ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χαρά στο Βερολίνο για την εκχώρηση της Μακεδονίας: «Ο Α.Τσίπρας είναι ο μοναδικός που έχει το θάρρος να το κάνει»


Στο Βερολίνο δεν μπορούν να κρύψουν την ικανοποίησή τους με τον Α.Τσίπρα καθώς τον θεωρούν τον μοναδικό «γενναίο» που είχε το θάρρος να εκχωρήσει την Μακεδονία στους Σκοπιανούς.


Με ένα άρθρο – «αγιογραφία» για τον Αλέξη Τσίπρα, περιγράφει την Συμφωνία των Πρεσπών και την εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα, η γερμανική εφημερίδα Die Welt. Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Βερολίνου, «ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από τους ελάχιστους, αν όχι ο μοναδικός, ηγέτης της Δύσης που δείχνει θάρρος και αποφασιστικότητα για να κλείσει μια συμφωνία για το όνομα της "Μακεδονίας"».

«Η Δύση βιώνει ένα κενό ηγεσίας. Δεν υπάρχει καμία προσωπικότητα που να έχει την ακτινοβολία της ηθικής και πολιτικής εξουσίας και παράλληλα να δείχνει τον δρόμο στους πολίτες σε δύσκολους καιρούς. 

Κανείς δεν μπορεί να εφαρμόσει αντιδημοφιλείς αλλά απαραίτητες αλαλαγές. Κανείς, εκτός από έναν. Τον Αλέξη Τσίπρα», γράφει χαρακτηριστικά η συντηρητική εφημερίδα του Βερολίνου.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εξελέγη με μια αντιευρωπαϊκή ατζέντα και εξαπέλυε επιθέσεις κατά της Άνγκελα Μέρκελ, κατάφερε να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που ζητούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση και να επιλύσει ένα ζήτημα που δεν καταλάβαινε κανείς «ούτε στην Βόρεια ούτε στην Νότια Μακεδονία».

Σύμφωνα με την Welt ο Τσίπρας κατάφερε να υπογράψει μια συμφωνία που σταθεροποιεί την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων παρόλο που του στοίχισε τη συγκυβέρνηση με τους δεξιούς λαϊκιστές (σ.σ ΑΝΕΛ).

 «Είναι ακόμα ανοιχτό το αν η Βουλή θα επικυρώσει τη συμφωνία. Αλλά ακόμα και αν συμβεί, ο Τσίπρας φαίνεται ότι θα χάσει τις επόμενες εκλογές.

 Ωστόσο απέδειξε ότι είχε σπάνιες αρετές. Πολιτικό θάρρος και προνοητικότητα», καταλήγει η αγιογραφία της γερμανικής εφημερίδας.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια