ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ισχυρή δυναμική αναπτύσσει ο Τάσος Γκουριώτης στον δήμο Γλυφάδας: Πλασάρεται στα τέσσερα φαβορί για τη δημαρχία

Μόλις έξι ημέρες μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς για το δήμο Γλυφάδας, o υποψήφιος για τον δήμο Τάσος Γκουριώτης, εμφανίζεται στην πρώτη τετράδα των υποψήφιων δημάρχων.


Σύμφωνα με την εταιρία στοιχήματος, Stoiximan.gr, ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις επικείμενες εκλογές, πίσω από τους Γ.Παπανικολάου (νυν δήμαρχος), Μ.Φιλόπουλο (ΚΙΝΑΛ) και Τ.Ταστάνη (ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας πίσω του τρεις ισχυρούς συνδυασμούς στον δήμο, όπως αυτόν του πρώην αντιδημάρχου Σ.Θεοδοσόπουλου που υποστηρίζεται από ομάδα ισχυρών δημοτικών συμβούλων που αποσχίσθηκαν από την παράταξη Παπανικολάου, του υποψηφίου του ΚΚΕ Αλέξη Στεφανίδη, της υποψηφίου της ΛΑΕ Ειρήνης Παπαδημάτου κλπ.

Μέσα σε έξι ημέρες ο Αναστάσιος Γκουριώτης κατάφερε να πλασαριστεί μέσα στα πρώτα τέσσερα φαβορί για τις εκλογές στο δήμο Γλυφάδας, παρ’ ότι δεν έχει ανακοινώσει ούτε καν το πρόγραμμά του για την μετατροπή του δήμου Γλυφάδας σε ασφαλή πόλη-πρότυπο, ούτε καν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές το 26% των ψήφων στην Γλυφάδα και ο υποψήφιός του παίζεται απλά 1:2 απέναντι στον Τάσο Γκουριώτη!

Φυσικά αυτή η επίδοση θα βελτιώνεται συνέχεια αφού ο επίσημος προεκλογικός αγώνας ξεκίνησε μόλις εχθές και ο Τάσος Γκουριώτης είναι ο μοναδικός άφθαρτος από τους υποψήφιους δημάρχους της πόλης.

Στο βίντεο που ακολουθεί η θέσεις του υποψήφιου Δημάρχου Γλυφάδας, στην εκπομπή LEADERS στις 25.03.2019 με τον Ηλία Παπανικολάου





ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια