ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Το ποδόσφαιρο προσφέρει στιγμές αγάπης και βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη


Ο αθλητισμός και πιο ειδικά το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει στιγμές αγάπης και βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Αυτό συνέβη τις προηγούμενες ημέρες στην Ελευσίνα και στο Άργος.


Στην πόλη της Αττικής με πρωτοβουλία του Γιάννη Καλιτζάκη,έγινε για τον φιλανθρωπικός αγώνας «Στηρίζουμε τον 10χρονο Δημήτρη». Πήραν μέρος διεθνείς All Stars και όλοι προσευχήθηκαν για το παιδί, υπογραμμίζοντας τα λόγια του Νέλσον Μαντέλα το 2000 στο Μονακό, όταν πήρε βραβεία στα «Laureus World Sports Awards».: «Ο αθλητισμός έχει τη δύναμη ν’ αλλάξει τον κόσμο,έχει τη δύναμη να εμπνεύσει. Έχει τη δύναμη να ενώσει τους ανθρώπους με τρόπο που λίγα πράγματα μπορούν. Μιλάει στη νεολαία σε μια γλώσσα που καταλαβαίνουν. Ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργήσει ελπίδα εκεί που κάποτε υπήρχε μόνο απελπισία».

Ανακοίνωση για τον μικρό Δημήτρη και τον συγκεκριμένο αγώνα είχε εκδώσει και ο ΠΣΑΤ:

«Ύψιστης σημασίας φιλανθρωπικός αγώνας, για μια τεράστια μάχη που δίνει απεγνωσμένα αυτές τις μέρες σε νοσοκομείο της Ιταλίας για τη ζωή του ένα μικρό παιδί, προγραμματίστηκε και θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας.

Έπειτα από πρωτοβουλία πολιτών και βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελευσίνας μ’ επικεφαλής τη μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιάννη Καλιτζάκη, ορίστηκε φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα των ALL STARS της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, που στελεχώνεται από τα περισσότερα αστέρια των πρωταθλητών Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας και της Μικτής ομάδας παλαιμάχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών Ελευσίνας και Ασπροπύργου.

Ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο ένα πολυσήμαντο ιερό προσκλητήριο ανθρωπιάς, ένα κάλεσμα αγάπης, που ανταποκρίθηκαν χωρίς περιστροφές, αναστολές και δεύτερη σκέψη ολόθερμα και ολόψυχα πολλοί διεθνείς βετεράνοι μπαλαδόροι των ALL STARS, καθώς και Ελευσίνιοι και Ασπροπύργιοι ποδοσφαιριστές, για να κρατηθεί όρθιος στη ζωή ο Δημητράκης, ένα αγοράκι ηλικίας μόλις 10 ετών, που χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση καρδιάς! 

Η μάχη αυτή είναι ένα μεγάλο μήνυμα, μια ατελεύτητη απάντηση φιλανθρωπίας και θυσιαστικής αγάπης, μια αμέτρητη σε αξία προσφορά ελπίδας, αισιοδοξίας, υπομονής , καρτερίας, χαράς και χάρης. Είναι μια υπέρτατη κατάθεση ψυχής και αγάπης, για τη σωτηρία ενός μικρού παιδιού, ενός μικρού θεού, που έχει απόλυτα ανάγκη την καθολική υποστήριξή μας. Να δώσουμε ζωή στη ζωή του Δημητράκη πρέπει και μπορούμε. Να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει, να τρέξει, να γελάσει, να χαρεί, να τραγουδήσει, να χορέψει, να μορφωθεί, να γίνει ότι θέλει στη ζωή που του αξίζει.

 Να του δώσουμε την ευκαιρία ώστε τα όνειρά του να αποκτήσουν ταυτότητα, χρώματα κι αρώματα, προοπτική και ελπίδα. Μπορούμε να υπερβούμε τις οικονομικές αντοχές μας, καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό, έναν καφέ στον λογαριασμό: 5115-061037-276 Τράπεζα Πειραιώς και αγοράζοντας ένα εισιτήριο του αγώνα σαν οικονομική ενίσχυση. Είναι συγκλονιστικά και ασύνορα ζωηφόρο και ελπιδοφόρο το μήνυμα, που αναδύεται μέσα απ’ αυτή την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και όλων όσοι στηρίζουν αυτόν τον αγώνα για τον ήρωα πιτσιρίκο της ιστορίας, όπως ο Δήμος Ελευσίνας, ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου(Π.Α.Κ.Π.Π.Α), ο Δήμος Ασπροπύργου, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Αττικής, παλαίμαχοι και μάχιμοι ποδοσφαιριστές του Πανελευσινιακού, του Ηρακλή και της ομάδας του Ασπροπύργου, επώνυμοι και ανώνυμοι, που μπήκαν μπροστάρηδες σ’ αυτή την ιερή αποστολή. 

Ένα παιδί πρέπει να ζήσει. Ένα παιδί αξίζει να ζήσει. Ένα παιδί υποφέρει και δικαιούται να βοηθηθεί. Ας γίνουμε συνοδοιπόροι για τη λύτρωσή του. Ας ανοίξουμε τις ψυχές και τις καρδιές μας, για να του χαρίσουμε μέσα από μια χαραμάδα αγάπης, μέσα από ένα ξέφωτο ελπίδας, όσα χαμόγελα του χρωστάει η ζωή του.

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Σεϊταρίδης, ο Σωτήρης Κυριάκος, ο Μιχάλης Καψής, ο Κρίστο Βαζέχα και άλλοι πολλοί μαζί με τον Γιάννη Καλιτζάκη και άλλα παιδιά της Ελευσίνας και του Ασπροπύργου δώσουν το παρόν και θα στείλουν το μεγάλο μήνυμα ανθρωπιάς και αλτρουϊσμού σ΄ αυτούς τους ηθικά, πνευματικά, αθλητικά και γενικότερα κοινωνικά τρικυμισμένους, ταραγμένους, ανταριασμένους, φαιούς και θολούς καιρούς που διανύουμε.

Δήλωσαν παρόντες μέχρι τώρα από την Ελευσίνα οι: Τσολάκης, Βιολέτης, Αναστασόπουλος, Καμπανάρος, Χατζηδημητρίου, Σαμπάνης, Μακρής, Αδάμ, Καλιώρας και από τον Ασπρόπυργο οι: Κομμιώτης, Σιδηρόπουλος, Παλιγγίνης, Πλάτωνος, Μονέ, Τζωρτζινάκης, Καλογρίδης, Στραματσούρας, Τσεβάς, Τούσης, Ζόνας, Κάραλης, Κάτσιος.
ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουμε και να σώσουμε ένα μικρό παιδί! ΠΡΕΠΕΙ να σώσουμε τον κόσμο όλο… Τον κόσμο μας… Τα παιδιά μας… Την ψυχή της ψυχής μας… Την ζωή της ζωής μας… ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί… Όλοι.

Ο μικρός Δημήτρης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ…».

Τη Δευτέρα (25/2) στο γήπεδο του Άργους πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας ποδοσφαίρου διαφορετικός από τους άλλους. 

Ένας αγώνα ο οποίος ήταν αφιερωμένος στην Ασπασία, το κορίτσι το οποίο χωρίς να το επιλέξει περνάει τον δικό της «Γολγοθά» με βράχο δίπλα της την μητέρα της η οποία κάνει το παν για να μπορέσει και πάλι να δει το αγγελούδι της, όπως ήταν πριν.

Συγκεκριμένα, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ναυπλίου και του Άργους με πρωτεργάτες τον Νίκο Καραβίδα και τον Χάρη Σελλή κάλεσαν τους συναδέλφους τους από την ομάδα του Πανιωνίου Ν.Σμύρνης για έναν αγώνα του οποίου όλα τα έσοδα θα δίνονταν στην Σπυριδούλα Φατούρου, μητέρα της Ασπασίας για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε όλα αυτά που χρειάζεται καθημερινά για την φροντίδα της.

 Οι παλαίμαχοι του Πανιώνίου δέχτηκαν την πρόσκληση, έχοντας δείξε πως σε τέτοια θέματα είναι πάντα δίπλα σε όποιον χρειαστεί. Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ήταν δίπλα στην Ασπασία, ενώ το «παρών» έδωσε και Μητροπολίτης της περιοχής Νεκτάριος.

Στο ημίχρονο του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες. Δόθηκε επίσης και το ποσό που μαζεύτηκε στην κ.Φατούρου η οποία εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε άπαντες που βοήθησαν ώστε να γίνει αυτός ο αγώνας για την Ασπασία της. Οι υπεύθυνοι του Πανιωνίου κάλεσαν και στη Νεα Σμύρνη τους παλαιμάχους Ναυπλίου και Άργους ώστε να δοθεί συνέχεια στο φιλανθρωπικό αυτό έργο.

 Επίσης στο γήπεδο βρέθηκαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και απλοί φίλαθλοι


Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου δεν ξέχασαν την Ζαχαρούλα που «έφυγε» πριν από ένα χρόνο. Συγκεκριμένα, στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη έκαναν ανάρτηση με την οποία μνημονεύουν τη Ζαχαρούλα. Πριν σχεδόν ένα χρόνο στις 6 Μαρτίου η συγκεκριμένη φίλαθλος έχασε την μάχη που έδινε και ανέβηκε εκεί ψηλά όπου μαζί με τους υπόλοιπους Πάνθηρες χάρηκαν με την νίκη της ομάδας τους (2-0).

Η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από τον αγώνα στο στάδιο του Άργους:







 Με πληροφορίες και από το stalanews.gr





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια