ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η εκχώρηση της Μακεδονίας παρασύρει τη Νοτοπούλου στα «τάρταρα» - Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Καταποντίζονται οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία, για τις δημοτικές εκλογές δείχνουν δημοσκοπήσεις, με κυριότερες αυτές που αφορύν το Δήμο Θεσσαλονίκης. Κύρια και βασική αιτία η συμφωνία με τα Σκόπια όπου τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση είναι καταστροφικά.


Σε δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll, και που σφυγμομέτρησε εκτός από την πρόθεση ψήφου και τα προβλήματα του δήμου, καθώς και εκείνους τους τομείς, στους οποίους θα πρέπει η επόμενη δημοτική αρχή να ρίξει περισσότερο βάρος, τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο με την Κατερίνα Νοτοπούλου να βρίσκεται στην 5η θέση με τάσεις να κατέβει ακόμη πιο χαμηλότερα.

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll έλαβε χώρα το διάστημα μεταξύ 19-22 Φεβρουαρίου σε 854 νοικοκυριά, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις.




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια