ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ώρα της Γης: «Βυθίζεται» στο σκοτάδι η Ελλάδα το Σάββατο

Εκατοντάδες πόλεις και εμβληματικά μνημεία σε όλο τον κόσμο θα βυθιστούν στο σκοτάδι το Σάββατο (30/03) κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης «Ώρας της Γης», με στόχο όπως πάντα την κινητοποίηση κατά της κλιματικής αλλαγής, αλλά και γενικότερα την προστασία της φύσης. Στο σκοτάδι θα βυθιστεί και το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».



Οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, στέλνοντας αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εκδήλωση διοργανώνεται, κάθε χρόνο, τις πρώτες βραδινές ώρες μιας ημέρας στο τέλος του Μαρτίου.

Το Σάββατο (30/03) έτσι, στις 20.30 (ώρα Ελλάδας), πολλά κτήρια και μνημεία θα βυθιστούν στο σκοτάδι επί μια ώρα, από την Ακρόπολη και τον Πύργο του Άιφελ έως την 'Οπερα του Σίδνεϊ, το Μπιγκ Μπεν, το Κρεμλίνο, τους ουρανοξύστες του Χονγκ Κονγκ, τον ουρανοξύστη Μπουρτζ Χαλίφα του Ντουμπάι, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου,τους καταρράκτες του Νιαγάρα και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο.



ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια