ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τρίτη 12 – 03 -2019


Παρόλο που είναι Τρίτη, η Σελήνη στον Δίδυμο μας κοινωνικοποιεί και ενισχύει την επιθυμία μας για χαρά, καλοπέραση και συνάντηση με γνωστούς και φίλους! Νιώθουμε δυνατοί και κυνηγάμε με ισχύ τους στόχους μας!


Κριός
Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι σίγουρα μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Είσαι περιζήτητος κοινωνικά και οι άλλοι θα είναι ιδιαίτερα ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις πολύ αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα, οι συγκυρίες και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν τώρα, βασίζονται στην πνευματική σου περιέργεια, αλλά και στην προσαρμοστικότητα των άλλων με τις ξεχωριστές πρωτοπόρες ιδέες σου. Η τύχη είναι με το μέρος σου, γι’αυτό δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα! Η επιτυχία, θα έρθει, ακόμα κι αν φτάσει με αργούς και ήρεμους ρυθμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες, ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα και ταυτίζεσαι με αυτά που σκέφτεται ή αισθάνεται ο σύντροφος σου! Μπορεί να φαίνεται πως είναι δύσκολο να σε καταλάβει κάποιες φορές, όμως σήμερα ξέρεις τον τρόπο να τον πείθεις και να τον επηρεάζεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον χώρο της καριέρας, λες αυτά που θες και ταυτόχρονα αυτά που θα ήθελαν οι άλλοι να ακούσουν, γεγονός που θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους στόχους σου! Προσοχή! Κάνεις παραπάνω έξοδα απ’όσα πρέπει! Θα έρθουν πιέσεις, αν δεν «μαζευτείς»!

Ταύρος
Γενικά
Η έντονη ανάγκη σου για σιγουριά και ασφάλεια, φίλε Ταύρε, καθορίζει απόλυτα την σημερινή σου δραστηριότητα και προσανατολισμό! Θα είσαι σίγουρα έμμεσος ή άμεσος δέκτης, του ουσιαστικού ενδιαφέροντος των άλλων και η αντίδρασή σου σε αυτό το γεγονός, θα φέρνει ανάδειξη των προσόντων σου και αύξηση της αυτοεκτίμησης σου! Ναι, σήμερα θα πάρεις αυτό που αξίζεις και σου ανήκει, αφού επιτέλους οι κόποι σου ανταμείβονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να εκτιμήσεις σήμερα το γεγονός, πως ο σύντροφος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα , να επαναφέρει την αρμονία μεταξύ σας και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες. Μην παρασύρεσαι λοιπόν σε απληστία και απαιτήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, λαμβάνεις μηνύματα ενδιαφέροντος από ένα άτομο, ωστόσο θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων του, τουλάχιστον για τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αφού συνειδητοποιείς πως καιρό τώρα συνεργαζόσουν με άτομα που δεν άξιζαν την εμπιστοσύνη σου! Η ημέρα, θα σου δώσει την ευκαιρία για αύξηση εσόδων! Άρπαξε την!

Δίδυμοι
Γενικά
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Σε χαρακτηρίζει δυναμισμός, λάμψη και θάρρος και έχεις μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σε καθετί, στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές! Προσοχή μόνο τώρα, στην αυξημένη σου βιασύνη, το παρορμητικό πάθος σου και ενδεχομένως στην νευρικότητα σου, χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα και αναποδιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η έκφραση των συναισθήματα σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς, γεγονός που γοητεύει τον σύντροφο σου, αν είσαι δεσμευμένος! Ωστόσο, αυτός ο παρορμητισμός σου, ακόμα κι αν είναι ενθουσιώδης, μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις, κόντρες και εντάσεις, γι’αυτό προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, πάρε τώρα πρωτοβουλία και πλησίασε με αυτοπεποίθηση, το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά λάβε δράση και άρπαξε ευκαιρίες για την απόλυτη επιτυχία σήμερα! Οικονομικά όμως, μείωσε τους ρυθμούς σου, γιατί πιθανόν να κάνεις έξοδα που θα μετανιώσεις!

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, εντείνεται η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου ηρεμία, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και πρόκειται σίγουρα για την ιδανική ημέρα, ώστε να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το άμεσο ή μακρινό μέλλον! Η αυξημένη διαίσθηση σου, αλλά και η διορατικότητα σου, θα σου δώσουν αρκετές λύσεις που χρειάζεσαι, σε θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ίσως κάποιες απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη και υποχωρητική σου συμπεριφορά, τον τελευταίο καιρό, όπως και η δοτικότητα σου προς τον σύντροφο, βελτίωσε μεν κάποια πράγματα, πιθανόν όμως εκείνος να εκμεταλλεύεται την καλοσύνη σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην επιτρέπεις στον εαυτό σου, να παρασύρεται από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που σε κάνουν να χτίζεις όνειρα-παλάτια στην άμμο…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μυστικοπάθεια σου σήμερα, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον εργασιακό τομέα! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις, έστω και καθυστερημένες.

Λέων
Γενικά
Ετοιμάσου την σημερινή ημέρα φίλε Λέοντα, για απότομες και απρόσμενες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από χαρά, εξωστρέφεια, οξυδέρκεια, ποιότητα και ενθουσιασμό! Πολλοί φίλοι σε πλησιάζουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, με κάθε τρόπο! Επιπλέον, ένα πρόβλημα προσωπικό που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω μίας σπουδαίας συμβουλής, ενός καλού φίλου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αλλάζεις τα... γούστα σου στον έρωτα, αν είσαι ελεύθερος! Μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες έντονο ενδιαφέρον για ένα άτομο και σήμερα απρόσμενα, να στραφείς σε ένα νέο πρόσωπο, που θα έχει το μονοπώλιο της σκέψης σου! Αν είσαι δεσμευμένος, επιμένεις νευρικά στη δική σου γνώμη και αρνείσαι ή δεν καταδέχεσαι την άποψη του συντρόφου σου! Βάλε νερό στο κρασί σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις πρωτοπόρες ιδέες, τις εκφράζεις και αυτό σε ευνοεί! Οικονομικά, ξοδεύεις χρήματα για μία φιλική συγκέντρωση ή δανείζεις χρήματα σε φίλο!

Παρθένος
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους, με τις γρήγορες επικοινωνιακές αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και αποστομωτικές σου απαντήσεις! Κερδίζεις το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό των άλλων, βάζοντας περιορισμό σε όσους είχαν προσπαθήσει να έχουν το “πάνω χέρι” τελευταία και εκπληρώνεις εύκολα φιλοδοξίες και βάσεις στα θέματα που σε απασχολούν! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη τώρα και έτσι θα βρεθούν πολλές λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου! Εκφράζεις το πάθος σου και την αγάπη σου χωρίς υπερβολές και με τυπικότητα, γεγονός που δυσαρεστεί τον σύντροφο, γι'αυτό βρες τις κατάλληλες ισορροπίες! Αν είσαι ελεύθερος, φαίνεσαι ως... κελεπούρι στα μάτια των υποψήφιων συντρόφων σου και έχεις σίγουρα αξιόλογες κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά πετυχαίνεις φιλοδοξίες, αφού οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν, είναι πολλές! Καλή η αποταμίευση, αλλά οφείλεις να είσαι γενναιόδωρος στα άτομα που αγαπάς!

Ζυγός
Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, θα είναι ειλικρινείς, καθαρές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Έχεις μεγάλη οξυδέρκεια και είσαι κάθε ώρα της ημέρας, πανέτοιμος να απολαύσεις τις χαρές της ζωής! Μετατρέπεις επιθυμίες και ανάγκες, σε δράση και άμεσες πράξεις, γεγονός που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Προσοχή μόνο χρειάζεται σήμερα, στην απροσεξία σου σε επαφές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή ανάγκη σου για ερωτική περιπέτεια και ανεμελιά, ίσως σε οδηγήσει σε συναισθηματικές επαφές, επιφανειακές και προσωρινές και όχι ουσιαστικές και μόνιμες! Αν αυτό σε ευχαριστεί, την παρούσα φάση, μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η ιδανική ημέρα να κάνεις την συζήτηση που εδώ και καιρό ήθελες, με τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, γιατί πολύ πιθανόν να αποπροσανατολιστείς σήμερα για λόγους ψυχαγωγίας και να κάνεις κάποια λαθάκια!

Σκορπιός
Γενικά
Θα υπάρξει σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, ανάγκη για συναισθηματική και ψυχική εκβάθυνση, αλλά και κάποιες στιγμές, εσωτερική ένταση! Απέφυγε να εκδηλώνεις τα συναισθήματα σου τώρα, όπως και τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου! Πριν “ανοιχτείς” πρέπει να σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των συνομιλητών σου! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διαίσθηση και διορατικότητα, ώστε να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
ερωτικά σου, ιδίως να είσαι ελεύθερος! Το μυστήριο που αποπνέεις, θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που πραγματικά, θα... λιώνουν για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σεξουαλική εύνοια και πάθος! Μην προκαλείς λοιπόν, καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας, χωρίς να σου δοθεί δικαίωμα από τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά επιδεικνύεις ικανότητες, δύναμη, έλεγχο και δημιουργικότητα! Στα οικονομικά θα έρθουν μόνο θετικές εξελίξεις!

Τοξότης
Γενικά
Σήμερα, φίλε Τοξότη, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με απόλυτη δικαιοσύνη και ανιδιοτέλεια! Πρόκειται για την ιδανική ημέρα, ώστε να παραδεχθείς τα λάθη σου, να πλησιάσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Ένα νομικό ζήτημα, ίσως τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα και θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις, άμεσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, αποφεύγοντας εγωιστικές αντιδράσεις και υπερβολικές συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα σε ελκύει περισσότερο η εξωτερική εμφάνιση και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου. Να θυμάσαι, πως πολύ πιθανόν αυτή η επιφανειακή σου προσέγγιση, να φέρει μόνο εφήμερη ερωτική χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ηρεμία και ισορροπία θα έχει ο επαγγελματικός τομέας! Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, είναι η ιδανική ημέρα για οικονομικές συμφωνίες!

Αιγόκερως
Γενικά
Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μετά από πολλές δοκιμασίες, να απολαύσεις την άνεση και την ευκολία που χρειαζόσουν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις ουσιαστικά με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής, άσκησης ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Οι άλλοι θεωρούν τις συμβουλές σου και τις απόψεις σου, πολύτιμες και ζητούν την απαραίτητη βοήθεια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν δίνεις σημασία σε σοβαρά και ουσιαστικά πράγματα, αλλά στέκεσαι σχολαστικά και επίμονα σε ανούσιες λεπτομέρειες, γεγονός που θα αποσυντονίσει και εσένα και τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, μην κατακρίνεις συνεχώς το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί τον απομακρύνεις, αντί να τον βοηθήσεις ή να τον εντυπωσιάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για να καταφέρεις αυτό που επιδιώκεις στον εργασιακό τομέα, είναι η σκληρή δουλειά, αλλά και η παροντική σου ικανότητα να υποχωρείς όταν πρέπει! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από αυτές που ήδη περιμένεις να διεκπεραιωθούν!

Υδροχόος
Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς καν να προσπαθήσεις ιδιαίτερα! Τραβάς όλα τα βλέμματα του θαυμασμού πάνω σου και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα! Ζήσε την ημέρα αυτή, με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης και διασκέδασης! Δημιουργική απασχόληση με παιδιά σου, αλλά και προβολή προσωπικών ταλέντων, ευνοούνται! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για έπαρση και δράμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση σου χαρακτηρίζεται από επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και πάθος! Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό όμως, θα εμφανιστούν και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της σχέσης σας! Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική τύχη είναι γεγονός! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, φλερτ και απόλυτη επιτυχία στις ερωτικές συναναστροφές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, σε βοηθούν για να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά θέλει λίγη προσοχή η υπερβολική γενναιοδωρία σου στους άλλους!

Ιχθύες
Γενικά
Σήμερα, θα σε πιάσει για τα καλά, ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου, φίλε Ιχθύ! Επιτέλους, καταφέρνεις και αναγνωρίζεις συνειδητά τις ανάγκες σου, αφήνεις πίσω το ερωτικό παρελθόν και διαγράφεις αμφιβολία ή ανασφάλεια! Ένα δυνατό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, κυρίως επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Αρνήσου την συνήθη παθητική τάση σου και δράσε ενεργά, ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις σε συγγενικές σχέσεις και θέματα σπιτιού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον σου τόσο πολύ και προσπάθησε να μην σου αλλάζουν άποψη, οι γνώμες των άλλων, για το άτομο που σε ενδιαφέρει! Στηρίξου στην δική σου διαίσθηση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε χωρίς εντάσεις και γκρίνια, να κάνεις μία εκ βάθους εποικοδομητική συζήτηση, ώστε να λύσετε ήρεμα τις διαφορές σας, με τον σύντροφο σου και κάντε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και επαγγελματίας! Οικονομικά υπάρχει ανησυχία, μήπως δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα έξοδα του σπιτιού!

oroskopos.gr


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια