ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βίντεο: Σοβαρά επεισόδια έξω από το αλβανικό κοινοβούλιο - Διαδηλωτές κυνηγούν να λιντσάρουν υπουργούς του Ε.Ράμα (φωτό)

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα έξω από το κοινοβούλιο της Αλβανίας όταν εκατοντάδες αλβανοί περικύκλωσαν το κτίριο και άρχισαν να κυνηγούν υπουργούς του Ε.Ράμα προκειμένου να τους λιντσάρουν.


Αγριες συμπλοκές σημειώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών με τους βουλευτές του σοσιαλιστικού κόμματος SP να είναι εγκλωβισμένοι μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου.

Πριν από λίγα λεπτά, ο υπουργός τουρισμού Blendi Klosi και ο αναπληρωτής του SP Paulin Sterkaj κτυπήθηκαν βάναυσα από διαδηλωτές κοντά στα ερείπια του Κάστρου των Τιράνων.
Στην αρχή της συνόδου της ολομέλειας στη Συνέλευση διαδηλωτές της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν στο βουλευτή Παουλίν Στερκάι.
Οι διαδηλωτές τον έσπρωξαν και επιτέθηκαν εναντίον του για να τον εμποδίσουν να εισέλθει στο Κοινοβούλιο.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας ο βουλευτής διέφυγε.

Το ίδιο έγινε και με τον υπουργό Μπλέντι Κλόσι ο οποίος όταν προσπάθησε να μπει στο κοινοβούλιο, δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του Δημοκρατικού Κόμματος. Οι σωματοφύλακες του κατάφεραν να τον σώσουν.

Την ίδια ώρα, ο ηγέτης του Δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας, Λουλζίμ Μπάσα, πραγματοποίησε συνάντηση με άλλα κόμματα για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα που αναμένεται να αναλάβει ο ίδιος.

«Συζητήσαμε τη διεξαγωγή μαζικών διαμαρτυριών για την αποκατάσταση της νομιμότητας στον τρόπο με τον οποίο κυβερνάται η χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Φατμίρ Μεντίου στο τέλος της συνάντησης.

Ο Μεντίου πρόσθεσε επίσης ότι η αντιπολίτευση θα κάνει ότι είναι απαραίτητο ώστε να επανέλθει η χώρα στον ορθό δρόμο.

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Erion Brace, ανέφερε πως οι Αλβανοί διαδηλωτές απείλησαν υπουργούς σήμερα.

"Πρόκειται για παραβίαση. Μια καθαρή μέρα βίας εναντίον των θεσμών. Απείλησαν ακόμη και γυναίκες" ανέφερε.













ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια