ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Έφτασε στην Αθήνα η Α.Μέρκελ - Δείτε σε ζωντανή σύνδεση

Eφτασε στην Αθήνα η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, πραγματοποιώντας την πρώτη της επίσκεψη στην Ελλάδα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προσγειώθηκε πριν λίγο το αεροσκάφος της Γερμανίδας Καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ η οποία πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Στο αεροδρόμιο για την υποδεχθεί είναι ο διευθυντής εθιμοτυπίας του ΥΠΕΞ.

Στις 18.10 θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Στη συνέχεια, περίπου στις 19.40 θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. 

Στις 20.00 ο Αλέξης Τσίπρας, θα παραθέσει δείπνο προς τιμή της Καγκελαρίου. Ο Αλέξης Τσίπρας με την Άνγκελα Μέρκελ, θα δειπνήσουν στο εστιατόριο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», το οποίο βρίσκεται στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τα νότια προάστια.

Το δείπνο θα είναι για 10 άτομα, ενώ ζητήθηκε μετά τις 17.00 να μην υπάρχουν άλλοι πελάτες στο μαγαζί.

Η Καγκελάριος της Γερμανίας, ζήτησε ένα όμορφο και ήσυχο μέρος και μάλιστα με πληροφορίες, η πρόταση για το συγκεκριμένο μαγαζί δόθηκε από την γερμανική Πρεσβεία.

Την Παρασκευή η συνάντηση με Παυλόπουλο - Μητσοτάκη

Την Παρασκευή  στις 09:45 η Γερμανίδα Καγκελάριος θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και στις 10:00 θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στη συνέχεια, στις 14:00, θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.
Η Μέρκελ θα αναχωρήσει από την Αθήνα στις 16:30 το απόγευμα. 

Παράλληλα, θα συναντηθεί με ανθρώπους του πνευματικού κόσμου. Θα συζητήσει επίσης για το μέλλον της Ευρώπης με μαθητές της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και νωρίς το μεσημέρι θα συμφάγει με επιχειρηματίες. 

Το πρόγραμμα της Άνγκελα Μέρκελ

Πέμπτη

Στις 17:30 αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας.
Στις 18:00 η κ. Μέρκελ θα έχει τετ α τετ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τα ΜΜΕ περίπου στις 19:40.

Παρασκευή 

Η Γερμανίδα Καγκελάριος θα καταθέσει στεφάνι στις 09:45 στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Στη συνέχεια θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στις 14:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στην πρεσβευτική κατοικία της Γερμανίας στο Χαλάνδρι.

Μέτρα και στο αεροδρόμιο

Ζώνες απαγόρευσης κάθε συγκέντρωσης και πορείας, έχουν οριστεί στο αεροδρόμιο και κατά μήκος της Αττικής οδού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης, όπου θα διαμείνει η Άνγκελα Μέρκελ, καθώς και στο Χαλάνδρι και Μαρούσι, όπου η καγκελάριος της Γερμανίας, θα επισκεφθεί την Παρασκευή (11.01.2019) το σπίτι του Γερμανού πρέσβη και την Γερμανική Σχολή. 

Στο Καβούρι θα μείνει η Μέρκελ

Η Καγκελάριος της Γερμανίας επέλεξε να διαμείνει σε ξενοδοχείο μακριά από το κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες θα καταλύσει στο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι.

Κλειστό -φυσικά- το Σύνταγμα

Ωστόσο, δεν θα επιτραπεί η πορεία προς το Σύνταγμα, που επίσης έχουν προαναγγείλει οι διοργανωτές, καθώς το όριο που τίθεται είναι η οδός Αμερικής.
Επηρεάζει επίσης την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στον Ευαγγελισμό, καθώς το σημείο είναι μέσα στον «δακτύλιο» της απαγορευμένης ζώνης που έχει οριστεί από την ΕΛ.ΑΣ και επομένως δεν θα επιτραπεί η συγκεκριμένη συγκέντρωση. 

Δρόμοι κλειστοί κι… απαγορεύσεις

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγου Ανδρέα Βασιλοπουλου, έχουν απαγορευτεί οι πορείες και συγκεντρώσεις σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Αθήνας, αλλά και στα περίχωρα. Πάντως, η απαγόρευση δεν επηρεάζει την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί από διάφορες παρατάξεις και συλλογικότητες του αριστερού χώρου για τις 18.00 το απόγευμα στα Προπύλαια, καθώς αυτά δεν είναι μέσα στην ζώνη απαγόρευσης. 








ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια