ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Θρίλερ με τη νεκρή φοιτήτρια στο Αιγάλεω: Αυτοκτονία ή θυσία στον σατανά; Η «σημαδεμένη» ημερομηνία

Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο θάνατος της νεαρής Αρετής - Τα στοιχεία που ανατρέπουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα - Για σκηνοθετημένη αυτοκτονία μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας - Σαφείς υπόνοιες για σατανιστική τελετή κατά την οποία η 22χρονη θυσιάστηκε

Νέα τροπή παίρνει ο μυστηριώδης θάνατος της 22χρονης Αρετής, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω. Οι αστυνομικοί πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής στην υπόθεση σατανιστικών οργανώσεων που επηρέασαν την κοπέλα ψυχολογικά και συνέβαλλαν στο θάνατό της είτε άμεσα είτε έμμεσα.


Η νεαρή κοπέλα είχε εντοπιστεί με μία σακούλα στο κεφάλι και κάτι σαν καλώδιο γύρω από τον λαιμό της.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η περίεργη υπόθεση πήρε έναν διαφορετικό δρόμο όταν οι γονείς της φοιτήτριας βρήκαν φωτογραφίες της σε κάποιο σατανιστικό προφίλ σε σόσιαλ μίντια, στο οποία υπήρχαν και φωτογραφίες με τελετουργίες.
Η οικογένεια της άτυχης Αρετής εικάζει πως το παιδί ίσως είχε επαφές με τον σατανισμό και ενδεχομένως κάποιο σχετικό κύκλωμα και δολοφονήθηκε σε κάποια σατανιστική τελετή, ενώ το πώς βρέθηκε νεκρή ήταν σκηνοθετημένο.

Η «σημαδεμένη» μέρα

Η οικογένεια ισχυρίζεται ότι δεδομένο-κλειδί είναι η ημερομηνία και πιο συγκεκριμένα η 20η Μαρτίου που ήταν η μέρα της πανσελήνου και η ημέρα της εαρινής ισημερίας. Για τους σατανιστές, είναι μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες και γιορτάζουν αυτή τη μέρα με τελετές και σεξουαλικά όργια.

Αποκαλυπτικός ήταν ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας που μίλησε στο OPEN TV και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου όντως δεν μου είχε δώσει τόσο πολύ ότι έφτανε στο σημείο αυτοκτονίας, τέτοιες καταστάσεις που είπε η αστυνομία. Ξεκίνησα μία έρευνα δική μου και προέκυψαν κάποια πράγματα σημαντικά και σωστά», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μπορεί να κλείνει μία υπόθεση επειδή η πόρτα δεν είναι σπασμένη και γιατί δεν είναι κακοποιημένο το παιδί και να δίνει το δικαίωμα ο εισαγγελέας στην αστυνομία και να πει ότι εμείς βάζουμε αυτά τα στοιχεία που είδαμε και προχωρά η υπόθεση για να πούμε αυτοκτονία σκηνοθετημένη».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ερώτηση για το αν κάποια άτομα που υιοθετούν τη σατανιστική ιδεολογία έμπλεξαν την κόρη του απάντησε: «Στην περίπτωση αυτή δεν παίρνουν άτομα όποια και όποια.. Επιλέγουν, πάντα υπάρχουν επιλογές σε αυτές τις περιπτώσεις».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN:


Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο (πιθανότατα ήλιο) μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» της Ηλείας ο ιατροδικαστής Σωτ. Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας. Τόνισε ωστόσο ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Για σκηνοθετημένη αυτοκτονία μιλά η οικογένεια

Από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας, Μελίνα και Κώστας Τζαβάρας, κατέθεσαν μήνυση κατ’ αγνώστων για εγκληματική ενέργεια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, και έχουν ήδη ζητήσει τον ορισμό δεύτερου ιατροδικαστή πραγματογνώμονα για νέα εξέταση, για να αποσαφηνιστούν ορισμένες παράμετροι, καθώς και έλεγχο του γραφικού χαρακτήρα του σημειώματος για να διαπιστωθεί η γνησιότητά του.

«Θέλουμε να διαπιστώσουμε τον ακριβή χρόνο θανάτου της κοπέλας, καθώς και ποιο ακριβώς ζωτικό όργανο επλήγη και επέφερε τον θάνατό της. Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι πρόκειται για σκηνοθετημένη αυτοκτονία, ώστε να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας. Οι ενδείξεις ξεκινούν από το ότι η εικόνα που περιγράφεται ως αυτοκτονία, έρχεται σε αντίφαση με την κοινή πείρα και λογική», δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε ότι υπάρχει κατάθεση ενοίκου της πολυκατοικίας για έντονες φωνές τα ξημερώματα της Πέμπτης από το δωμάτιο της κοπέλας.

Παράλληλα, ο κ. Τζαβάρας αποκάλυψε στην εφ. «Πατρίς» ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου και ανάκτηση δεδομένων από τα σόσιαλ μίντια, διότι δεν βρέθηκαν αρχεία στις ηλεκτρονικές της συσκευές.

«Είναι σβησμένες οι κλήσεις, οι εγγραφές από λάπτοπ, ipad και άλλες συσκευές. ‘Εχουμε ζητήσει την άρση απορρήτου και την ανάκτηση δεδομένων από το Facebook και το Ίνσταγκραμ, διότι η κοπέλα ενδεχομένως έπεσε θύμα απειλών», επισήμανε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Τζαβάρας.

Αυτά τα στοιχεία, αναφέρονται και στη μήνυση της οικογένειας, η οποία αυτή τη στιγμή μελετά η εισαγγελέας.





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια