ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ελληνικό-Αργυρούπολη:Το ΚΙΝΑΛ στηρίζει επίσημα τον Κωνσταντάτο

Ανακοίνωση για την στήριξη του νυν δημάρχου Γιάννη κωνσταντάτου, στις εκλογές του Μαΐου, εξέδωσε η Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Ελληνικού – Αργυρούπολης:
Ελληνικό – Αργυρούπολη, Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019


Θέμα: Ανακοίνωση απόφασης Συντονιστικής Γραμματείας Τοπικής Οργάνωσης Ελληνικού – Αργυρούπολης για στήριξη υποψηφίου δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές Μαΐου 2019.
Κατόπιν διαβούλευσης και ψηφοφορίας η Συντονιστική Γραμματεία της Τοπικής Οργάνωσης ΚΙΝΑΛ Ελληνικού – Αργυρούπολης αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, την στήριξη από την Τοπική Οργάνωση, στην υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου, Γιάννη Κωνσταντάτου και την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Ενωμένη Πόλη» στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.


Ο Γραμματέας
Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

O Γραμματέας Β1 Ν.Ε Κινήματος Αλλαγής Νότιας Αθήνας, K;ώστας Στέφας

Η Τοπική Οργάνωση Κινήματος Αλλαγής Ελληνικού – Αργυρούπολης, πριν από λίγες μέρες, είχε καταγγείλει την ανακοίνωση – απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας,  η οποία «στήριζε ομόφωνα» την υποψηφιότητα του γραμματέα της, Κώστα Στέφα, ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Αγαπητοί Σύντροφοι,

Μόλις σήμερα, Πέμπτη 09 Ιανουαρίου 2019, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω ενημερωτικής ιστοσελίδας την ύπαρξη ανακοίνωσης / απόφασής της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας Κινήματος Αλλαγής, με ημερομηνία λήψης αυτής την 28η Νοεμβρίου 2018, η οποία «στηρίζει ομόφωνα» την υποψηφιότητα του γραμματέα της, Κώστα Στέφα, ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ Τοπική Οργάνωση Ελληνικού – Αργυρούπολης του Κινήματος Αλλαγής τονίζει πως δεν είχε σκοπό να προβεί σε αυτού του είδους την καταγγελία και να δημοσιοποιήσει την ένταση και τα εμπόδια που δημιουργεί ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Αθήνας στο ήδη δύσκολο έργο συσπείρωσης της βάσης του Κινήματος, στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε το κείμενο με το οποίο η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας παρεμβαίνει καταφανώς στις προβλεπόμενες διαδικασίες επιλογής υποψηφίου Δημάρχου για την περιοχή μας, ως να είναι η καθ’ ύλη αρμόδια…

Είναι βέβαιο ότι το εν λόγω κείμενο θα κριθεί από τα μέλη του Κινήματος για την προχειρότητά του και το χαρακτήρα «συντεχνιακής προσέγγισης» ενός ζητήματος, που αφορά πρωτίστως τα μέλη και τα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Διερωτώμεθα με ποια γνώση τοπικών συσχετισμών και ανθρωπογεωγραφίας της περιοχής οι αξιότιμοι Σύντροφοι: Αλευράς, Βασιλάκος, Κλειάσιος, Ρίσβας, Σαμαρά, Παντζόπουλος, Στάικος, Βιδάλης, Γεωργούλας, Κούρτης και Βλαχάβας, τα ονόματα των οποίων έχουν δημοσιευθεί στο άρθρο της εν λόγω ιστοσελίδας, κατέληξαν στην παραπάνω απόφαση, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή συμμετοχή στην εν λόγω «διαδικασία» της Τοπικής Οργάνωσης Ελληνικού – Αργυρούπολης και των Μελών αυτής;

Παρακαλούμε θερμά τους άνωθεν Συντρόφους – Μέλη της Ν.Ε. όπως μας κοινοποιήσουν τις παραμέτρους της «διεξοδικής συζήτησής» τους, καθώς και το σκεπτικό αυτής τους της απόφασής.

Ελπίζουμε, να έτυχαν αντικειμενικής και πολύπλευρης πληροφόρησης και όχι να ενημερώθηκαν μόνο από το γραμματέα της Ν.Ε., Κώστα Στέφα, ο οποίος (μάλλον από σύμπτωση) είναι και αυτός που έλαβε την υποτιθέμενη «πλήρη στήριξη».

«Κώστας κερνάει, Κώστας πίνει»…

Κάποιοι κακοπροαίρετοι θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν ως τραγελαφικό το γεγονός, ότι ο άνθρωπος που επιζητά τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής στο Δήμο, είναι και αυτός που φροντίζει για την ακεραιότητα της διαδικασίας επιλογής!

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα Μέλη του Κινήματος Αλλαγής έχουν κουραστεί να αποτελούν τον όχλο που υπακούει σε αποφάσεις που τον αφορούν και που λαμβάνονται πίσω από κλειστές πόρτες, υποστηρίζοντας πολιτικές αστοχίες που εξυπηρετούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές.

Η Τοπική Οργάνωση Ελληνικού – Αργυρούπολης, πιστή στις προοδευτικές αξίες του Κινήματος Αλλαγής για «αγώνα για τη συνεχή διεύρυνση της δημοκρατίας και την αποφασιστική λαϊκή συμμετοχή», θα καλέσει τα Μέλη της σε ανοιχτή διαδικασία, κατά την οποία, αφού ακουστούν όλες οι απόψεις, θα παρθεί απόφαση για το ποιος υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο κατάλληλος για τη στήριξη του Κινήματος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Καλούμε δε το γραμματέα της Ν.Ε., ο οποίος κατά τα λεγόμενα της ανακοίνωσης «υπήρξε συνεπής στις αρχές της συνεργασίας, της διαφάνειας και της δημοκρατικής λειτουργίας» να δώσει το παρών στην προαναφερθείσα διαδικασία και να θέσει την υποψηφιότητά του στην κρίση της Βάσης του Κινήματος.

Σύντροφοι,

Εν μέσω υψηλών «πολιτικών θερμοκρασιών» και ασφυκτικών πιέσεων που θα δεχθεί το Κίνημα Αλλαγής στις βουλευτικές εκλογές του 2019, από τις «κομματικές συμπληγάδες» της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., δεν υπάρχει περαιτέρω χώρος για κινήσεις που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διεμβολίζουν τη συνοχή και να αποσυσπειρώνουν τις Τοπικές Οργανώσεις και τα Μέλη του Κινήματος.

Τέλος, ελπίζουμε πως σε περίπτωση που ο γραμματέας της Ν.Ε. δε λάβει τη στήριξη των Μελών του Κινήματος στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, να σεβαστεί την πλειοψηφία και να αποσύρει την υποψηφιότητά του για το Δήμο, ούτως ώστε να διασφαλίσει τη σύμπλευση όλων των δυνάμεων του Κινήματος της περιοχής στο δρόμο προς τις εκλογικές μάχες του 2019, με απώτερο στόχο το διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές και τη λήψη της τρίτης κατά σειρά εντολής σχηματισμού κυβέρνησης.

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Ο Γραμματέας
Δημήτρης Χαραλαμπόπουλος

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας
Κωνσταντίνος Αρμουτίδης







ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια