αποφασίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση υπάκουαν στο δόγμα του εξορθολογισμού, ωστόσο κατά πληροφορίες, αποστρατεύονται οι Αρχηγός Στόλου, Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής ΣΕΘΑ, Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, και ο Διοικητής ΔΔΜΝ, Αντιναύαρχος (M), Νικόλαος Καφέτσης ΠΝ. Ακόμη στον Στρατό Ξηράς, αποστρατεύονται ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος, Νικόλαος Μανωλάκος, και ο Διοικητής του Γ’ Σωματος Στρατου, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μπίκος.

Ακόμη δεν προχώρησε η εισήγηση που είχε ακουστεί και προωθείτο έντονα τις προηγούμενες ημέρες περι δημιουργίας δυο θέσεων αντι-. Έως αύριο αναμένεται να κοινοποιηθούν και οι αποφάσεις που ελήφθησαν για την αμέσως επόμενη βαθμίδα της ιεραρχίας, δηλαδή υποστρατήγους,υποναυάρχους και υποπτεράρχους.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια