ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ζώδια: Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 13 – 03 -2019

Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις πιο βαθιές μας επιθυμίες και να κερδίσουμε και στα αισθηματικά μας αλλά και στα οικονομικά μας θέματα! Σύμμαχος μας σε αυτό είναι το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, που εκτός από δύναμη θα χαρίσει και άπλετο ερωτισμό σε Ζώδια του Νερού αλλά και της Γης, του 2ου δεκαημέρου!


Κριός
Γενικά
Ίσως νομίζεις πως τελευταία δεν είναι τόσο καλά τα πράγματα, όμως σήμερα με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, θα σωθείς την τελευταία στιγμή, από δύσκολες καταστάσεις! Είναι σίγουρο, πως θα νιώθεις σαν να έχεις έναν προστάτη άγγελο δίπλα σου, κάθε στιγμή, φίλε Κριέ! Έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου και ορθώς κάνεις, αφού θα σε γλιτώσει από πολλές κακοτοπιές! Κάποιες μοναχικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σήμερα, θα σε ανανεώσουν και θα είναι ωφέλιμες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις ότι δίνεις όλα όσα μπορείς στην σχέση σου, αλλά δεν τα εκτιμούν και ίσως μάλιστα σε εκμεταλλεύονται. Σήμερα είναι η μέρα που θα καταφέρεις να πάρεις και πάλι τα ηνία της σχέσης στα χέρια σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναλογίσου μήπως ερωτεύεσαι άτομα που δεν πρέπει ή που είναι απαγορευμένα ή ανήκουν αλλού και για αυτό πληγώνεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία βάζεις τέλος σε δυσκολίες και αποκτάς ξανά ενέργεια! Οικονομικά, μία εκκρεμότητα που σε απασχολεί καιρό τώρα, διεκπεραιώνεται!

Ταύρος
Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, ετοιμάζει για σένα θετικές αλλαγές, που καιρό επιδίωκες, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Συγκριμένα, απολαμβάνεις επιτυχίες στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις αληθινούς και… ψεύτικους φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η κατάλληλη εποχή για μεγαλεπήβολους στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από φίλους σε θέματα που σε απασχολούν και επιπλέον, σε διακρίνει έντονη κοινωνικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητευτική, ερωτεύσιμη, ξεχωριστή και καλοσυνάτη προσωπικότητα σου, φέρνει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στην πόρτα σου, αν είσαι ελεύθερος! Οι περισσότερες μάλιστα, νέες γνωριμίες θα έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις την αρμονία, την ηρεμία και την ισότητα που ήθελες με τον σύντροφο, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στα προκλητικά και απρόσεχτα λάθη σε δουλειά και χρήμα! Είσαι επιρρεπής σε υπερβολές, που σίγουρα αργότερα μετανιώσεις!

Δίδυμοι
Γενικά
Φίλε Δίδυμε, μπορείς σήμερα να επωφεληθείς ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες που σε ενδιαφέρουν ή κάποια μυστικά που σε αφορούν άμεσα ή έμμεσα! Εκμεταλλεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και οξυδέρκεια, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου! Αξιόλογες και σοβαρές ευκαιρίες θα υπάρξουν μέσα στην ημέρα, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις κοινωνική καταξίωση και να εκπληρώσεις φιλοδοξίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις τώρα ένα μεγάλο βήμα στην σχέση σου, μετά από συζήτηση με τον σύντροφο! Επιπλέον θα έχεις πολλές ευκαιρίες για παθιασμένες ερωτικές στιγμές, μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σήμερα η ιδανική μέρα για σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Η ουσιαστική γοητεία σου, είναι ο κύριος σύμμαχος σου, στην κατάκτηση των επιθυμιών αλλά και του ατόμου που 
σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, όπως και στον οικονομικό τομέα, είσαι από κάθε άποψη ευνοημένος! Ανταμείβεσαι για όλη την υπομονή, τον αγώνα και την προσπάθεια που έκανες τον τελευταίο καιρό σε δουλειά και χρήμα!

Καρκίνος
Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα είναι η ημέρα, που θα καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Κυρίως θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται, όπως και θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό! Επίσης τώρα, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, χαρακτηριστικά που σε διακρίνουν και τα υλοποιείς! Νέες γνωριμίες και πλούσιες κοινωνικές επαφές, είναι μέσα στο πρόγραμμα και σε ωφελούν, αλλά και σε ευχαριστούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε να πλησιάσεις ακόμα περισσότερο ή και να κατακτήσεις τους ερωτικούς σου στόχους και το άτομο που σε ενδιαφέρεις! Επιπλέον, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, ευκαιρίες για συναντήσεις και αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν πολύ στα ερωτικά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, ώστε να συζητήσεις και να πείσεις τον σύντροφο, για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, οφείλεις να μείνεις συγκεντρωμένος, αποφεύγοντας λάθη λόγω αφηρημάδας ή ανεμελιάς! Οικονομικά σήμερα, είναι η ιδανικότερη ημέρα για συμφωνίες και συμβόλαια!

Λέων
Γενικά
Φίλε Λέοντα, τα παρελθοντικά προβλήματα ή βάρη, που σε απασχολούσαν καθημερινά, λαμβάνουν τέλος, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε βασάνιζαν και ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά! Μία αποκάλυψη, σε βοηθά σημαντικά, να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά! Αν έψαχνες την κατάλληλη περίοδο για να κάνεις μία συζήτηση, σήμερα είναι η σωστή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να ανακαλύψεις ότι συμβαίνει παρασκηνιακά και σε αφορά άμεσα! Επιπλέον σήμερα, μπορείς να απολαύσεις αισθησιασμό και έντονο βαθύ συναισθηματισμό με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, επιτυχία θα έχεις στον συναισθηματικό τομέα σήμερα, κυρίως για παρελθοντικά θέματα που σε απασχολούσαν και τώρα βρίσκουν την λύση τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, ξεπερνάς δυσκολίες και ανταπεξέρχεσαι ακόμα και σε μεγάλες δυσκολίες! Οικονομικές υποθέσεις, ευνοούνται απόλυτα σήμερα!

Παρθένος
Γενικά
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες που σε ανανεώνουν, βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις και νέες συνεργασίες ή ενίσχυση των ήδη υπαρχόντων. Γενικά, οι επαφές, οι συναναστροφές και οι συμφωνίες σου, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας, φίλε Παρθένε! Ξέρεις σήμερα πως πρέπει να μιλήσεις και πως να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σήμερα μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σοβαρή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου! Ερωτισμός, ουσιαστική συντροφικότητα, αισθησιασμός και πάθος χαρακτηρίζουν την σχέση σας τώρα και σίγουρα ένας κοινός στόχος, πραγματοποιείται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για βελτίωση συναδελφικών σχέσεων! Οικονομικά, η μέρα ενδείκνυται για αποφάσεις και συμφωνίες!

Ζυγός
Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή ημέρα είναι η ιδανική για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Νιώθεις δυνατός, φρέσκος, αναζωογονημένος και ικανός να καταφέρεις ότι έχεις βάλει σκοπό! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, με την βοήθεια της σωστής οργάνωσης σου και της λογικής σου! Σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα, ενέργεια, ευεξία και αποτελεσματικότητα! Αλλαγές στην εμφάνιση ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι μία πολύ καλή ημέρα η σημερινή! Το πάθος ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφο, είναι ασυγκράτητο και αναμένονται καυτές στιγμές, αλλά και έμπρακτες αποδείξεις αγάπης! Αν είσαι ελεύθερος, έρωτας μέσα από μία τυχαία συνάντηση ή μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον, έρχεται. Προσοχή μόνο στους χειρισμούς σου, ώστε να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η άψογη αποδοτικότητα σου, σε οδηγεί στην επαγγελματική επιτυχία! Πες ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!

Σκορπιός
Γενικά
Σήμερα, απολαμβάνεις ευκαιρίες σε θέματα παιδιών, δημιουργικότητας ή διασκέδασης, αγαπητέ Σκορπιέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα! Εκφράζεσαι απόλυτα μέσα από δραστηριότητες και εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, αλλά και μέσα από την κοινωνική ζωή, όπου προβάλλεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο τρόπο! Οι γύρω σου, σου κάνουν πολύ πιο εύκολα τώρα τα χατίρια και είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Καλλιτεχνικές ή ψυχαγωγικές δραστηριότητες ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα ανέλπιστες ευκαιρίες και επιλογές στον ερωτικό τομέα! Δυνατότητες για έναρξη νέας σημαντικής σχέσης, πολλές ερωτικές κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές, θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντισμό, αλλά και καυτές ερωτικές στιγμές με σύντροφο! Η σημερινή ημέρα θα τελειώσει σίγουρα με χαμόγελο, όσον αφορά τον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, ξεπερνάς εμπόδια και πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο, με την βοήθεια της τύχης!

Τοξότης
Γενικά
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, είναι άκρως ωφέλιμο και θετικό για εσένα, αρκεί να το εκμεταλλευτείς με τον σωστό τρόπο, φίλε Τοξότη! Επιστρατεύοντας της διαίσθηση σου, αλλά και ταυτόχρονα την λογική σου, καταφέρνεις σήμερα να απολαύσεις ευτυχισμένες και εποικοδομητικές στιγμές στην οικογένεια και το σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα εκκρεμεί, λύσεις σε τεταμένες συγγενικές σχέσεις και ευκαιρίες επίλυσης σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή γενικά ακίνητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να υποδεχθείς, μία ημέρα γεμάτη ερωτική εύνοια! Απολαμβάνεις την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού με τον σύντροφο ή ίσως σήμερα γίνει να γίνει συζήτηση για συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία, που δεν πρέπει να χάσεις, για επανασύνδεση με έναν έρωτα του παρελθόντος, που ακόμα σκέφτεσαι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά είσαι ιδιαίτερα αποδοτικός και εργατικός, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους άλλους! Οικονομικά, ίσως χρειαστεί να λάβεις ή να δώσεις, οικονομική βοήθεια από κάποιο στενό συγγενή!

Αιγόκερως
Γενικά
Η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, αγαπητέ Αιγόκερε! Έχεις αρκετή τύχη σήμερα, λόγω του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα και οι ευκαιρίες έρχονται η μία μετά την άλλη, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους! Συγκεκριμένα, καλοδέχεσαι, βελτιωμένη και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές, εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις και μετακινήσεις, νέες σημαντικές γνωριμίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα! Απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλές ευχάριστες επικοινωνίες, γνωριμίες, μηνύματα και συναντήσεις με άτομα που θες! Εκμεταλλεύσου αυτήν την εύνοια και θα πετύχεις σίγουρα τον ερωτικό σου στόχο! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία έξοδο με τον σύντροφο σήμερα και θα περάσετε σίγουρα υπέροχα, ανανεώνοντας σημαντικά την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, καταφέρνεις και πετυχαίνεις φιλοδοξίες σήμερα! Προσοχή όμως! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά! Οικονομικά είσαι υπερβολικά σπάταλος. Συγκρατήσου!

Υδροχόος
Γενικά
Τα γεγονότα και οι συγκυρίες της ημέρας θα φέρουν για σένα, φίλε Υδροχόε, αυτοπεποίθηση και ισχυρή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, με την βοήθεια του Εξαγώνου Ήλιου-Πλούτωνα! Καταφέρνεις και αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις εύκολα αυτό που βαθιά επιθυμείς, τώρα που ξέρεις τον τρόπο να το πετύχεις! Προστατεύεις τα μυστικά σου, ενώ παράλληλα, ανακαλύπτεις μυστικά άλλων, γεγονός που σε ωφελεί ιδιαίτερα και εξυπηρετεί τους σκοπούς σου! Τα κεκτημένα σου προστατεύονται, όπως και ό,τι έχει αξία για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ήρθε η ώρα, να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει ουσιαστικά, συναισθηματικά, υλικά αλλά και… σωματικά! Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία, αφού θα βγάλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Αν είσαι δεσμευμένος οι προσωπικές στιγμές με τον σύντροφο, χαρακτηρίζονται από φλόγα, πάθος και ένταση. Το ταίρι σου, σου αποδεικνύει έμπρακτα, το πόσο πιστός και αφοσιωμένος είναι σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες αποκαλύψεις, μέσα στον εργασιακό χώρο, σε ωφελούν ιδιαίτερα και εξυπηρετούν σκοπούς! Οικονομικά, η επιτυχία είναι στα χέρια σου!

Ιχθύες
Γενικά
Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας, αγαπητέ Ιχθύ, αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά και όσο περισσότερο μπορείς, το Εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιο σου! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί ή βάζει εμπόδια στους στόχους σου. Σε διακρίνει ισχυρή θέληση και σιγουριά για τον εαυτό σου! Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σου, σου δείχνουν τον σωστό δρόμο, για εκπλήρωση επιθυμιών και απόλυτη ευχαρίστηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ερωτική σου ζωή ευνοείται σημαντικά σήμερα! Είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, θαυμαστές-θύματα της γοητείας σου, αλλά και εκπλήρωση ερωτικών σκοπών και στόχων! Αν είσαι δεσμευμένος, ζεις μία παθιασμένη σχέση και με τον σύντροφο, εκπληρώνεται από κοινού, στόχους και βαθιές επιθυμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, θα πάρεις μία μεγάλη ικανοποίηση και χαρά! Επαγγελματικά, η πειθώ, είναι το χαρακτηριστικό σου, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία!

oroskopos.gr/



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια