ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

H BMW επεκτείνει τη γκάμα αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων με μεσαία μοντέλα

Nέες BMW X3 M και BMW Χ4 Μ

Για πρώτη φορά, η BMW M GmbH επεκτείνει τη γκάμα αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων με μεσαία μοντέλα στις κατηγορίες Sports Activity Vehicle (SAV) και Sports Activity Coupe (SAC).


Η BMW X3 M και η BMW X4 M (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.6 l/100 km, εκπομπές στο μικτό κύκλο CO2: 239 g/km*) θέτουν νέα πρότυπα δυναμικών επιδόσεων, ευελιξίας και ακρίβειας στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.

Παράλληλα λανσάρονται οι αντίστοιχες εκδόσεις Competition των BMW X3 M και BMW X4 M. Η BMW X3 M Competition και η BMW X4 M Competition (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10.6 l/100 km, εκπομπές στο μικτό κύκλο CO2: 239 g/km*) θα απογειώσουν τη φαντασία των πελατών με την αυξημένη ιπποδύναμη και τον αποκλειστικό εξοπλισμό τους.



-         Νέος, εξακύλινδρος σε σειρά κινητήρας με εξαιρετικές επιδόσεις.
-          Άψογη κατανομή ισχύος : M xDrive, Active M Differential.
-         Τεχνολογία πλαισίου τύπου M προσφέρει ανυπέρβλητη δυναμική.
-         Αντιπροσωπευτικά σχεδιαστικά στοιχεία M για το εξωτερικό και το εσωτερικό.



Ειδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά M βελτιστοποιούν την παροχή αέρα ψύξης για τις BMW X3 M, BMW X4 M και τις αντίστοιχες εκδόσεις Competition, καθώς και την αεροδυναμική τους. Στο εσωτερικό, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα σπορ καθίσματα, η δερμάτινη επένδυση Vernasca, το cockpit τύπου M, το δερμάτινο τιμόνι M και ο επιλογέας M συνθέτουν ένα σπορ και πολυτελές περιβάλλον.
 

Οι BMW X3 M Competition και BMW X4 M Competition φέρνουν ακόμα πιο εκφραστικές εξωτερικές πινελιές, υιοθετώντας High-gloss Black στο πλαίσιο της μάσκας BMW, στα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών και στα ‘βράγχια’ M, και στην πίσω αεροτομή των Sports Activity Coupe. Ο στάνταρ εξοπλισμός τους περιλαμβάνει επίσης ζάντες αλουμινίου 21-ιντσών Μ σε λαμπερή μαύρη απόχρωση και ένα σπορ σύστημα εξάτμισης M Sport. Η σπορ αίσθηση στο εσωτερικό επιτείνεται με καθίσματα M Sport επενδεδυμένα με δέρμα Merino, αποκλειστικά  μαρσπιέ και το όνομα το μοντέλου στην κεντρική κονσόλα. Προαιρετικές επιλογές για τα μοντέλα Competition περιλαμβάνουν δίχρωμες δερμάτινες επενδύσεις με εφαρμογές Alcantara.


BMW-X3M-X4MΤο προαιρετικό πακέτο εξωτερικού M Carbon (εκτιμώμενη διαθεσιμότητα από τον Αύγουστο του 2019), με σχεδιαστικά στοιχεία από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP) για τις εμπρός εισαγωγές, τις αεροτομές στην εμπρός ποδιά, τον πίσω διαχύτη και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών, προσθέτει περαιτέρω πινελιές εξατομίκευσης. Στις BMW X4 M και BMW X4 M Competition, τα στοιχεία αυτά πλαισιώνονται από μία πίσω αεροτομή CFRP.
Μεταξύ των στοιχείων του βασικού εξοπλισμού των μοντέλων BMW X3 M, BMW X4 M και Competition είναι προβολείς LED, σύστημα ηχείων hi-fi και το πακέτο ConnectedDrive που περιλαμβάνει το σύστημα Πλοήγησης Professional. Η λίστα προαιρετικών επιλογών για τις BMW X3 και BMW X4 διευρύνει τις δυνατότητες εξατομίκευσης και περιλαμβάνει προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού και ψηφιακές υπηρεσίες των BMW Connected και BMW ConnectedDrive.


ΛΒουλιαγμένης423  Ηλιούπολη. Αττικής  T.K 163 46 Δρομολόγηση (Χάρτης google)
Τηλέφωνο: 2109933303



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια