ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εντοπίστηκαν παράτυποι μετανάστες στην Τήνο – Μεγάλη επιχείρηση Λιμενικού και Αστυνομίας

Συναγερμός σήμανε σε Λιμεναρχείο και Αστυνομικό τμήμα Τήνου.
Δώδεκα παράτυποι μετανάστες από Συρία και έναν από το Ιράν, εντόπισαν σήμερα αργά το βράδυ στη Τήνο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 12 πρόσφυγες/μετανάστες εντοπίστηκαν από αγρότη του νησιού, να περπατούν με σακίδια στον ώμο, Βόρεια της Τήνου, στη παραλία της Λιβάδας όπου τους οδήγησε και τους εγκατέλειψε ο Τούρκος διακινητής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι 12 παράτυποι μετανάστες έφτασαν στο νησί, με πλαστικό ταχύπλοο σκάφος, ενώ ο Τούρκος διακινητής απομακρύνθηκε από το νησί, διαφεύγοντας προς το παρών τη σύλληψη, με το σκάφος του Λιμενικού σώματος να συμμετέχει στην επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης του.
Δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος σε συνεργασία με αστυνομικούς «χτένισαν» την περιοχή, και σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24 εντόπισαν και συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου τους 12 αλλοδαπούς.

Αμέσως στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για την μεταφορά τους στο Λιμεναρχείο Τήνου, όπου και οδηγήθηκαν για τη λήψη καταθέσεων, με στόχο την πλήρη εξακρίβωση των στοιχείων τους αλλά και των συνθηκών άφιξης τους στη Τήνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι 12 συλληφθέντες, (5 γυναίκες και 7 άντρες) παραμένουν κρατούμενοι με εντολή του Εισαγγελέα.

Οι παράνομοι μετανάστες οδηγήθηκαν αργά το βράδυ σε ξενώνες του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, είναι καλά στην υγειά τους, ενώ φυλάσσονται από δυνάμεις του Λιμεναρχείου και του Α.Τ Τήνου.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια