ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βουτσάς: «Αν Δεν Θέλει Η Αλίκη Δεύτερο Παιδί Θα Κάνω Με Άλλη»

Από τον Κώστα Βουτσά όλα μπορούμε να τα περιμένουμε, αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει με τα λεγόμενά του.



Νέο “χτύπημα” του αγαπημένου ηθοποιού είναι η δήλωσή του ότι θα κάνω και άλλο παιδί κι ας μην είναι με την νυν σύζυγό του, Αλίκη.

Το ζευγάρι βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για τον γιο του Φοίβο και πόσο έχει αλλάξει τη ζωή τους. «Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να έχεις ένα πλάσμα στη ζωή σου από το να το λες παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Αίκη Κατσαβού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός είπε πως μπορεί να είναι 87 ετών, αλλά έχει φυλάξει σπέρμα για να γίνει και πάλι μπαμπάς. Μάλιστα επιστρατεύοντας το χιούμορ του είπε: «Αν δε θέλει η Αλίκη δεύτερο παιδί θα κάνω με άλλη», ενώ η Αλίκη τόνισε πως είναι ικανοποιημένη με τον Φοίβο, αλλά αν έρθει κι άλλο παιδάκι είναι καλοδεχούμενο.

Ο μικρός γίγαντας όπως τον φωνάζουν είναι 18 μηνών, αλλά μοιάζει μεγαλύτερος, ενώ σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αλίκη έχει πάρει πολλά από τα γονίδια του διάσημου μπαμπά του.

«Πήρε τη ζωηράδα και το ταπεραμέντο του πατέρα του. Τα κάνει όλα άνω κάτω στο σπίτι, αλλά είναι συνεννοήσιμος. Δεν κλαίει χωρίς λόγο και απ΄ όταν ήταν 6 μηνών κοιμάται όλη τη νύχτα»

πηγη


ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια