ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Απούσα σύσσωμη η αντιπολίτευση από την παρουσίαση του λευκώματος για τον Άλιμο

Το γεγονός ότι κανένας δημοτικός σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του λευκώματος «Άλιμος, η πόλη μας», που πραγματοποιήθηκε παρουσία εκατοντάδων πολιτών, στο «Κάρολος Κουν», έθιξε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο.



«Το γεγονός αυτό μόνο λύπη προκαλεί, όχι μόνο σε εμένα αλλά και στους εκατοντάδες συμπολίτες μας, στους βουλευτές, στους δημάρχους και στους πολιτικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κάποιοι ενδεχομένως να είχαν πρόβλημα και δεν μπόρεσαν να έρθουν, αλλά το γεγονός ότι δεν ήρθε ούτε ένας, δείχνει ότι έγινε σκόπιμα. Το λεύκωμα έχει να κάνει με την ιστορία της πόλης μας, την ομορφιά της και την τουριστική της προοπτική.

Φανταστείτε λοιπόν τι θα γίνει αν εφαρμοστεί η απλή αναλογική. Θα βγάζουν όλοι την ουρά τους απέξω και θα λένε ότι για όλα φταίει ο δήμαρχος».


Αξίζει να σημειωθεί ότι ομιλητής στην παρουσίαση θα ήταν και ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, οποίος δεν ήρθε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως ανέφεραν από το γραφείο του. Στη θέση του θα ερχόταν ο βουλευτής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ!


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια