ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τραγωδία στην Κερατέα: Χείμαρρος παρέσυρε το αυτικίνητο με τους τρεις αγνοούμενους

Tραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός ζευγαριού και του γείτονά τους, από την Κερατέα. Όπως έγινε γνωστό, εντοπίστηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Skoda Fabia, ανάμεσα σε καλαμιές, δίπλα σε ένα χείμαρρο, στη χωματερή της περιοχής.


Μέχρι στιγμή έχει εντοπιστεί το πτώμα της 63χρονης γυναίκας, ενώ γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί ο άντρας της ηλικίας 65 ετών και ο 65χρονος γείτονάς τους που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμμάρου, αφού στην περιοχή την Πέμπτη που εξαφανίστηκαν, έβρεχε καταρρακτωδώς.

Οι τρεις τους είχαν να δώσουν σημεία ζωής από το πρωί της περασμένηςΠέμπτης, 3 Ιανουαρίου, όταν ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο, για να πάνε στη λαϊκή της περιοχής Πούσι Λαυρίου.

Από τότε είχαν εξαφανιστεί τα ίχνη τους. Από το πρωί αστυνομικοί και πυροσβέστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρου «χτένιζαν» την περιοχή με αποτέλεσμα να εντοπιστεί το αυτοκίνητο, αργά το απόγευμα.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη τους με αποτέλεσμα να ανησυχήσουν οι συγγενείς τους και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ζήτησαν με εισαγγελική παραγγελία από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στοιχεία και ερευνούν τα τελευταία τηλεφωνήματα που έκαναν και τα στίγματα των κινητών τους.






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια