ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παλαιό Φάληρο: Σε ένα κατάμεστο Δημαρχιακό Μέγαρο η συγκέντρωση της Βίκυς Ανδρικοπούλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο Δημαρχείο Π. Φαλήρου, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πρασίνου κι εκλεγμένη επί 25 συνεχόμενα έτη, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ έκανε την επίσημη πρώτη παρουσίαση του συνδυασμού της, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε προσέλευση κόσμου.


Σε ένα κατάμεστο Δημαρχιακό Μέγαρο, με πλήθος όρθιων παρευρισκομένων, που κατέκλυσαν την αίθουσα της εκδήλωσης, το φουαγιέ του Δημαρχείου αλλά και περιμετρικά τους εξωτερικούς χώρους, η συγκέντρωση της Υποψηφίας Δημάρχου Π. 

Φαλήρου Βίκυς Ανδρικοπούλου ξεπέρασε τα 1.500 άτομα.

Με μπλοκαρισμένο τον κεντρικό άξονα της πόλης, την οδό Αγ. Αλεξάνδρου αλλά και τις οδούς Αφροδίτης και Αρτέμιδος που περιβάλλουν το Δημαρχείο, πολλά από τα αυτοκίνητα δεν κατάφεραν να το προσεγγίσουν ποτέ.

Τον συντονισμό της πολυδιάστατης εκδήλωσης έκανε ο γνωστός Δημοσιογράφος Νίκος Χιδίρογλου. Την εκδήλωση  πλαισίωσαν  πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον πολιτικό και δημοσιογραφικό στίβο, οι οποίοι μίλησαν με μεγάλη θέρμη δηλώνοντας τη στήριξή τους στο πρόσωπο της Βίκυς Ανδρικοπούλου, ΩΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ  Παλαιού Φαλήρου την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο «πατέρας» της δημοσιογραφίας, Πάνος Σόμπολος, εκφώνησε έναν έντονο και ένθερμο λόγο για την Βίκυ Ανδρικοπούλου.

Εξήρε τις πολύ μεγάλες δυνατότητες και ικανότητές της  αλλά και το ταλέντο της να είναι αποτελεσματική και επιτυχημένη απ’ όποιο μετερίζι και αν έχει ασχοληθεί στη ζωή της μέχρι σήμερα.

Έκανε μία αναδρομή στην επιτυχημένη δημοσιογραφική της πορεία αλλά και   στο μεγάλο και ωφέλιμο έργο που έχει επιτελέσει στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου για τους δημότες της.

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε στον πρώην Υπουργό Επικρατείας και Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης , Θεόδωρο  Ρουσόπουλο, υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, ο οποίος από βήματος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Διονύσης Χατζηδάκης μεταμόρφωσε μια ιστορική πόλη σε πόλη που ο καθένας θα ήθελε να ζήσει σε αυτήν. Ο άνθρωπος αυτός ήξερε να επιλέγει συνεργάτες. Γι’ αυτό επέλεξε τη Βίκυ!

Απόψε βρίσκομαι εδώ, ως φίλος της Βίκυς και του Δημήτρη   για να επισημάνω ότι εκείνοι οι οποίοι ΠΡΑΤΤΟΥΝ, είναι βέβαιο ότι πολλές φορές θ’ ακούσουν τα εξ’ αμάξης.

Είναι βέβαιο πως θα βρεθούν στο στόχαστρο όσων δεν θέλουν να πράξουν ή όσων δεν μπορούν να φτάσουν εκεί που έχουν φτάσει όσοι κατάφεραν να υπηρετήσουν την πολιτική με το έργο τους.

Η Βίκυ έχει αποδείξει με το έργο της, εκτενή αναφορά του οποίου έκανε ο Πάνος Σόμπολος, τι έχει επιτύχει σ’ αυτήν την πόλη.

Ο Πάνος μίλησε για τις δημοτικές βιβλιοθήκες επί Προεδρίας Βίκυς Ανδρικοπούλου.

Εγώ θα σας πω μόνο έναν αριθμό. Η Βίκυ όταν ανέλαβε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Παλαιού Φαλήρου είχε 1.000 μέλη, σήμερα έχει 11.000 μέλη!!! Πείτε μου σε ποια εταιρεία ένας μάνατζερ θα την πήγαινε 1.000% επάνω!! Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

Θέλω να εξάρω τον ρόλο των γυναικών στη διοίκηση με το χαρακτηριστικό παράδειγμα των τριών γυναικών που ως επικεφαλής διέσωσαν το τραπεζικό σύστημα στην Ισλανδία.

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς στη Βίκυ με όλη μου την αγάπη που ξέρει πως την περιβάλλουμε όλοι μας και όλοι εσείς να έχει την επιτυχία στις εκλογές αλλά και την επιτυχία της στην επόμενη μέρα!»
Ακολούθως αναγνώστηκε μήνυμα από τον Έλληνα Επίτροπο στην Ευρωπαϊκή 
Ένωση, αρμόδιο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμα του τα εξής:

«Γνωρίζοντάς σε Βίκυ Ανδρικοπούλου καλά, από τα χρόνια της εξαιρετικής μας συνεργασίας στο Υπουργείο Υγείας, ξέρω ότι διαπνέεσαι από υψηλό αίσθημα καθήκοντος και πως θα δουλέψεις με πάθος και νέες ιδέες για την ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του Δήμου, συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του Διονύση Χατζηδάκη, ενώ παράλληλα θα συμβάλλεις στην ενίσχυση της ενότητας και της αλληλεγγύης της κοινωνίας της πόλης σου!
Είμαι βέβαιος πως η εμπειρία σου και η καταγεγραμμένη προσφορά σου στο Παλαιό Φάληρο όλα αυτά τα χρόνια, θα εκτιμηθούν δεόντως από τους συμπολίτες σου.

Στο νέο αυτό ξεκίνημά σου, σου εύχομαι ολόθερμα κάθε επιτυχία για το καλό των συμπολιτών σου και της όμορφης πόλης του Παλαιού Φαλήρου».

 Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε η πρώην  κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα, η οποία χαρακτηριστικά είπε:

«Είμαι η τέταρτη δημοσιογράφος που ανεβαίνω στο βήμα για τη Βίκυ και θέλω να δηλώσω ότι στέκομαι στο πλευρό της , όπως και η Πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Έλενα Ριζεάκου και η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που παρευρίσκεται και αυτή εδώ, Μαρία Αντωνιάδου.

Από το 1952 που η γυναίκα απέκτησε για πρώτη φορά δικαίωμα ψήφου ερχόμαστε στο σήμερα, όπου πολλές γυναίκες έχουν κατακτήσει σημαντικές θέσεις και έχουν λάβει αποφάσεις τέτοιες που οδήγησαν τις κοινωνίες σε ουσιαστική αλλαγή νοοτροπιών.

Με τη φράση της Μάργκαρετ Θάτσερ  ότι «ακόμα κι αν πω ότι περπατάω πάνω στη θάλασσα, κάποιοι θα πουν πως δεν ξέρω να κολυμπάω», θα ευχηθώ πολύ καλή επιτυχία στη φίλη μου Βίκυ, η οποία το αξίζει και την  αξίζουμε!»
 Για τη Βίκυ Ανδρικοπούλου μίλησε και ο υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα με τη ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: « Καλή επιτυχία και καλή δύναμη Βίκυ μου!

 Θέλω να σκεφτείτε όλοι σας σαν να είσαστε υποψήφιοι στη θέση της, πως πρέπει αυτή η επερχόμενη νίκη που θα ΓΙΝΕΙ και θα υπάρξει να είναι η νίκη και για τον καθένα σας ξεχωριστά».

Τον λόγο ακολούθως έλαβε ο Χάρης Θεοχάρης , υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στον  Νότιο Τομέα, ο οποίος χαρακτηριστικά είπε:
« Αν μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, τότε  αυτό το βίντεο που είδαμε με τις δράσεις της Βίκυς Ανδρικοπούλου στο Παλαιό Φάληρο ήταν εκατό χιλιάδες λέξεις!!
 Δείτε λοιπόν το έργο και αποφασίστε ποιοι είναι πιο άξιοι.

Άκουσα υπέροχους λόγους για τη Βίκυ Ανδρικοπούλου από ανθρώπους που ήταν υπουργοί και έχουν υπηρετήσει τη δημοσιογραφία.

Ο ρόλος της γυναίκας στην πολιτική το 2019 θα έπρεπε να είναι αυτονόητος. Εύχομαι να δω περισσότερες γυναίκες στην πολιτική, άξιους ανθρώπους όπως η Βίκυ Ανδρικοπούλου.

Θέλω  να της ευχηθώ καλή επιτυχία, καλή πορεία και να χαιρετήσω την παρουσία στην εκδήλωση του συνυυποψηφίου της  Δημήτρη Πιτούλη, που δείχνει την ευγενή άμιλλα που παρατηρείται στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου».

Θερμό χαιρετισμό με μήνυμα στήριξης στη Βίκυ Ανδρικοπούλου, έστειλε ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού ΝΔ ,Κωνσταντίνος Τζαβάρας, βουλευτής Νομού Ηλείας ΝΔ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

«Με ιδιαίτερη χαρά χαιρετίζω τη σημερινή εκδήλωση κι εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα της υποψήφιας Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, φίλης και συμπατριώτισσάς μου, Βίκυς Ανδρικοπούλου και στα μέλη του συνδυασμού της «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ.

Η μακρόχρονη πείρα της στα αυτοδιοικητικά πράγματα, η εξαιρετική προσωπικότητά της  αλλά και η αγάπη της για το Παλαιό  Φάληρο, αποτελούν πολύτιμα εφόδια για την  επιτυχία της μεγάλης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει.
Ελπίζω οι πολίτες του Παλαιού Φαλήρου να την εμπιστευθούν για να συνεχίσει ως νέα Δήμαρχος το έργο του καταξιωμένου νυν Δημάρχου Διονύση Χατζηδάκη».
 Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Λατινικής Φιλολογίας  στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διονύσης Μπενέτος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

« Η προσωπική εμπειρία που αποκόμισα από τη γνωριμία μου με τη Βίκυ Ανδρικοπούλου σε θέματα πολιτισμού στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου , με οδηγεί σήμερα εδώ, στο Δημαρχείο.

 Είναι σημαντικό αυτός που εξουσιάζει να είναι άξιος, όπως γράφει ο Πλάτωνας στην Πολιτεία του.


Στέκομαι λοιπόν εδώ μαζί σας απόψε για να δηλώσω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό της και να επισημάνω την εμπιστοσύνη που δείξατε στη Βίκυ, συνάδελφοι και δημότες.
Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και να δούμε το Παλαιό Φάληρο, κύτταρο πολιτισμού στα επόμενα χρόνια».

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου , Διονύσιος Χατζηδάκης και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον Νότιο Τομέα, ανέφερε στο μήνυμά του πως για λόγους υγείας δεν μπορούσε να παρευρεθεί παρότι το ήθελε πολύ.
« Η Βίκυ Ανδρικοπούλου υπήρξε δεξί μου χέρι από την πρώτη μέρα το 2003 που ανέλαβα Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου. Υπήρξε Αντιδήμαρχος πρώτης γραμμής και ότι της ανέθεσα όλα αυτά τα χρόνια, το έφερε εις πέρας με  μεγάλη επιτυχία.
Χαιρετίζω την υποψηφιότητά της για Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και θέλω να γνωρίζετε όλοι πως θα βρίσκομαι  δίπλα στο Παλαιό Φάληρο, να αγωνίζομαι γι’ αυτό, όπως έκανα πάντα και θα αποτελεί βασική προτεραιότητά μου.
Καλή επιτυχία Βίκυ, είμαι βέβαιος πως θα δώσεις   έναν αγώνα πολιτικού πολιτισμού, ευπρέπειας και ευγενούς άμιλλας».

 Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με τον Εκπρόσωπο- Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος μετέφερε τον χαιρετισμό του Υποψήφιου Περιφερειάρχη ΝΔ Γιώργου Πατούλη.
Ο κ.Θεοδωρόπουλος, υιός του αείμνηστου Δημάρχου Γλυφάδας ,Ιωάννη Θεοδωρόπουλο, είπε απευθυνόμενος στην υποψήφια Δήμαρχο:
«Από καρδιάς να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Βίκυ Ανδρικοπούλου, που όλοι οι προλαλήσαντες την περιέβαλλαν με στήριξη και αγάπη.
Το κύρος των ομιλητών στην συγκεκριμένη εκδήλωση, Βίκυ, δείχνει πόσο πολύ σε αγαπάνε και πόσο σίγουρη είναι η επιτυχία σου.

Είναι πολύ σημαντικό για τους Παλαιοφαληριώτες να δώσουν τη διοίκηση του Δήμου, μετά την επιτυχημένη πορεία του Πρύτανη της τοπικής αυτοδιοίκησης, Διονύση Χατζηδάκη, στα στιβαρά χέρια της Βίκυς Ανδρικοπούλου για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο στον Δήμο».

Τις ομιλίες έκλεισε η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, Υποψήφια Δήμαρχος, Βίκυ Ανδρικοπούλου, η οποία εμφανώς συγκινημένη, κάνοντας μια αρχηγική εμφάνιση δήλωσε μεταξύ άλλων με σιγουριά:

«Αν όλο αυτό απόψε που ζω δεν είναι παράσταση νίκης, τότε τι είναι! Η μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίησή μου, δεν είναι ότι είστε τόσοι πολλοί, αμέτρητοι, είναι ότι σχεδόν με όλους σας, με όλους τους ψηφοφόρους μου, είμαστε φίλοι.

Η ζωή με έμαθε ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πάνω απ ’όλα και αυτό το έκανα πράξη ζωής. Απόψε εδώ μπροστά σας βλέπετε το αποτέλεσμα.
Θα προτιμούσα να μη μιλήσω πολιτικά απόψε αλλά για να έχετε κάτσει μέχρι αυτήν ώρα, δυόμισι ώρες όρθιοι, είναι βέβαιο πως θέλετε να σας περιγράψω πως σκοπεύω να βελτιώσω την καθημερινότητά σας από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Σας διαβεβαιώνω πως ΜΑΖΙ θα υλοποιήσουμε και θα λύσουμε    τα προβλήματα που ΕΣΕΙΣ έχετε προτάξει.
Θα επιλύσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις γειτονιές σας.
Θα  κάνουμε πόλο έλξης τις πλατείες του Παλαιού Φαλήρου, ώστε να είναι προσβάσιμες και φιλικές στα άτομα με ειδικές δεξιότητες και στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε προσβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης και κυρίως στην παραλία για τους ανθρώπους με αμαξίδια που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους και δεν μπορούν να απολαύσουν την ομορφιά ενός περιπάτου.

Η δημιουργία  μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη νεολαία μας, όπου θα μπορούν να είναι σε άμεση διάδραση μεταξύ τους οι νέοι αλλά και μαζί μας, ώστε να μπορούμε να εφαρμόσουμε πλήθος πολύτιμων και φρέσκων ιδεών για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στην πόλη μας.

Θα αναβαθμίσουμε τις εσωτερικές περιοχές του Παλαιού Φαλήρου, δίνοντας περισσότερο οξυγόνο κι ενισχύοντας τις δενδροφυτεύσεις.

 Ο πολιτισμός είναι κορωνίδα στο πρόγραμμά μας. Ο πολιτισμός μας αφορά όλους και πρέπει να εκπαιδευτούμε για να τον απολαμβάνουμε ολοένα και περισσότερο.
Σε μια πόλη σαν το Παλαιό Φάληρο που δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει πως υπάρχουν οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες, δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Θα ενισχύσουμε τις αδύναμες οικονομικά οικογένειες και θα υπερενισχύσουμε τα γεύματα αγάπης και των οικογενειών που έχουν ανάγκη».
 Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας  της Υποψηφίας Δημάρχου, Βίκυς Ανδρικοπούλου, ευλόγησαν τη βασιλόπιτα του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ»   ο Πατέρας Θεόδωρος από τον Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου και  ο Πατέρας Αριστόβουλος από τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης.
Τη Βίκυ Ανδρικοπούλου μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία της:  ο εκπρόσωπος του   Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης κ. Ιωαννίδης.
Τον Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, Αθηναγόρα εκπροσώπησε ο κ. Δημήτρης Ανυφαντάκης.
Την Αρμένικη κοινότητα εκπροσώπησε ο Τοποτηρητής του Μητροπολίτη της Αρμένικης Αποστολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, Αρχιμανδρίτης, Χορέν Αρακελιάν.
Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης.Σταύρος Τζουλάκης μετά της συζύγου του Αναστασίας.
Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ στη Β’Πειραιά.
Ο θρυλικός παίκτης του ΟΣΦΠ, Νίκος Αναστόπουλος με τον αθλητικό μάνατζερ Στράτο Φαφαλιό.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Βασίλης Σορώτος.
Ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σαβράμης, φίλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και ο γνωστός επιχειρηματίας- εφοπλιστής Κασάπ Άρμα.
Οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος- ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, Δημήτρης Μάρκος-REAL FM, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Αλεξανδρόπουλος-ΦΑΛΗΡΙΚΑ, Κώστας Κατσιβαρδάκος-ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΚΥΜΑ.
Ο γνωστός σκηνοθέτης   Πάνος Αμαραντίδης και οι ηθοποιοί Στέλιος Κρητικός και Ιάκωβος Μυλωνάς.
Η συγγραφέας των μεγάλων επιτυχιών Άννα Γαλανού με τον συζυγό της, γνωστό καρδιολόγο, κ. Γιώργο Χρονόπουλο.
Ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντίνος Τσουρμπάκης.
Η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αικατερίνη Πιστόλη και πλήθος άλλων επωνύμων.
Παρέστησαν επίσης τα Δ.Σ. των Συλλόγων ΑΘΗΝΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ, ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΦΟΝ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΩΤΗΡΗ ΠΕΡΑΚΗ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΦΙΛΟΖΩΪΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ.
Αξίζει να σημειωθεί πως τέτοια μεγαλειώδη συγκέντρωση με τη συντριπτική συμμετοχή Παλαιοφαληριωτών, δεν έχει ξαναγίνει στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου.
Χαρακτηριστικά οι καλεσμένοι ανέφεραν πως «το Φάληρο ψήφισε απόψε», φανερά εντυπωσιασμένοι και οι ίδιοι από το πλήθος του κόσμου αλλά και τους καταξιωμένους πολιτικούς εκπροσώπους και δημοσιογράφους που μίλησαν με τόση αγάπη για τη Βίκυ Ανδρικοπούλου.
Την εκδήλωση κάλυψαν οι φωτογράφοι: Αλεξάνδρα Χριστοδουλίδη, Πεπίτα Νισσανιάν και Ιώ Καλογιαννάκου.











ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια