ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Eurovision: Έγινε η κλήρωση: Δείτε που θα διαγωνισθούν Ελλάδα και Κύπρος

Ολοκληρώθηκε στο Μουσείο Τέχνης του Τελ Αβί το απόγευμα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου, η πρώτη κλήρωση για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision και αφορά σε ποιον από τους δύο ημιτελικούς θα εμφανιστούν οι συμμετέχουσες χώρες.



Η Ελλάδα που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποιος θα την εκπροσωπήσει και η Κύπρος με την Τάμτα, θα συμμετάσχουν στον πρώτο ημιτελικό που θα γίνει στις 14 Μαΐου. Η χώρα μας, μάλιστα, θα βρεθεί στο δεύτερο μισό, ενώ το νησί της Αφροδίτης στο πρώτο μισό.

Η ακριβής σειρά εμφάνισης θα καθοριστεί από τους παραγωγούς της φετινής διοργάνωσης, το επόμενο διάστημα. Σε κάθε ημιτελικό, δικαίωμα ψήφου έχουν και τρεις από τις έξι χώρες που έχουν ήδη προκριθεί στον τελικό (18 Μαΐου), δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία) και Ισραήλ που κέρδισε πέρσι το διαγωνισμό.

Έτσι, στον πρώτο ημιτελικό θα ψηφίσουν η Ισπανία, η Γαλλία, το Ισραήλ και στον δεύτερο ημιτελικό (16 Μαΐου) η Γερμανία, η Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν οι δέκα χώρες με την υψηλότερη βαθμολογία, ύστερα από ψηφοφορία εθνικών επιτροπών (50%) και τηλεοπτικού κοινού (50%).

Α’ ημιτελικός (14 Μαΐου)

Α’ μισό

Σλοβενία
Τσεχία
Λευκορωσία
Μαυροβούνιο
Κύπρος
Σερβία
Φινλανδία
Πολωνία
Ουγγαρία

Β’ μισό

Εσθονία
Πορτογαλία
Άγιος Μαρίνος
Ισλανδία
Γεωργία
Αυστραλία
Βέλγιο
Ουκρανία
Ελλάδα

Β’ ημιτελικός (16 Μαΐου)

Α’ μισό

Ελβετία
Σουηδία
Ιρλανδία
Αυστρία
Μολδαβία
Λετονία
Ρουμανία
Δανία
Αρμενία

Β’ μισό

Αλβανία
Αζερμπαϊτζάν
Π.Γ.Δ.Μ.
Νορβηγία
Ρωσία
Ολλανδία
Κροατία
Λιθουανία

Μάλτα




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια