ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Δευτέρα 25 – 02 -2019

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Η Σελήνη σήμερα συνεργάζεται με Αφροδίτη και Πλούτωνα,φέρνοντας τύχη και εύνοια σε έρωτα, σεξ, θέματα καρδιάς και χρήμα, κυρίως για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!



Κριός
Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα θα αναγκαστείς από συγκυρίες και γεγονότα, να είσαι αρκετά πιο συγκρατημένος από ότι συνήθως και δεν θα παρασύρεσαι από συναισθήματά και επιθυμίες, αφού θα βάλεις προτεραιότητα θέματα καθημερινότητας και πρακτικού ενδιαφέροντος! Η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων είναι η πλέον σοβαρή υπόθεση για σένα την σημερινή ημέρα και θα δεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ώστε να ασχοληθείς με καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Ωστόσο, καλό θα ήταν να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά τις δουλειές που έχεις να κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πιθανόν σήμερα να αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο σοβαρά τον τομέα του έρωτα σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου θα είναι η κύρια προτεραιότητα σου! Λόγω κάποιων καταστάσεων, τώρα είσαι αρκετά επιλεκτικός και αναζητάς πλέον το ιδανικό! Μην παιδεύεις το μυαλό σου με λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να χάνεις αξιόλογες ευκαιρίες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος πιθανόν να νιώσει δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το εύστροφο μυαλό σου αλλά και οι ικανότητες σου, θα φέρουν σίγουρα σήμερα επαγγελματική επιτυχία! Μην ξοδεύεις τόσα πολλά χρήματα για τους ανθρώπους που αγαπάς, απλά επειδή νιώθεις υπεύθυνος για την φροντίδα τους, γιατί αργότερα θα πιεστείς!

Ταύρος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, έχεις αξιοπρόσεχτη λάμψη, γοητεία, γλυκύτητα και ένα ξεχωριστό ταμπεραμέντο! Θα έχεις πολλές επαφές, αλλά και νέες γνωριμίες! Θα καταφέρεις πολύ εύκολα, να έρθει κοντά σου όποιο άτομο θες να πλησιάσεις, για οποιοδήποτε λόγο! Η σημερινή ημέρα θα έχει σίγουρα στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, όμως λόγω της τάσης σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποφεύγεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ευθύνες, θα σου φέρει άλλου είδους δυσκολίες, χωρίς να το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ορισμένα διλήμματα, όπως και η αναποφασιστικότητα σου, θα φέρει ψυχρότητα στην σχέση σου και αρνητικότητα, γι’αυτό εμπλούτισε την με συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ είναι βέβαιο σήμερα και το απολαμβάνεις! Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και να ζήσεις μαζί του απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και ψυχαγωγία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα κάνεις αρκετά λάθη λόγω παρορμητισμού, σε επάγγελμα και χρήμα! Περιόρισε τις υπερβολές έγκαιρα!

Δίδυμοι
Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα πολύ πιθανόν να έχεις αρκετές καχυποψίες, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και προφανώς θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, ή έστω, θα θελήσεις να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που εμπιστεύεσαι πραγματικά και σίγουρα! Ίσως, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να φταίει μία αποκάλυψη που έρχεται σήμερα και ρίχνει κάποιες “μάσκες”, γεγονός που θα σε κάνει να αντιληφθείς πως δεν αξίζουν όλοι την παρέα, την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, η ερωτική σου ζωή είναι εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη με κάθε τρόπο! Αν είσαι ήδη σε σχέση ή γάμο, απολαμβάνεις πίστη και αποκλειστικότητα από τον σύντροφο, αλλά και επιπλέον καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος αποφεύγεις να δείχνεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και έτσι, απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει και την γοητεία σου, ώστε να τον σαγηνεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις και πετυχαίνεις πολλά, στην καριέρα, κυρίως λόγω της διορατικότητας σου στις συναδελφικές σχέσεις! Ετοιμάσου σήμερα για νέες πηγές εσόδων!

Καρκίνος
Γενικά
Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις και αλλάζεις πρόσωπο και αυτό το απολαμβάνεις και εσύ, αλλά και οι γύρω σου άνθρωποι! Είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και πολύ αισιόδοξος! Η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια! Ιδανική περίοδος για εξόδους ψυχαγωγίας ή για διοργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για υπερβολές, επανάσταση και υπεραισιοδοξία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου, αλλά και την τάση σου για ανούσια ανεξαρτησία, κυρίως τις στιγμές που πιστεύεις πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί θέτοντας σου τους δικούς του όρους, ή απλά εκφράζοντας κάποια «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα αυτήν την περίοδο! Φρόντισε λοιπόν και εσύ να ανταποδώσεις αυτά που θα πάρεις, ώστε να μοιραστείς την χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, θα είναι αρκετές οι υποχρεώσεις στην εργασία, αλλά εσύ θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου! Ο οικονομικός τομέας, παρουσιάζει ξαφνικά έξοδα, γι’αυτό προσοχή!

Λέων
Γενικά
Φίλε Λέοντα, σήμερα μπορεί να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και γι΄αυτό προσπαθείς να μην καταλαβαίνουν οι άλλοι εύκολα τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου! Όμως δεν πειράζει, αφού με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό και ειλικρινές ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον πραγματικό θαυμασμό τους! Μόλις βελτίωσες απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Αρπάζεις λοιπόν, αξιόλογες ευκαιρίες και κάνεις μόνο ουσιαστικές γνωριμίες, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με διάρκεια! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο, όπως και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες, γίνονται πραγματικότητα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αρπάζεις κάθε νέα ευκαιρία που σου δίνεται και πετυχαίνεις φιλοδοξίες! Οικονομικά, ξοδεύεις με μέτρο και αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στο πορτοφόλι σου!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα φίλε Παρθένε, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια εκρηκτικά και απρόβλεπτα συναισθήματα από τους άλλους, που πιθανόν να σε προκαλέσουν αρκετά, με την συμπεριφορά τους! Ωστόσο ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού φίλοι σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ότι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να κάνεις την ανατροπή, να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο, ιδίως αν τελευταία είχες την αίσθηση πως η σχέση σας είχε φθαρεί! Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν είσαι σίγουρος, πως τα αισθήματα του άλλου είναι αμοιβαία! Νέες γνωριμίες και ερωτικά ξεκινήματα, ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε σήμερα το πως διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις! Είσαι λίγο παραπάνω αντιδραστικός και ριψοκίνδυνος, απ’όσο πρέπει!

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα φίλε Ζυγέ, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, αφού σε βοηθούν, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Μία ματιά μόνο αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές, έμπιστο και άξιο της εμπιστοσύνης σου! Έτσι, καταλαβαίνεις έγκαιρα αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται ιδιαίτερα, γι’αυτό μην ανοίγεσαι εύκολα τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν σε αφορά αυτήν την περίοδο, μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη εξελίξεις! Με το άτομο αυτό, θα ζήσεις ένα ειδύλλιο έτσι όπως το φαντάζεσαι και το επιθυμείς! Γεμάτο πάθος, αισθησιασμό και συναίσθημα! Αν πάλι δεν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, χρειάζεται προσοχή σήμερα, στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις που έχεις για το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα οι αργοί σου ρυθμοί, θα φέρουν πολλές εκκρεμότητες στο τέλος της επαγγελματικής ημέρας! Οικονομικά, ήρθε η ημέρα που πιθανόν, να μετανιώσεις για κάποια παρελθοντικά έξοδα.

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα φίλε Σκορπιέ, επιδιώκεις περιπέτεια, προσωπική προβολή και… μπόλικη εμπειρία κάθε είδους! Δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος, ρίσκο και ένταση την κάθε στιγμή της ημέρας! Προσοχή όμως, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, αφού πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού τώρα, για να κατακτήσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Να έχεις αυτοπεποίθηση, χωρίς όμως υπερβολική έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, στα ερωτικά σου, θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος, δυναμισμό και επιμονή! Γοητεύεις τους άλλους, με τον δυναμισμό και την σιγουριά που εκπέμπεις και είναι δύσκολο κάποιος να σου αντισταθεί, λόγω της ακαταμάχητης γοητείας σου. Ετοιμάσου για νέες μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις ή και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο, αν είσαι ήδη δεσμευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά μην φοβάσαι τίποτα! Έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου! Οικονομικά κάνεις αρκετά λάθη και γκάφες στην διαχείριση των χρημάτων σου!

Τοξότης
Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να αναδείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου, ώστε κανείς να μην μπορέσει να αμφισβητήσει την τιμιότητα, την αξιοπιστία και την σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Γενικά, αποζητάς και καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Προσοχή μόνο, στις απαιτήσεις σου, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και ίσως δογματικές! Ναι στην επιμονή, όχι στο περίσσιο πείσμα όμως, σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως ο σύντροφος σου σε αγαπά πραγματικά, δίνεται ολοκληρωτικά στην σχέση σας και δεν έχει μάτια για άλλον! Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να αλλάξεις την τακτική που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Βρίσκεις το άλλο σου μισό ή προσεγγίζεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με βάση την λογική σου, το οποίο θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις! Εμφάνιση, πίστη αλλά και... οικονομική επιφάνεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αναγνωρίζεται η αξία σου, αλλά και εντιμότητα σου! Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα, εκεί που δεν το περιμένεις!

Αιγόκερως.
Γενικά
Σήμερα θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις όμορφα, φίλε Αιγόκερε! Μπορείς και γυρνάς εύκολα σελίδα, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει σε τέλμα και δεν φοβάσαι να δώσεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις! Σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, είναι βέβαια οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου με κάθε τρόπο και σε κάθε σου δραστηριότητα, γι’αυτό καλό είναι να ακολουθείς τις πολύτιμες συμβουλές τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ο έρωτας αποδεικνύεται για σένα, ένας υπέροχος, διασκεδαστικός τομέας, που σου δίνει ζωντάνια, κέφι, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή, όμως αυτήν την ημέρα θα σε κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση του έρωτα και της αγάπης! Έχεις έναν αξιοθαύμαστο τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον σε γνωρίζει ή συνομιλεί μαζί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά «θέλω» και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω της εμπιστοσύνης που έχεις στον εαυτό σου! Οικονομικά θα υπάρξει εύνοια και μπόλικη τύχη, σε κάθε σου δραστηριότητα!

Υδροχόος
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου μεν, ωστόσο θα υπάρξουν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Δένεσαι συναισθηματικά, πολύ πιο γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις και εξομαλύνεις τις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις! Δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και αυτό θα ανταμειφτεί κατά την διάρκεια της ημέρας! Ιδανική στιγμή, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ερωτική σου ζωή σήμερα, θα είναι γεμάτη από αγάπη, ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και αρκετές συναισθηματικές υπερβολές από μέρους σου! Θα διαπιστώσεις πως δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους ή να φλερτάρεις ανούσια και θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό, που να έχει θετική μακροπρόθεσμη κατάληξη! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή θα είναι η επαγγελματική εύνοια, γι’αυτό πάρε έγκαιρα πρωτοβουλίες! Οικονομικά, κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα φίλε Ιχθύ, θα είσαι εξωστρεφής, κοινωνικός και «έξω καρδιά»! Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις επεισοδιακές, εκκεντρικές και ίσως υπερβολικές, αλλά δεν θα σε ενοχλήσει καν, αφού παραδόξως έχεις την ανάγκη να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή, αυτήν την περίοδο! Όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου, όμως αν κάποιος «τολμήσει» να αδιαφορήσει για σένα γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος και γκρινιάρης! Συγκράτησε την έπαρση και θα δεις πως η σημερινή ημέρα θα είναι μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και καλοπέραση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, χαρούμενες στιγμές, δώρα και έντονα συναισθήματα στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, πραγματικά σε κακομαθαίνει και δεν έχει μάτια για άλλο άτομο! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε θέλουν, όλοι σε διεκδικούν ή αισθάνονται ερωτευμένοι μαζί σου! Απόλαυσε το με μπόλικο φλερτ, αλλά λιγότερη έπαρση και υπερβολή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας και αυτοπεποίθησης, έρχεται επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά έχεις τύχη μεν, τάση για ανούσια έξοδα δε!

oroskopos.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια