ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δεν φαντάζεσαι πόσο χρόνια πέρασαν από την πρώτη προβολή του Ιησού από την Ναζαρέτ

Πώς είναι σήμερα ο Robert Powell;

Με όση ειλικρίνεια κι αν απαντήσεις, θα δυσκολευτείς να μετρήσεις πόσα χρόνια ακριβώς βλέπεις σε επανάληψη τον Ιησού από την Ναζαρέτ, κάθε χρόνο στην μικρή οθόνη.


Και σίγουρα δεν φαντάζεσαι πως φέτος συμπληρώθηκαν 42 ολόκληρα χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς λίγω επεισοδίων που περιγράφουν την ζωή και τα πάθη του Ιησού.

Κι ενώ διανύουμε τη Σαρακοστή και μας χωρίζει ένας περίπου μήνας από το Πάσχα, θυμόμαστε την πρώτη προβολή του Ιησού στις 27 Μαρτίου 1977 από το Ιταλικό κανάλι RAI 1.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 1975 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο του 1976 και έγιναν στο Μαρόκο και την Τυνησία ενώ ψυχή της μίνι σειράς που καθιερώθηκε στην συνείδηση των Χριστιανών σε όλον τον κόσμο ήταν ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι και φυσικά ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού, Robert Powell.

Για τον Powell που σήμερα είναι 74 ετών, υπάρχει μερίδα του ελληνικού πληθυσμού που έχει πιστέψει στις δεισιδαιμονίες που ακολούθησαν τον ηθοποιό, λέγοντας πως επειδή ταυτίστηκε τόσο με την εικόνα του Ιησού τελικά αυτοκτόνησε. Κι όμως ο Powell ζει και βασιλεύει, είναι ακόμα παντρεμένος και ερωτευμένος με την σύζυγό του Babs και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Δες τις φωτογραφίες του παρακάτω!




ΣΦΥΓΜΟΣ TV  ...Εταιρεία 

ΜΜΕ...δημοσιογραφικής κάλυψης








ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ # ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

EAK # SERVICE: ΕΑΚ # ΈΚΔΟΣΗ # ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ # ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ # ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ # ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ # ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ # ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ #  ΤΕΝΤΕΣ # ΠΕΡΚΟΛΕΣ # ΜΟΤΕΡ # ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ. ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΟΡΙΛΛΗΣ # ΧΡΗΣΤΟΣ # ΤΑΣΟΣ # ΔΗΜΗΤΡΗΣ # KORILLIS # COMPUTING # LAPTOP #TAMPLETS # SMART # SMARTPHONE # SERVICE ARIMAR TRAVEL ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ARIMAR TRAVEL Η&Β ΜΠΟΤΟΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΛΑΓΟΣ ΠΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΑ ΕΙΔΗ ΡΑΠΤΙΚΗΣ ΤΖΑΜΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ CORFU: ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ  RENT A CAR  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ  Laptopgenius # service # smartphone # iphone # service # Επισκευή # Υπολογιστών # laptop
CAR SERVICE ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΦΙΛΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΟΡΘΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ KLIOMED ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια