ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΠΕΔΑ: Η περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής έκοψε την βασιλόπιτα της (Φώτο )

Ρένα Δούρου, Γ. Ιωακειμίδης, Γ. Καμίνης

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, δίχως τα βάρη και τις σκοτούρες της αυτοδιοικητικής καθημερινής ευθύνης, οι Δήμαρχοι της Αττικής, στην πλειοψηφία τους, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής και «καλωσόρισαν» το  εκλογικό έτος 2019 με την κοπή της παραδοσιακής «βασιλόπιτας».


Υποδεχόμενος ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α., Δήμαρχος Νίκαιας/Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης,  τους συναδέλφους του, την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τους δημοσιογράφους του αυτοδιοικητικού ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στην ευθύνη της Π.Ε.Δ.Α. ως παράγοντα συσπείρωσης των αιρετών της Αττικής σε σχέση με τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους στόχους της, τα προβλήματα της αλλά και τις προοπτικές της εν μέσω της διανυόμενης οικονομικής κρίσης.
Ο πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. επισήμανε με έμφαση ότι οι Δήμοι της Αττικής ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό στις ευθύνες τους έναντι των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, «έκαναν με το παραπάνω όσα έπρεπε και μπορούσαν να κάνουν υπέρ των συμπολιτών τους που κτυπήθηκαν υπέρμετρα από τις συνέπειες της κρίσης» για να ολοκληρώσει, λέγοντας, ότι «για πολλούς και διαφόρους λόγους στην συνείδηση των πολιτών, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι εκπρόσωποι της συγκαταλέγονται στις λίγες εστίες της δημόσιας ζωής που μπορούν να εμπιστευθούν και τη εμπιστεύονται.»
Μεταξύ του μεγάλου αριθμού αιρετών από τους περισσότερους Δήμους της Αττικής και οι Δήμαρχοι, Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου η οποία, εύλογα, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των συζητήσεων των αιρετών.

Η κοπή της «βασιλόπιτας» είχε καλή …κατάληξη για  τον Δήμαρχο Δήμου Χολαργού-Παπάγου, Ηλία Αποστολόπουλο. Το νόμισμα βρέθηκε στα χέρια του και «ανταμείφθηκε» με ένα ταξίδι τριών ημερών εντός χώρας.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια