ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ψήφος εμπιστοσύνης: «Κακός χαμός» με Καμμένο στη Βουλή - To κέρατο, το κότερο και το... αλκοόλ!

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την ομιλία του Πάνου Καμμένου στη διαδικασία για την παροχή ψήφου στη Βουλή, όταν από τα έδρανα ακούστηκαν κατηγορίες περί αλκοόλ, με τον καβγά να συνεχίζεται με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Την παρέμβαση του Νικήτα Κακλαμάνη προκάλεσε η αναφορά του Θεόδωρου Καράογλου από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο πως είχε καταναλώσει αλκοόλ.

 «Η φράση να διαγραφεί από τα πρακτικά» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής που προήδρευε εκείνη την ώρα.

Λίγο νωρίτερα άναψε καβγάς μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφίας Βούλτεψη. Ο Πάνος Καμμένος παρουσιάζοντας μια παλαιότερη επερώτηση της Ν.Δ., αναφέρθηκε στο όνομα της βουλευτού καθώς ήταν μία από εκείνους που την είχαν υπογράψει προκαλώντας την αντίδραση της.

Στις διαμαρτυρίες της απάντησε πως «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω που να χτυπιέσαι κάτω» με εκείνη να ζητά το λόγο επί προσωπικού και τον Νικήτα Κακλαμάνη να την επαναφέρει στην τάξη «για να μην με αναγκάσετε να σηκωθώ όρθιος».


«Να με πας στο δικαστήριο και στο κακουργιοδικείο. Όπου θες να με πας, εγώ δεν απειλούμαι από δικαστήρια. Κάτσε κάτω, κάτσε κάτω» απάντησε από πλευράς του ο Πάνος Καμμένος.

Όπως διευκρίνισε αργότερα αναφέρθηκε στο οικογενειακό κότερο που είχε «πρωταγωνιστήσει» σε καταγγελίες εναντίον του και στο οποίο είχε φιλοξενήσει κατά το παρελθόν τη βουλευτή. «Δεν θα την ξαναπάω βόλτα. Αυτό είπα» σχολίασε.

Λίγο αργότερα ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε μια παροιμία για να δείξει πως εκείνος παραμένει πιστός στις θέσεις του σε σχέση με άλλα πολιτικά κόμματα. «Όταν θα μάθει ο κερατάς την τέχνη του κεράτου, μέλι και γάλα γίνεται με τη νοικοκυρά του» είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.






ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια